Free Cheat-test Samples and Demo Questions Download
Adobe exams Adobe
Apple exams Apple
Avaya exams Avaya
Check Point exams Check Point
Cisco exams Cisco
Citrix exams Citrix
CIW exams CIW
CompTIA exams CompTIA
CWNP exams CWNP
EC-Council exams EC-Council
EMC exams EMC
Exin exams Exin
Fortinet exams Fortinet
GIAC exams GIAC
Hitachi exams Hitachi
HP exams HP
IBM exams IBM
Isaca exams Isaca
ISC exams ISC
ISEB exams ISEB
Juniper exams Juniper
LPI exams LPI
McAfee exams McAfee
Microsoft exams Microsoft
Oracle exams Oracle
PMI exams PMI
Riverbed exams Riverbed
SNIA exams SAP
Sun exams SAS
Symantec exams Symantec
VMware exams VMware
All certification exams

Cisco 642-356 Exam - Cheat-Test.com

Free 642-356 Sample Questions:

Q: 1 Which command would you use to determine if device aliases in VSAN 5 are configured for fabric-wide distribution?
A. show zoneset name alias vsan 5
B. show cfs application name device-alias
C. show fcalias distribution vsan 5
D. show vsan 5 device-alias status
Answer: B

Q: 2 You have been asked to configure a port on your Cisco MDS switch so that a host can join your fabric. Which of these switch port types should the port be set to?
A. N_Port
B. NL_Port
C. F_Port
D. E_Port
E. TE_Port
F. SD_Port
Answer: C

Q: 3 The MDS 9000 family switches use what three technologies to protect against unauthorized management access? (Choose three.)
A. SNMPv3
B. SSH
C. RBAC
D. RMON
E. SES
F. WEBM
Answer: A, B, C

Q: 4 What is a benefit of enhanced zoning?
A. fabric locked during configuration changes
B. larger zoning database size
C. database rollback in case of failure
D. zones allowed to span VSANs
Answer: A

Q: 5 Which two of these environments suggest the use of FCIP Write Acceleration? (Choose two.)
A. remote tape backup
B. PortChannel links between sites
C. applications that support multiple outstanding I/Os
D. fast network with minimal delays
E. DWDM links
Answer: B, C

Q: 6 Which three of the following are possible reasons why a line card module does not come online? (Choose three.)
A. Port indexes have been taken offline.
B. Available port indexes are noncontiguous.
C. Not enough power is available in the chassis.
D. An invalid interoperability mode has been configured.
E. Unsupported SFPs have been installed.
F. Not enough port indexes are available.
Answer: B, C, F

Q: 7 Your company has a multiswitch fabric including Switch A and Switch B. An administrator of Switch A creates the following zone set and successfully activates it:
zoneset name ZoneSet1 vsan 1
zone name Zone1 vsan 1
pwwn 21:01:00:e0:8b:3c:03:b6
pwwn 21:01:00:e0:8b:3c:55:bb
Later in the day, a second administrator creates the following zone set on Switch B:
zoneset name ZoneSet2 vsan 1
zone name Zone1 vsan 1
pwwn 21:01:00:e0:8b:3c:03:b6
pwwn 21:01:00:e0:8b:3c:55:aa
What happens when the administrator of Switch B attempts to activate ZoneSet2?
A. ZoneSet2 becomes the active zone set for both Switches A and B.
B. The fabric segments and ZoneSet2 become the active zone set for Switch B only.
C. The fabric segments and ZoneSet2 become the active zone set for Switch A only.
D. The fabric segments and ZoneSet1 remain the active zone set for Switch B, while ZoneSet2 becomes the active zone set for Switch A.
Answer: A

Q: 8 During initial switch configuration, the administrator elects to enable full zoneset distribution. What is the impact of this choice during zoneset activation?
A. only the active zoneset is distributed to all switches in the fabric
B. both the full zone database and active zoneset are distributed to all switches in the fabric
C. both FCID and WWN information are distributed to all switches in the fabric
D. only the full zone database is distributed to all switches in the fabric
Answer: B

Q: 9 You are asked to review the running configuration of a switch that a junior administrator has prepared to be placed in a heterogeneous SAN environment. This environment includes three different brands of Fibre Channel switches. In this particular environment, only VSAN 1 is being used.
Which of these attributes suggests that the switch has been incorrectly configured?
A. A static domain ID has been set to 0x21.
B. The src-dst-ox load balancing has been selected.
C. Interop mode 1 has been selected.
D. FCC has been enabled.
Answer: A

Q: 10 When creating an Inter-VSAN routing topology, which type of World Wide Name (WWN) must be used?
A. Port WWN
B. Switch WWN
C. Fabric Port WWN
D. VSAN WWN
Answer: B

