Free Cheat-test Samples and Demo Questions Download
Adobe exams Adobe
Apple exams Apple
Avaya exams Avaya
Check Point exams Check Point
Cisco exams Cisco
Citrix exams Citrix
CIW exams CIW
CompTIA exams CompTIA
CWNP exams CWNP
EC-Council exams EC-Council
EMC exams EMC
Exin exams Exin
Fortinet exams Fortinet
GIAC exams GIAC
Hitachi exams Hitachi
HP exams HP
IBM exams IBM
Isaca exams Isaca
ISC exams ISC
ISEB exams ISEB
Juniper exams Juniper
LPI exams LPI
McAfee exams McAfee
Microsoft exams Microsoft
Oracle exams Oracle
PMI exams PMI
Riverbed exams Riverbed
SNIA exams SAP
Sun exams SAS
Symantec exams Symantec
VMware exams VMware
All certification exams

Cisco 642-533 Exam - Cheat-Test.com

Free 642-533 Sample Questions:

1. You think users on your corporate network are disguising the use of file-sharing applications by tunneling the traffic through port 80. How can you configure your Cisco IPS Sensor to identify and stop this activity?
A. Enable all signatures in the Service HTTP engine.
B. Assign the Deny Packet Inline action to all signatures in the Service HTTP engine.
C. Enable all signatures in the Service HTTP engine. Then create an event action override that adds the Deny Packet Inline action to events triggered by these signatures if the traffic originates from your corporate network.
D. Enable the alarm for the non-HTTP traffic signature. Then create an Event Action Override that adds the Deny Packet Inline action to events triggered by the signature if the traffic originates from your corporate network.
E. Enable both the HTTP application policy and the alarm on non-HTTP traffic signature.
Answer: E

2. A user with which user account role on a Cisco IPS Sensor can log into the native operating system shell for advanced troubleshooting purposes when directed to do so by Cisco TAC?
A. administrator
B. operator
C. viewer
D. service
E. root
F. super
Answer: D

3. Which character must precede a variable to indicate that you are using a variable rather than a string?
A. percent sign
B. dollar sign
C. ampersand
D. pound sign
E. asterisk
Answer: B

4. Which statement accurately describes Cisco IPS Sensor automatic signature and service pack updates?
A. The Cisco IPS Sensor can automatically download service pack and signature updates from Cisco.com.
B. The Cisco IPS Sensor can download signature and service pack updates only from an FTP or HTTP server.
C. You must download service pack and signature updates from Cisco.com to a locally accessible server before they can be automatically applied to your Cisco IPS Sensor.
D. When you configure automatic updates, the Cisco IPS Sensor checks Cisco.com for updates hourly.
E. If multiple signature or service pack updates are available when the sensor checks for an update, the Cisco IPS Sensor installs the first update it detects.
Answer: C

5. Which two of the following parameters affect the risk rating of an event? (Choose two.)
A. alert severity
B. global summary threshold
C. signature fidelity rating
D. scanner threshold
E. engine type
F. event count key
Answer: A, C

6. You are using Cisco IDM. What precaution must you keep in mind when adding, editing, or deleting allowed hosts on a Cisco IPS Sensor?
A. You must not allow entire subnets to access the Cisco IPS Sensor
B. When using access lists to permit remote access, you must specify the direction of allowed communications.
C. You must not delete the IP address used for remote management. D. You can only configure the allowed hosts using the CLI.
E. You must use an inverse mask, such as 10.0.2.0 0.0.0.255, for the specified network mask for the IP address.
Answer: C

7. How can you clear events from the event store?
A. You do not need to clear the event store; it is a circular log file, so once it reaches the maximum size it will be overwritten by new events.
B. You must use the CLI clear events command.
C. If you have Administrator privileges, you can do this by selecting Monitoring > Events > Reset button in Cisco IDM.
D. You should select File > Clear IDM Cache in Cisco IDM.
E. You cannot clear events from the event store; they must be moved off the system using the copy command.
Answer: B

8. What is used to perform password recovery for the "cisco" admin account on a Cisco IPS 4200 Series Sensor?
A. setup mode
B. ROMMON CLI
C. GRUB menu
D. recovery partition
E. Cisco IDM
Answer: C

9. Which action does the copy /erase ftp://172.26.26.1/sensor_config01 current-config command perform?
A. erases the sensor_config01 file on the FTP server and replaces it with the current configuration file from the Cisco IPS Sensor
B. copies and saves the running configuration to the FTP server and replaces it with the source configuration file
C. overwrites the backup configuration and applies the source configuration file to the system default configuration
D. merges the source configuration file with the current configuration
Answer: C

10. Which of the following is a valid file name for a Cisco IPS 6.0 system image?
A. IPS-K9-pkg-6.0-sys_img.sys
B. IPS-4240-K9-img-6.0-sys.sys
C. IPS-K9-cd-11-a-6.0-1-E1.img
D. IPS-4240-K9-sys-1.1-a-6.0-1-E1.img
Answer: D

11. What are the three roles of the Cisco IPS Sensor interface? (Choose three.)
A. alternate TCP reset
B. blocking
C. command and control
D. sensing (monitoring)
E. logging
F. bypass
Answer: A, C, D

12. Which two are true regarding Cisco IPS Sensor licensing? (Choose two.)
A. A Cisco IPS Sensor will run normally without a license key with the most current signature updates for 90 days.
B. A license key is required to obtain signature updates.
C. A Cisco Services for IPS contract must be purchased to obtain signature updates.
D. Cisco IDM requires a valid license key to operate normally.
E. The Cisco ASA 5500 Series does not require a Cisco Services for IPS contract when a valid SMARTnet contract exists.
Answer: B, C

13. With Cisco IPS 6.0, what is the maximum number of virtual sensors that can be configured on a single platform?
A. the number depends on the amount of device memory
B. two in promiscuous mode using VLAN groups, four in inline mode supporting all interface type configurations
C. two
D. four
E. six
Answer: D

14. In which three of these ways can you achieve better Cisco IPS Sensor performance? (Choose three.)
A. enable all anti-evasive measures to reduce noise
B. place the Cisco IPS Sensor behind a firewall
C. always enable unidirectional capture
D. disable unneeded signatures
E. have multiple Cisco IPS Sensors in the path and configure them to detect different types of events
F. enable selective packet capture using VLAN ACL on the Cisco IPS 4200 Series Sensors
Answer: B, D, E


© 2014 Cheat-Test.com, All Rights Reserved