Free Cheat-test Samples and Demo Questions Download
Adobe exams Adobe
Apple exams Apple
Avaya exams Avaya
Check Point exams Check Point
Cisco exams Cisco
Citrix exams Citrix
CIW exams CIW
CompTIA exams CompTIA
CWNP exams CWNP
EC-Council exams EC-Council
EMC exams EMC
Exin exams Exin
Fortinet exams Fortinet
GIAC exams GIAC
Hitachi exams Hitachi
HP exams HP
IBM exams IBM
Isaca exams Isaca
ISC exams ISC
ISEB exams ISEB
Juniper exams Juniper
LPI exams LPI
McAfee exams McAfee
Microsoft exams Microsoft
Oracle exams Oracle
PMI exams PMI
Riverbed exams Riverbed
SNIA exams SAP
Sun exams SAS
Symantec exams Symantec
VMware exams VMware
All certification exams

Cisco 642-445 Exam - Cheat-Test.com

Free 642-445 Sample Questions:

1.Which Cisco Unified CallManager RTMT component can be used to customize an alert property?
A.RTMT Java Application
B.Alert Central
C.Log Monitor
D.Serviceability Reporter
Answer: B

2.Which two gateway configuration statements are required, at a minimum, in order to enable Cisco Unified CallManager to control a T1 PRI in an MGCP gateway? (Choose two.)
A.mgcp
B.ccm­manager config
C.pri­group configuration on the controller
D.mgcp call­agent pointing to tftp server
E.isdn l3­backhaul ccm­manager on the serial interface
F.config­server address pointing to tftp server
Answer: B, F

3.Which of these is the best practice to employ when using certificates between a browser and the Cisco Unified CallManager 5.0 server?
A.Accept the certificate when the security alert pop­up window appears.
B.Use SSH exclusively to verify the thumbprint of the certificate and then send the certificate to all web browser users that require access to the server.
C.Use either SSH or CLI to view the thumbprint of the certificate and then communicate the information to
all web browser users so they already have it available when they receive the security alert.
D.Note the thumbprint of the Cisco Unified CallManager certificates after installation and then communicate the information to all web browser users so they have it available when they receive the security alert.
E.Install thumbprint readers on the devices that need to connect to the Cisco Unified CallManager servers via HTTPS.
Answer: D

4.Which two Cisco Unified CallManager tasks are required to route calls from Cisco Unified CallManager to the PSTN via an H.323 gateway? (Choose two.)
A.add a gatekeeper from the Device menu
B.add an H.323 gateway from the Device menu
C.configure the voice endpoints in Cisco Unified CallManager
D.configure the signaling protocol used on the voice circuit
E.add PSTN route patterns pointing to the gateway
F.configure the IP phones with an external phone number mask
Answer: B, E

5.Which of the following actions will prevent devices from being able to initiate conferences?
A.Exclude the conference media resource partitions from the CSS.
B.Exclude the conference media resources from all MRGs.
C.Place all conference media resources in MRGs and exclude these MRGs from the MRGL.
D.Remove the default MRGL from the device pool.
Answer: C

6.You have configured SRST at a remote site on an MGCP gateway. During testing, you find that IP phones are not registering with the SRST router when the IP WAN fails. Which three potential problems need to be investigated? (Choose three.)
A.No dial­peers have been added to the SRST router.
B.No SRST reference address is included in the device pool.
C.The proper service command has not been added to the SRST router.
D.The max­ephones command is missing in the SRST router.
E.The max­dn command is missing in the SRST router.
F.The ccm­manager fallback­mgcp command is missing in the SRST router.
Answer: B, D, E

7.Which three can be assigned a partition? (Choose three.)
A.directory number
B.IP phone
C.gateway
D.route pattern
E.translation pattern
F.gatekeeper
Answer: A, D, E