Q: 11 Choose the correct list of tasks to configure Remote Spanning.
A. Create a VSAN interface.
Enable a Fibre Channel tunnel.
Initiate the Fibre Channel tunnel.
Configure the ST_Port in the source switch.
Configure the SD_Port in the destination switch.
Configure a SPAN session in the source switch.
B. Create a VSAN interface.
Enable a Fibre Channel tunnel.
Initiate the Fibre Channel tunnel.
Configure the ST_Port in the source switch.
Configure the SD_Port in the destination switch.
Configure an RSPAN session in the source switch.
C. Create an RSPAN interface.
Enable a Fibre Channel tunnel.
Initiate the Fibre Channel tunnel.
Configure the SD_Port in the destination switch.
Configure the ST_Port in the source switch.
Configure an RSPAN session in the source switch.
D. Create a VSAN interface.
Enable a Fibre Channel tunnel.
Initiate the Fibre Channel tunnel.
Configure the ST_Port in the destination switch.
Configure the SD_Port in the source switch.
Configure an RSPAN session in the source switch.
Answer: B

Q: 12 What two commands must be executed on an MDS 9000 family switch in order to change a dynamically assigned Domain ID 5 to a static Domain ID 10 for VSAN 10? (Choose two.)
A. switch(config-if)# shut fcdomain 5
B. switch(config-if)# no shut fcdomain 10
C. switch(config)# fcdomain domain 10
D. switch(config)# fcdomain domain 10 static vsan 10
E. switch(config)# fcdomain restart vsan 10
F. switch(config)# fcdomain restart disruptive vsan 10
Answer: D, F

Q: 13 When configuring FCIP, packet fragmentation should be avoided in order to achieve optimal throughput. Fragmentation can be avoided by knowing which of the following?
A. MTU of the source IP interface
B. largest MTU in the path
C. smallest MTU in the path
D. MTU of the destination IP interface
Answer: C

Q: 14 For purposes of granting restricted access to statically configure iSCSI virtual targets, which three of these can be used to identify iSCSI initiators? (Choose three.)
A. iSCSI node name
B. host name
C. IPv4 address and subnet
D. MAC address
E. IPv6 address
F. iSCSI WWN
Answer: A, C, E

Q: 15 Which of these Cisco Fabric Manager debugging tools can compare the current configuration with a previously saved configuration file?
A. Switch Health Analysis
B. Fabric Configuration Analysis
C. End-to-End Connectivity Analysis
D. Zone Merge Analysis
Answer: B

Q: 16 Which three statements describe automatically supported, basic zone features (no additional configuration required) in the Cisco MDS 9000 Family of switches? (Choose three.)
A. A VSAN contains the zone sets.
B. Zone reactivation can disrupt existing traffic.
C. A zone or zone set with the same name can exist in each VSAN.
D. Hard zoning can be disabled.
E. Active zone sets are preserved across switch reboots.
F. Default zoning behavior is to distribute the Full Zone Database.
Answer: A, C, E

Q: 17 Which three options allow or enable nondisruptive upgrades? (Choose three.)
A. IPS module software upgrades
B. dual supervisor modules on a Cisco MDS 9500 Series switch
C. using the install-all command
D. upgrading the loader
E. installing a license
F. using the reload command
Answer: B, C, E

Q: 18 Which services are supported by a Cisco SAN-OS AAA configuration?
A. Telnet, SSH, FM and DM logins
B. console login, FC-SP authentication, FTP
C. FC-SP authentication, FM and DM logins, TFTP
D. iSCSI authentication, FTP, FC-SP authentication
Answer: A

Q: 19 How many ports are addressable on a fabric arbitrated loop?
A. 126
B. 127
C. 255
D. 256
Answer: B

Q: 20 A customer with multiple vendor switches establishes an ISL between a non-Cisco switch and an E_Port on a Cisco MDS 9000 switch.
Which three statements are true about the interop behavior between the two switches? (Choose three.)
A. Exchange-based load balancing is supported in all interop modes.
B. Interop mode affects all VSANs.
C. Only E_Ports can be used to connect to non-Cisco MDS switches.
D. The non-Cisco switch must have matching FC timers with the VSAN containing the E_Port on the Cisco MDS 9000 Series switch.
E. Adding another ISL between the switches will allow a PortChannel to be configured for HA.
F. Interop mode 1 allows full featured communication between all combinations of MDS and non-MDS switches
Answer: A, C, D

Q: 21 Which license is required on switches that are going to implement LUN zoning?
A. Storage Services Enabler
B. Enterprise license
C. Fabric Manager Server license
D. SAN Extension over IP license
Answer: B

Q: 22 Which two of these logging statements are true? (Choose two.)
A. Call Home message level 0 is most urgent and level 7 is least urgent, whereas the syslog level 9 is most urgent and level 0 is least urgent.
B. Syslog message level 0 is most urgent and level 7 is least urgent, whereas the Call Home message level 9 is most urgent and level 0 is least urgent.
C. Syslog message level 7 is most urgent and level 0 is least urgent, whereas the Call Home message level 9 is most urgent and level 0 is least urgent.
D. Accounting logs can be stored locally and sent to remote AAA servers.
E. Go to logs > syslog > setup in Device Manager to view the local accounting log.
Answer: B, D


© 2014 Cheat-Test.com, All Rights Reserved