Free Cheat-test Samples and Demo Questions Download
Adobe exams Adobe
Apple exams Apple
Avaya exams Avaya
Check Point exams Check Point
Cisco exams Cisco
Citrix exams Citrix
CIW exams CIW
CompTIA exams CompTIA
CWNP exams CWNP
EC-Council exams EC-Council
EMC exams EMC
Exin exams Exin
Fortinet exams Fortinet
GIAC exams GIAC
Hitachi exams Hitachi
HP exams HP
IBM exams IBM
Isaca exams Isaca
ISC exams ISC
ISEB exams ISEB
Juniper exams Juniper
LPI exams LPI
McAfee exams McAfee
Microsoft exams Microsoft
Oracle exams Oracle
PMI exams PMI
Riverbed exams Riverbed
SNIA exams SAP
Sun exams SAS
Symantec exams Symantec
VMware exams VMware
All certification exams

Cisco 642-384 Exam - Cheat-Test.com

Free 642-384 Sample Questions:

1. Which two statements best describe the wireless core feature set using autonomous access points when implementing Wireless Domain Services? (Choose two)
A. The primary Layer 2 WDS server address is configured via the infrastructure access point GUI
B. The primary Layer 2 WDS server address is automatically discovered by the infrastructure access points through multicast
C. The primary Layer 2 WDS is selected by the highest MAC address, followed by priority number
D. The primary Layer 2 WDS is selected by the highest priority number, followed by MAC address
E. The primary Layer 2 WDS is selected by the highest IP address, followed by MAC address
Answer:BD

2. Which companion switch is recommended to be installed with Cisco Smart Business Communications System?
A. C2950
B. C3750
C. ESW 500
D. SRW224G4
Answer:C

3. Refer to the exhibit. (Not available in this demo)
A host on the Sales subnet (10.0.2.0/24) is not able to initiate a web connection to an outside website. According to the network diagram and partial Cisco Configuration Professional configuration shown in the exhibit. What is the cause of the problem?
A. The dynamic NAT global pool is not configured correctly
B. The source networks for static NAT are not configured correctly
C. The administrator has not added an access list to allow the collection
D. The source network for dynamic NAT is not configured correctly
Answer:D

4. In which of these phase is a customer ¯s curr ent net work i nfr astr uct ur e assessed
A. plan
B. design
C. implement
D. prepare
Answer:A

5. What are two ways to secure traffic across a network? (Choose two)
A. Cisco ISR G2
B. Identify-management devices
C. ACLs
D. Firewalls
E. VPN connection
F. VLANs
Answer:DE

6. You have just configured HSRP and need to determine which router is active. Which command should you enter?
A. Show ip hsrp active
B. Show standby active
C. Show standby
D. Show active
Answer:C

7. What do radio-wave radiation patterns allow you to determine when you are implementing wireless networks?
A. Size of the coverage area
B. Which antenna is being used
C. Temperature of the coverage area
D. Shape of the coverage area
Answer:A

8. Which command assigns a cost value of 17 to a switch port?
A. Spanning-tree interface fastethernet 5/8 17
B. Spanning-tress portcost 17
C. Spanning-tree port cost 17
D. Spanning-tree cost 17}
Answer:D

9. Which command displays the routing information that w ill be used to move data between VLANs on a router on a disk?
A. Router# show ip protocols
B. Router# show ip route
C. Router# show vlan[vlan_ID]
D. Router# show vlan route
Answer:B

10. What were two primary design purpose for ISRs? (Choose two)
A. To provide a centralized threat database for IPS sensors
B. To bring IP technology, voice mail, email, and firewall services to the end user
C. To implement and to integrate fully network services such as security, WAN routing, and Ethernet switching
D. To offer Fast Ethernet and 10 Gigabit Ethernet as a high -speed routing platform
E. To be a next-generation, high-performance routing platform
F. To provide all security-management functions in one high-performance device
Answer:BC


© 2014 Cheat-Test.com, All Rights Reserved