Free Cheat-test Samples and Demo Questions Download
Adobe exams Adobe
Apple exams Apple
Avaya exams Avaya
Check Point exams Check Point
Cisco exams Cisco
Citrix exams Citrix
CIW exams CIW
CompTIA exams CompTIA
CWNP exams CWNP
EC-Council exams EC-Council
EMC exams EMC
Exin exams Exin
Fortinet exams Fortinet
GIAC exams GIAC
Hitachi exams Hitachi
HP exams HP
IBM exams IBM
Isaca exams Isaca
ISC exams ISC
ISEB exams ISEB
Juniper exams Juniper
LPI exams LPI
McAfee exams McAfee
Microsoft exams Microsoft
Oracle exams Oracle
PMI exams PMI
Riverbed exams Riverbed
SNIA exams SAP
Sun exams SAS
Symantec exams Symantec
VMware exams VMware
All certification exams

Cisco 642-383 Exam - Cheat-Test.com

Free 642-383 Sample Questions:

1. Which of the following best describe the customer benefits of change management in the operate phase?
A. reduce unnecessary disruption, delays, rework, and other problems by establishing test cases for use in verifying that the system meets operational, functional, and interface requirements
B. improve its ability to make sound financial decisions by developing a business case based on its business requirements and establishing a basis for developing a technology strategy
C. reduce operating costs and limit change-related incidents by providing a consistent and efficient set of processes
D. improve the return on investment and hasten migration by identifying and planning for necessary infrastructure changes and resource additions, as well as reduce deployment costs by analyzing gaps early in the planning process to determine what is needed to support the system
Answer: C

2. Which of these is the best definition of the Cisco Lifecycle Services approach?
A. It defines the minimum set of services required to successfully deploy and operate a set of Cisco technologies.
B. It determines how best to price Cisco products.
C. It provides partners with a useful way to leverage Cisco resources.
D. It consists of these phases: plan, deploy, support, and troubleshoot.
Answer: A

3. What two types of telephony interfaces are used for PSTN connectivity? (Choose two.)
A. Digital
B. Optical
C. Analog
D. CDMA
Answer: A, C

4. Which statement correctly describes the keyswitch model of deployment for call processing?
A. All IP Phones are able to answer any incoming PSTN call on any line.
B. PSTN calls are routed through a receptionist or automated attendant.
C. All IP Phones in the system have a single unique extension number.
Answer: A

5. Which definition best describes the implementation service component within the implement phase?
A. providing a step-by-step plan that details the installation and service-commission tasks required in order to create a controlled-implementation environment that emulates a customer network
B. assessing the ability of site facilities to accommodate proposed infrastructure changes
C. developing and executing proof-of-concept tests, validating high-level infrastructure design, and identifying any design enhancements
D. installing, configuring, and integrating systems components based on an implementation plan developed in earlier phases
E. improving a customer's infrastructure security system
Answer: D

6. A customer with a small enterprise network of 15 remote sites is trying to optimize its VPN by migrating some remote sites using Frame Relay connections to the Internet to using cable connections to the Internet. Minimizing costs is one of the customer's highest priorities. Only a moderate amount of IP traffic is passing through the network, most of which is from the remote sites to the central site. IPSec should be used to provide VPN functionality and basic confidentiality is desired.
Based on the traffic patterns, which topology would be the easiest for this customer to set up and manage?
A. full mesh
B. partial mesh
C. point-to-multipoint
D. hub-and-spoke
Answer: D

7. How can the proper configuration of Voice Mail be tested at an end user's IP phone?
A. Press the "i" button.
B. Press the "Settings" button.
C. Press the "Services" button.
D. Press the "Messages" button.
Answer: D

8. In what location is it recommended that the Cisco Catalyst 6500 Series WLSM be placed?
A. distribution layer
B. core layer
C. access layer
D. network management functional module
Answer: A

9. Which of these is an accurate list of Cisco Lifecycle Services phases?
A. initiation, planning, analysis, design, development, implementation, operations and maintenance
B. project planning, site assessment, risk assessment, solution selection and acquisition, testing, and operations
C. prepare, plan, design, implement, operate, and optimize
D. analysis, design, deployment, testing, implementation, and production
E. presales, project planning, development, implementation, operations testing, and operations sign-off
Answer: C

10. What port role assignment would you make for the Gigabit Ethernet port on the Cisco CE520 used in the Smart Business Communications System?
A. IP Phone and desktop
B. Cisco UC520
C. Cisco CE520
D. Cisco 871W
Answer: B


© 2014 Cheat-Test.com, All Rights Reserved