Free Cheat-test Samples and Demo Questions Download
Adobe exams Adobe
Apple exams Apple
Avaya exams Avaya
Check Point exams Check Point
Cisco exams Cisco
Citrix exams Citrix
CIW exams CIW
CompTIA exams CompTIA
CWNP exams CWNP
EC-Council exams EC-Council
EMC exams EMC
Exin exams Exin
Fortinet exams Fortinet
GIAC exams GIAC
Hitachi exams Hitachi
HP exams HP
IBM exams IBM
Isaca exams Isaca
ISC exams ISC
ISEB exams ISEB
Juniper exams Juniper
LPI exams LPI
McAfee exams McAfee
Microsoft exams Microsoft
Oracle exams Oracle
PMI exams PMI
Riverbed exams Riverbed
SNIA exams SAP
Sun exams SAS
Symantec exams Symantec
VMware exams VMware
All certification exams

Cisco 642-352 Exam - Cheat-Test.com

Free 642-352 Sample Questions:

1.What protocol can be used in a multivendor environment to enable greater bandwidth between a Cisco MDS 9000 switch in interop mode and another vendor FC switch?
A: FSPF
B: port channel
C: FCC
D: RDL
Answer: A

2.Which three characteristics does an SD port have? (Choose three.)
A:It ignores buffer-to-buffer credits.
B:It allows data traffic in the egress (tx) and ingress (rx) directions.
C:It does not require a device or an analyzer to be physically connected.
D:Port mode cannot be changed if it is being used for a SPAN session.
Answer: A, C, D

3.A role to permit operations in multiple VSANs has been created for a VSAN administrator. Which of the following is correct?
A: The VSAN administrator can change VSAN membership of F or FL ports among these VSANs.
B: It does not matter what role or permissions have been configured for the administrator. Port membership cannot be changed without first removing the ports from the membership of the associated VSANs.
C: It does not matter what role or permissions have been configured for the administrator. Any port type can be changed without removing the ports from the membership of the associated VSANs.
Answer: A

4.What features can be enabled to remotely monitor an MDS fabric? (Choose three)
A:Syslog
B:SNMP
C:Port Analyzer Adapter
D:Radius
E:Call Home
Answer: A, B, E

5.You have set up a session to the SD port to enable the investigation of a problem on a particular FC port. You need to check whether this has been correctly set up for the desired port. What command should you use
A: show span session
B: show ssh
C: show tlport
D: show fcanalyzer
Answer: A

6.Which tool is used to diagnose protocol errors, credit starvation, and malformed or nonstandard compliant frames or primitives on a Fibre Channel network?
A: Port Analyzer Adapter
B: Fabric Analyzer
C: external Fibre Channel Protocol Analyzer
D: Fabric Manager
Answer: C

7.What command would a storage administrator use to determine the number of frames that exit the FC2/6 port?
A: show fc 2/6
B: fctrace
C: debug fibrechannel port 2/6
D: show interface counters brief
Answer: D

8.What software component is used for the Cisco Traffic Analyzer for Fibre Channel?
A: Ethereal
B: ntop
C: CSM software
D: CiscoWorks RME
Answer: B


© 2014 Cheat-Test.com, All Rights Reserved