8.Which three steps must be completed in order to assign a service URL to an IP Phone button? (Choose three.)
A.Add an IP phone service.
B.Assign the IP phone service partition to the CSS of the phone.
C.Create a phone button template that includes a service URL and assign it to the phone.
D.Create a softkey template that includes a service URL and assign it to the phone.
E.Subscribe the phone to the service.
F.Associate a valid user profile with the phone.
Answer: A, C, E

9.Which of these best describes the function of transformations?
A.allow the call­routing component to modify the calling or called number
B.identify and define the tags and operatives used in route filters
C.configure and revise discard digits
D.redirect calls
Answer: A

10.Which two qualities of PKI key exchange overcome asymmetric cryptography scalability issues? (Choose two.)
A.the trusted introducer uses the signed certificates of the endpoints that need to communicate
B.PKI uses only a single trusted introducer
C.the trusted introducer uses the private key of each enrolling user and the public key of the introducer as the signed certificate
D.only the public key of the introducer has to be initially known and verified by all other entities
E.the introducer digitally signs the public key of the user with the public key of the introducer to generate a signed certificate
Answer: B, D

11.The Acme Lumber Company would like to use AAR to reroute calls made from HQ to remote locations when those calls are rejected by the IP WAN because of insufficient bandwidth. The Acme Lumber Company uses 5­digit dialing to all locations. Acme Headquarters has a DID range from 770­555­0001 to 770­557­0500 and the Macon facility has a DID range from 912­556­0500 to
912­556­0550.How should the external phone masks be configured?
A.770555XXXX
B.770557XXXX
C.77055XXXXX
D.9125560XXX
E.912556XXXX
Answer: C

12.Which two are requirements for configuring a gatekeeper­controlled intercluster trunk? (Choose two.)
A.The assigned name must be unique within the cluster.
B.The ICT must have the same name in both clusters.
C.The Cisco Unified CallManager group in the assigned device pool will determine which Cisco Unified CallManager systems register with the gatekeeper.
D.The IP addresses of the Cisco Unified CallManager systems in the remote cluster must be specified. E.The gatekeeper must be defined in Cisco Unified CallManager before the intercluster trunk is added. F.RSVP must be enabled to provide CAC between clusters.
Answer: A, E

13.What happens when you try to configure the fourth member of a Cisco Unified CallManager group?
A.The fourth member will be added to the sequential list.
B.The new member will replace the first member on the list.
C.Cisco Unified CallManager Administration will display an error message when you attempt to add the fourth member.
D.Cisco Unified CallManager Administration will display an error and replace the last entered member of the Cisco Unified CallManager group with the new entry.
Answer: C

14.Which two steps must a user take to use a prepared stock quote XML application on an IP phone? (Choose two.)
A.Initiate an application TFTP request.
B.Dial the directory number for the service.
C.Use the Settings button to activate the application on the phone.
D.Select the Services button and choose the stock option application.
E.Request that the administrator add their directory number to the application list.
F.Subscribe, or have the Cisco Unified CallManager administrator subscribe, the phone to the service using the User Options web page.
Answer: D, F

15.The Acme Corporation is experiencing poor, choppy audio quality on voice calls placed across their WAN link to and from Madison. What can be done to the Location parameter for Madison to help alleviate this problem?
A.Increase the audio bandwidth setting in the Location configuration window for Madison.
B.Nothing, the audio bandwidth Location parameter for Madison is not related to the problem.
C.Remove the audio bandwidth parameter in the Location configuration window for Madison.
D.Decrease the audio bandwidth setting in the Location configuration window for Madison.
Answer: D

16.Which portion of the master Administrator account can be changed after installing using the CLI?
A.username
B.password
C.username and password
D.privilege level
Answer: B

17.You have two clusters with six Cisco Unified CallManager systems in each. How many ICTs must be configured to provide full server redundancy if a gatekeeper is present in the network?
A.1
B.2
C.3
D.4
E.5
F.6
Answer: A


© 2014 Cheat-Test.com, All Rights Reserved