Free Cheat-test Samples and Demo Questions Download
Adobe exams Adobe
Apple exams Apple
Avaya exams Avaya
Check Point exams Check Point
Cisco exams Cisco
Citrix exams Citrix
CIW exams CIW
CompTIA exams CompTIA
CWNP exams CWNP
EC-Council exams EC-Council
EMC exams EMC
Exin exams Exin
Fortinet exams Fortinet
GIAC exams GIAC
Hitachi exams Hitachi
HP exams HP
IBM exams IBM
Isaca exams Isaca
ISC exams ISC
ISEB exams ISEB
Juniper exams Juniper
LPI exams LPI
McAfee exams McAfee
Microsoft exams Microsoft
Oracle exams Oracle
PMI exams PMI
Riverbed exams Riverbed
SNIA exams SAP
Sun exams SAS
Symantec exams Symantec
VMware exams VMware
All certification exams

Cisco 642-456 Exam - Cheat-Test.com

Free 642-456 Sample Questions:

1.You are the Cisco Unified Communications Manager in XXYYinc.com..You should ensure inbound PSTN calls to work in an H.323 gateway configured with Cisco Unified Communications Manager How should you do? (Choose three.)
A.Register he H.323 gateway with Cisco Unified Communications Manager.
B.Configure a pots dial peer with direct­inward­dial and incoming­called number
C.Execute command h323­gateway voip bind srcaddr on the H.323 interface.
D.Configure a VoIP dial peer pointing to Cisco Unified Communications Manager
Answer: B, C, D

2.Which two of the following are often sources of toll fraud? (Choose two.) (Source:Preventing Toll Fraud)
A.voice mail­to­voice mail transfer
B.CFA
C.transfer from voice mail
D.transfer to an internal destination
Answer: B, C

3.You are the Cisco Unified Communications Manager in XXYYinc.com. Please describe RSVP­enabled locations­based CAC. (Choose two.)
A.RSVP can be enabled selectively between pairs of locations.
B.Using RSVP for CAC simply allows admitting
C.RSVP is topology aware, but only works with full mesh networks.
D.An RSVP agent is a Media Termination Point that the call has to flow through.
Answer: A, D

4.Which two have to be defined in the Forward All field? (Choose two.) (Source:Preventing Toll Fraud)
A.destination
B.partition
C.calling search space
D.hunt list
Answer: A, C

5.You are the Cisco Unified Communications Manager in XXYYinc.com. You are testing new implementation of Cisco Unified Communications Manager Extension Mobility. When you log out of Cisco Unified Communications Manager Extension Mobility, users get error messages: "To set up speed dials and other services for your phone, please go to https://ccm_ip@/ccmuser/showHome.do" What is most likely reason?
A.You did not subscribe the IP phone to Cisco Unified Communications Manager Extension Mobility Service.
B.You did not associate the User Device Profile with Cisco Unified Communications Manager Extension Mobility Service.
C.You did not select the Cisco Unified Communications Manager Extension Mobility checkbox for that particular phone.
D.User needs to go into ccmuser and set up speed dials
Answer: B

6.Which is not defined when configuring time periods? (Source: Preventing Toll Fraud)
A.start time
B.end time
C.duration
D.period name
Answer: C

7.A branch site has a group of salespeople that take orders from customers. The site needs to be able to distribute calls evenly to the salespeople when connectivity to the main site is lost. Which two configurations are correct? (Choose two.)
A.Configure hunt groups on the Cisco Unified CME, which is operating in SRST mode.
B.All branch site IP phones will need to be preconfigured in the gateway.
C.Only the salespeople's phones will need to be preconfigured in the gateway.
D.The branch site will need a dedicated UCCX server to queue the customer calls.
Answer: A, C

8.When you are restricting external call transfers, which statement is correct? (Source:Preventing Toll Fraud)
A.Route patterns can be classified as on­net or off­net.
B.Partitions must be classified in order to use call­transfer restrictions.
C.Transfer restrictions, restricted on­net­to­off­net transfer, and restricted off­netto­off­net transfer can be used.
D.Only internal devices must be classified.
Answer: A

9.You are the Cisco Unified Communications Manager in XXYYinc.com. and you have configured SRST at a remote site on an MGCP gateway. You find that IP phones are not registering with the SRST router when the IP WAN fails. Which three potential problems need to be resolved?
A.The max­dn command is missing in the SRST router.
B.No SRST reference address is included in the device pool.
C.The proper service command has not been added to the SRST router.
D.The max­ephones command is missing in the SRST router.
Answer: A, B, D

