Free Cheat-test Samples and Demo Questions Download
Adobe exams Adobe
Apple exams Apple
Avaya exams Avaya
Check Point exams Check Point
Cisco exams Cisco
Citrix exams Citrix
CIW exams CIW
CompTIA exams CompTIA
CWNP exams CWNP
EC-Council exams EC-Council
EMC exams EMC
Exin exams Exin
Fortinet exams Fortinet
GIAC exams GIAC
Hitachi exams Hitachi
HP exams HP
IBM exams IBM
Isaca exams Isaca
ISC exams ISC
ISEB exams ISEB
Juniper exams Juniper
LPI exams LPI
McAfee exams McAfee
Microsoft exams Microsoft
Oracle exams Oracle
PMI exams PMI
Riverbed exams Riverbed
SNIA exams SAP
Sun exams SAS
Symantec exams Symantec
VMware exams VMware
All certification exams

Cisco 642-436 Exam - Cheat-Test.com

Free 642-436 Sample Questions:

1. Which two statements describe the purpose of the technology prefix? (Choose two.)
A. Technology prefixes are configured on gateways to indicate to the gatekeeper whether they support voice or video.
B. Technology prefixes must always be configured on gateways.
C. Technology prefixes are used to identify different types or classes of gateways.
D. Technology prefixes are prepended to the destination address by the gateway.
E. Technology prefixes have to be unique on each gateway.
Answer: C, D

2. Which statement is true about only out-of-band signaling?
A. A signaling bit is robbed from each frame.
B. Signaling bits are sent in a special order in a dedicated signaling frame.
C. All signaling is directly associated with its corresponding voice frame.
D. All voice packets carry their own signaling.
Answer: B

3. Examine the example output.
hostname GW1
!
interface Ethernet 0/0
ip address 172.16.2.1 255.255.255.0
h323-gateway voip interface
h323-gateway voip id GK1-zone1.abc.com abc.com ipaddr 172.16.2.2
h323-gateway voip h323-id GW1
h323-gateway voip bind srcaddr 172.16.2.1
!
dial-peer voice 1 voip
destination-pattern 1212.
session-target ras
!
dial-peer voice 2 pots
destination-pattern 2125551212
no register e164
!
end
Choose the command that will restore communication with gatekeeper functionality to this device.
A. h323-gateway voip h323-id GK1
B. gateway
C. h323-gateway voip bind srcaddr 172.16.2.2
D. h323-gateway voip GW1-zone2.abc.com abc.com ipaddr 172.16.2.1
Answer: B

4. Which two are types of Call Admission Control? (Choose two.)
A. local
B. QoS-based
C. resource-based
D. topology-based
E. gateway zone bandwidth
F. gatekeeper-controlled RSVP
Answer: A, C

5. Which option is true concerning the MGCP call agent?
A. acts only as a recorder of call details
B. provides only call signaling and call setup
C. manages all aspects of the call and voice stream
D. monitors the quality of each call after setup
Answer: B

6. Which statement best describes gatekeeper operation when the technology prefix is matched and the gatekeeper is using the technology prefix with hopoff?
A. The gatekeeper always forwards the call to the zone specified in the hopoff command.
B. The gatekeeper only forwards the call to the hopoff zone if the zone prefix does not match.
C. The gatekeeper attempts to forward the call to the hopoff zone, but if this fails, it will forward the call to the zone specified in the zone prefix command.
D. The gatekeeper attempts to forward the call to the zone specified in the zone prefix command first, but if this fails, it will forward the call to the zone specified in the hopoff command.
Answer: A

7. Using Cisco Unified Communications Manager Express, what four steps are necessary to implement COR? (Choose four.)
A. Configure SRST.
B. Define COR labels.
C. Configure COR lists.
D. Assign COR list to ephone-DN.
E. Configure COR lists on voice ports.
F. Configure dial peers and assign COR lists.
Answer: B, C, D, F

8. At what point does the MGCP call agent release the setup of the call path to the residential gateways?
A. after the call agent has been notified that an event occurred at the source residential gateway
B. after the call agent has been notified of an event and has instructed the source residential gateway to create a connection
C. does not release call path setup
D. after the call agent has sent a connection request to both the source and destination and has relayed a modify-connection request to the source so that the source and destination can set up the call path
E. after the call agent has forwarded session description protocol information to the destination from the source and has sent a modify connection to the destination and a create-connection request to the source
Answer: D

9. Which two codes together make up the number that follows the E.164 recommendation numbering scheme? (Choose two.)
A. country code
B. subscriber code
C. national destination code
D. provider code
Answer: A, B

10. When using CUBE, which two statements describe how media flow-through differs from media flow-around? (Choose two.)
A. Media flow-around provides address hiding by terminating both signaling and RTP streams.
B. Media flow-through terminates the signaling channel and the RTP streams flow directly between endpoints.
C. Media flow-around and media flow-through function in a similar manner, but media flow-around supports NAT traversal.
D. Media flow-through terminates the RTP streams but allows signaling to flow directly between endpoints.
E. Media flow-around terminates the signaling stream and allows RTP streams to flow directly between endpoints.
F. Media flow-through provides address hiding by terminating both signaling and RTP streams.
Answer: E, F


© 2014 Cheat-Test.com, All Rights Reserved