Free Cheat-test Samples and Demo Questions Download
Adobe exams Adobe
Apple exams Apple
Avaya exams Avaya
Check Point exams Check Point
Cisco exams Cisco
Citrix exams Citrix
CIW exams CIW
CompTIA exams CompTIA
CWNP exams CWNP
EC-Council exams EC-Council
EMC exams EMC
Exin exams Exin
Fortinet exams Fortinet
GIAC exams GIAC
Hitachi exams Hitachi
HP exams HP
IBM exams IBM
Isaca exams Isaca
ISC exams ISC
ISEB exams ISEB
Juniper exams Juniper
LPI exams LPI
McAfee exams McAfee
Microsoft exams Microsoft
Oracle exams Oracle
PMI exams PMI
Riverbed exams Riverbed
SNIA exams SAP
Sun exams SAS
Symantec exams Symantec
VMware exams VMware
All certification exams

Cisco 642-357 Exam - Cheat-Test.com

Free 642-357 Sample Questions:

1. Which three Fibre Channel switch features are unique to Cisco's MDS 9000 Series switches? (Choose three.)
A. LUN Zoning
B. Read-Only Zones
C. Internet-Switch Link
D. Fibre Channel Congestion Control
E. FC Link Aggregation
F. FSPF
Answer: ABD

2. Which Cisco MDS 9500 Series feature addresses the customer requirement for five nines
(99.999-percent) availability?
A. active and standby FC line cards
B. virtual output queuing (VOQ)
C. SSM card is installed in the switch
D. nondisruptive software upgrades
E. redundant fan cards
Answer: D

3. Which statement is true concerning the Cisco MDS switch when operating in native interop mode?
A. The MDS switch can interoperate with Non-MDS switches that are certified by SNIA.
B. The MDS switch can interoperate with Non-MDS switches that support "MDS Native" mode.
C. The MDS switch can interoperate with Non-MDS switches that properly adhere to Fibre Channel switch standards.
D. The MDS switch cannot interoperate with Non-MDS switches.
Answer: C

4. Which are two characteristics of the Cisco MDS Series fan modules? (Choose two.)
A. Supervisor modules shut down the fan modules when the air temperature is below a preset threshold.
B. If the Fan Status LED turns red, a fan has failed and the module must be replaced.
C. Fan modules monitor air temperature and shut down if the temperature exceeds a preset threshold.
D. Fan modules do not require the switch to be powered off in order to be replaced.
Answer: BD

5. Your customer has implemented an IPS-8 for FCIP connectivity to remote sites. How can this customer prevent unauthorized hosts from connecting to the Cisco MDS 9000 fabric through the FCIP interfaces?
A. Configure RADIUS authentication
B. Configure IPSec encryption on the IPS-8
C. Configure IP ACLs on the IPS-8
D. Configure fabric binding on the IPS-8
Answer: C

6. What are two ways of preventing unauthorized hosts from connecting to the management interface of a Cisco MDS 9000 Family switch? (Choose two.)
A. use SNMPv3 only
B. configure IP ACLs
C. configure management VSANs
D. use digital certificates
E. implement RBAC
Answer: BD

7. Your customer has implemented an IPS-8 for iSCSI connectivity to workgroup servers. How can this customer prevent unauthorized hosts from connecting to the Cisco MDS 9000 fabric through the iSCSI interfaces?
A. Configure RADIUS authentication
B. Configure IPSec encryption on the IPS-8
C. Configure IP ACLs on the IPS-8
D. Configure fabric binding on the IPS-8
Answer: C

8. What is the principal cost advantage of a collapsed core SAN design compared to a core-edge design if each connects the same number of host and storage ports?
A. fewer hops for a given exchange
B. fewer long-wave SFPs
C. fewer ISL connections
D. fewer domains on the domain list
E. fewer director-class switches
Answer: C

9. What is the best mechanism to use to isolate backup traffic from other mission-critical traffic?
A. VSANs
B. zones
C. QoS
D. IVR
Answer: A

10. Which of these provides fabric-based virtualization for multiple independent software vendors?
A. Storage Services Module (SSM)
B. Cisco MDS 9000 32-port 1/2-Gbps Fibre Channel module
C. Multiprotocol Services module
D. Cisco MDS 9513 Supervisor 2
Answer: A


© 2014 Cheat-Test.com, All Rights Reserved