Free Cheat-test Samples and Demo Questions Download
Adobe exams Adobe
Apple exams Apple
Avaya exams Avaya
Check Point exams Check Point
Cisco exams Cisco
Citrix exams Citrix
CIW exams CIW
CompTIA exams CompTIA
CWNP exams CWNP
EC-Council exams EC-Council
EMC exams EMC
Exin exams Exin
Fortinet exams Fortinet
GIAC exams GIAC
Hitachi exams Hitachi
HP exams HP
IBM exams IBM
Isaca exams Isaca
ISC exams ISC
ISEB exams ISEB
Juniper exams Juniper
LPI exams LPI
McAfee exams McAfee
Microsoft exams Microsoft
Oracle exams Oracle
PMI exams PMI
Riverbed exams Riverbed
SNIA exams SAP
Sun exams SAS
Symantec exams Symantec
VMware exams VMware
All certification exams

Cisco 642-355 Exam - Cheat-Test.com

Free 642-355 Sample Questions:

1. Which technology should be used to provide transparent low latency FC transport across a metropolitan area?
A. DWDM
B. FCIP
C. iSCSI
D. iFCP
Answer: A

2. Which statement is true concerning the Cisco MDS switch when operating in native interop mode?
A. The MDS switch can interoperate with Non-MDS switches that are certified by SNIA.
B. The MDS switch can interoperate with Non-MDS switches that support "MDS Native" mode.
C. The MDS switch can interoperate with Non-MDS switches that properly adhere to Fibre Channel switch standards.
D. The MDS switch cannot interoperate with Non-MDS switches.
Answer: C

3. A customer has a need to synchronously replicate data from the primary data center to a standby data center that is 30 kilometers away. The customer owns the fiber between the two data centers and uses the link for Gigabit Ethernet connectivity today. The Gigabit Ethernet connection is heavily utilized and generally remains at 90-percent utilization. The customer expects that the replication traffic will require approximately 30 MBps, and is looking for a low-cost solution.
Which replication solution would you recommend?
A. FCIP
B. CWDM
C. DWDM
D. iSCSI
Answer: B

4. A customer would like to add Cisco MDS switches to an existing Brocade environment with minimal disruption. The Brocade switches are using PID-0 mode. Which two features will enable the creation of a Cisco-Brocade heterogeneous fabric without restricting the feature set of either switch? (Choose two.)
A. interop mode 1
B. interop mode 2
C. interop mode 3
D. IVR
E. PortChannels
F. CWDM
Answer: B, D

5. Your customer has a number of data storage requirements:
servers are not responsible for volume management or data migration storage is provisioned in real time
legacy and heterogeneous storage assets can be consolidated and fully utilized data can be protected using simplified snapshot and replication techniques
data can be assigned to different classes easily Which solution would meet these requirements?
A. VSANs
B. Wide-Area Application Services (WAAS)
C. fabric-based virtualization
D. LUN zoning
E. host-based virtualization
Answer: C

6. Select three advantages of using fabric-based storage virtualization instead of host-based virtualization. (Choose three.)
A. offers a single point of management
B. supports heterogeneous storage
C. does not require a host agent
D. insulates the hosts from storage changes
E. provides mirroring
Answer: A, C, D

7. Which are two characteristics of the Cisco MDS Series fan modules? (Choose two.)
A. Supervisor modules shut down the fan modules when the air temperature is below a preset threshold.
B. If the Fan Status LED turns red, a fan has failed and the module must be replaced.
C. Fan modules monitor air temperature and shut down if the temperature exceeds a preset threshold.
D. Fan modules do not require the switch to be powered off in order to be replaced.
Answer: B, D

8. Your customer is using an IPS-8 module in its data center to provide FCIP connectivity to 20 remote sites. It has encountered connectivity problems at four of the remote sites. After investigating, the customer's network administrator found that the IPS-8 is sending 2300-byte packets, but the receiving switches at the four remote sites do not support jumbo frames. What should you do?
A. Disable packet shaping on the IPS-8
B. Reduce the minimum retransmit timeout
C. Disable jumbo frames on the IPS-8
D. Enable Path MTU discovery
Answer: D

9. Your SAN environment requires redundant fabrics with redundant connectivity for 40 database hosts at 2 Gbps of throughput per host. Which two of these configurations are possible? (Choose two.)
A. two 48-port line cards
B. four 48-port line cards
C. four 32-port line cards
D. six 16-port line cards
E. two 32-port line cards and two 16-port line cards
Answer: B, D

10. Your customer wants to implement a SAN with redundant fabrics supporting 600 device ports. Which two Cisco MDS 9000 Family configurations will meet the customer's needs? (Choose two.)
A. two MDS 9509 switches with redundant Supervisor-1 modules
B. two MDS 9509 switches with redundant Supervisor-2 modules
C. two MDS 9513 switches with redundant Supervisor-1 modules
D. two MDS 9513 switches with redundant Supervisor-2 modules
Answer: B, D


© 2014 Cheat-Test.com, All Rights Reserved