10.Which two service parameters can be configured when using ad hoc conference restrictions? (Choose two.) (Source: Preventing Toll Fraud)
A.Never
B.When First On­Net Party Leaves the Conference
C.When No Off­Net Parties Remain in the Conference
D.When Conference Creator Drops Out
Answer: A, D

11.You are the Cisco Unified Communications Manager in XXYYinc.com. Which feature addresses the issues with AAR for mobile users in Cisco Unified Communications Manager?
A.Extension Mobility
B.Device Mobility
C.Mobile Connect
D.Mobile Voice for Access
Answer: B

12.What is the default value for the Drop Ad Hoc Conference service parameter?
(Source:Preventing Toll Fraud)
A.Never
B.Drop Ad Hoc Conference When Creator Leaves
C.When No On­Net Parties Remain in the Conference
D.When No Off­Net Parties Remain in the Conference
Answer: A

13.The list of the Arabia numbers includes pairs of gateway signaling protocols and PSTN trunk types. All gateways are SRST gateways. Please match each item from the list of the Arabia numbers to the correct category of the Rome numbers based on whether active calls to or from the PSTN can be preserved or will be matching when the gateway fails over to SRST mode. (1)MGCP with PRI (2)MGCP with CAS (3)H.323 with PRI (4)H.323 with CAS (I)Calls can be preserved. (II)Calls will be dropped.
A.(I)­(2 3 4);(II)­ (1)
B.(I)­(2 4 3);(II)­(1)
C.(I)­(4 3 2);(II)­ (1)
D.(I)­(4 2 3);(II)­ (1)
Answer: A

14.What is the purpose of FAC? (Source: Preventing Toll Fraud)
A.time­based call routing
B.restricting call routing to destinations based on the time of day
C.restricting call routing to destinations based on user codes
D.restricting call routing to destinations based on on­net or off­net classification
Answer: C

15.You are the Cisco Unified Communications Manager in XXYYinc.com. After you add the Tcl paramspace command, the application can_ .
A.access the data on an external server
B.access the data on an internal server
C.set aside memory for application variables
D.share parameters between different call applications
Answer: D

16.Why is it important to block commonly exploited area codes when you want to restrict international calls? (Source: Preventing Toll Fraud)
A.Some countries have special premium numbers as country codes.
B.Some countries have special country codes that look like area codes of the United States.
C.Countries such as the Bahamas can be reached either over the country code or over an area code.
D.When these numbers are not blocked, they are treated like normal local telephone calls.
Answer: B

17.Which two statements about symmetric encryption are true? (Choose two.) (Source: Understanding Cryptographic Fundamentals)
A.Symmetric encryption is a good choice for real­time encryption of bulk data.
B.Symmetric encryption is commonly used to sign asymmetric keys.
C.Symmetric encryption uses asymmetric keys.
D.With symmetric encryption, the encryption key equals the decryption key.
Answer: A, D

18.Why might a hacker target an IP phone for attack? (Source: Hardening the IP Phone)
A.The attacker can learn about the IP telephony environment.
B.The attacker can start attacks from the IP phone, because it is a trusted device.
C.With a modified image and configuration file, the attacker can bring down the Cisco Unified CallManager.
D.The attacker can sabotage a special user.
Answer: A

19.You are the Cisco Unified Communications Manager in XXYYinc.com. You have deployed a centralized call processing solution with a multicast MOH server at your central site on a different VLAN from your Cisco Unified Communications Manager servers and IP phones. When central site users place calls on hold, dead air or silence is heard. How to solve this issue? (Choose two.)
A.Enable multicast routing on all the routers at the central site.
B.Disable multicast routing on all the routers at the central site.
C.Decrease the TTL configuration in the Cisco Unified Communications Manager server to 0 so that the multicast packets only go to the VLAN that contains the Cisco Unified Communications Manager server and IP phones.
D.Increase the TTL in the configuration of the MOH server to 2 so that packets can cross the VLAN boundary.
Answer: A, D

20.Where are IP phone security settings configured? (Source: Hardening the IP Phone)
A.Directory Number Configuration
B.Phone Configuration
C.Phone Security Configuration
D.Product Specific Configuration
Answer: D

21.A branch site with an H323 gateway has lost connectivity to the main site.Please match the steps for initiating SRST and returning to normal operation to the correct order. (1)Phone initiates registration with SRST gateway. (2)Phone sends Keepalives to Cisco Unified CM. (3)Phone initiates re­registration. (4)Kepalive responses seen when connectivity is restored. (I)step1 (II)step2 (III)step3 (IV)step4
A.(I)­(1);(II)­(3);(III)­(4);(IV)­(2)
B.(I)­(2);(II)­(1);(III)­(4);(IV)­(3)
C.(I)­(1);(II)­(2);(III)­(4);(IV)­(3)
D.(I)­(1);(II)­(2);(III)­(3);(IV)­(4)
Answer: C

22.How do you browse to the IP phone? (Source: Hardening the IP Phone)
A.http://IP­phone­IP­address
B.https://IP­phone­IP­address
C.https://IP­phone­IP­address/CCMAdmin
D.https://IP­phone­IP­address/Admin
Answer: A

23.Please match the characteristic to the correct feature. (1)support for up to 720 phones (2)support for up to 240 phones (3)support for VG­248 (4)support for alias command (5)support for soft­key templates (6)support for hunt groups (7)SNAP is sued to build ephones (I)Cisco Unified CME in SRST mode (II)SRST (III)SRST and Cisco Unified CME operating in SRST mode
A.(I)­(2 5 7);(II)­(1 3 4);(III)­(6)
B.(I)­(2 3 6);(III)­(1 5 4);(III)­(7)
C.(I)­(2 5 1);(II)­(6 3 4);(III)­(7)
D.(I)­(2 5 6);(II)­(1 3 4);(III)­(7)
Answer: D

24.Which statement is not true about GARP? (Source: Hardening the IP Phone)
A.GARP can be used for a man­in­the­middle attack.
B.GARP attacks require access to the target LAN or VLAN.
C.GARP is normally used for HSRP.
D.GARP can be disabled at Cisco IP phones.
Answer: C

25.Which other codecs can be utilized in the region when configuring a region to use the G.729
codec?
A.use all the codecs supported by Cisco Unified Communications Manager.
B.use all of the codecs supported by Cisco Unified Communications Manager as long as a software
Media Termination Point is available.
C.only use the codec configured in the region configuration field and any other codecs of equal or lower bandwidth.
D.use the configured codec and the default codec as long as it does not exceed the configured bandwidth for the region.
Answer: C

26.Which is not a purpose for the built­in switch in the Cisco IP phone? (Source:Hardening the IP Phone)
A.call recording
B.lawful interception
C.supervisory monitoring
D.provide Power over Ethernet to the PC
Answer: D

27.Which two are not cryptographic services? (Choose two.) (Source: Understanding
Cryptographic Fundamentals)
A.authenticity
B.confidentiality
C.resistance against DoS attacks
D.defense in depth
Answer: C, D

28.You are the Cisco Unified Communications Manager in XXYYinc.com. You configure Cisco Unified Communications Manager with a software MTP to use RSVP for Call Admission Control.The maximum sessions are 20,and the maximum bandwidth is 40. Please match the commands to the correct locations in the configuration output. (1) associate profile 1 register HQ­1_MTP (2) rsvp (3) ip rsvp bandwidth 40 (4) dspfarm profile 1 mtp (5) maximum sessions software 20 (6) associate application SCCP (7) codec pass­through ! sccp local FastEthernet0/0
sccp ccm 10.1.1.1 identifier 1 version 6.0 sccp ! sccp ccm group 1 associate ccm 1 priority 1 (I) ! (II) (III) (IV) (V) (VI) ! interface Serica0/1 description IP­WAN ip address 10.1.4.101.255.255.255.0 duplex auto speed auto (VII) !
A.(I)­(2);(II)­(6);(III)­(1);(IV)­(3);(V)­(7);(VI)­(4);(VII)­(5)
B.(I)­(2);(II)­(1);(III)­(6);(IV)­(3);(V)­(4);(VI)­(7);(VII)­(5)
C.(I)­(2);(II)­(6);(III)­(1);(IV)­(4);(V)­(7);(VI)­(3);(VII)­(5)
D.(I)­(2);(II)­(6);(III)­(7);(IV)­(3);(V)­(1);(VI)­(4);(VII)­(5)
Answer: A


© 2014 Cheat-Test.com, All Rights Reserved