Free Cheat-test Samples and Demo Questions Download
Adobe exams Adobe
Apple exams Apple
Avaya exams Avaya
Check Point exams Check Point
Cisco exams Cisco
Citrix exams Citrix
CIW exams CIW
CompTIA exams CompTIA
CWNP exams CWNP
EC-Council exams EC-Council
EMC exams EMC
Exin exams Exin
Fortinet exams Fortinet
GIAC exams GIAC
Hitachi exams Hitachi
HP exams HP
IBM exams IBM
Isaca exams Isaca
ISC exams ISC
ISEB exams ISEB
Juniper exams Juniper
LPI exams LPI
McAfee exams McAfee
Microsoft exams Microsoft
Oracle exams Oracle
PMI exams PMI
Riverbed exams Riverbed
SNIA exams SAP
Sun exams SAS
Symantec exams Symantec
VMware exams VMware
All certification exams

Cisco 642-342 Exam - Cheat-Test.com

Free 642-342 Sample Questions:

1.What is the correct TCP three­way handshake connection setup?
A.SYN ­ FIN ­ ACK
B.SYN ­ DATA ­ FIN
C.SYN ­ DATA ­ ACK
D.SYN ­ SYN/ACK ­ ACK
E.SYN ­ SYN/ACK ­ FIN/ACK
Answer: D

2.Which two statements are true about Content Routers in Application and Content Networking
System? (Choose two.)
A.Content Routers store on­demand and pre­positioned content.
B.Content Routers route content to the edges of a content network.
C.Content Routers contain the IGP routing tables for the routed domain.
D.Content Routers act as authoritative DNS servers for the routed domain.
E.Content Routers choose the most suitable Content Engines to handle a particular clients request.
Answer: D, E

3.You are using the active/standby method to implement a high availability Content Switching design. What are three benefits? (Choose three.)
A.less expensive
B.easier to troubleshoot
C.predictable traffic path
D.increases the overall performance
E.predictable failover behavior
Answer: B, C, E

4.An NTLM­authenticated user is promoted for login name and password when attempting to access the public Internet. What happens to the user's request if he cannot provide valid user credentials?
A.Access to the Internet will be allowed and the user's Internet activities will be logged by IP address.
B.The user will be denied all access to the Internet.
C.User access to the Internet will have less priority, resulting in slower Internet access than authenticated users.
D.The user's manager will receive an automatic notification that the user failed to provide valid credentials.
Answer: B

5.The transaction­logs enable command enables transaction logging. Which file will contain the WMT server logs?
A.local1/logs working.log
B.local1/logs/wmt.log
C.local1/logs/export/working.log
D.local1/service_logs/wmt_start_log_latest
Answer: C

6.What are three benefits of terminating SSL traffic in a Content Switch? (Choose three.)
A.eliminates the need for SSL
B.maintains security by allowing data to be decrypted, processed, and re­encrypted within a single device
C.enables the Content Switch to make load balancing decisions on HTTP­layer information
D.reduces the number of digital certificates required in most web hosting environments
E.reduces or eliminates server burden of negotiating SSL handshakes
Answer: B, C, E

7.Why is the three­way handshake mechanism required for TCP session establishment?
A.It keeps both sides of a connection from timing out.
B.It ensures that both ends of a connection are synchronously established.
C.There is less chance of interference and the session getting dropped.
D.It ensures the connection is established between the correct stations.
Answer: B

8.What is the primary function of DNS?
A.to replace DHCP
B.to host file manager
C.to serve as a source location on the Internet
D.to resolve a client IP address to a MAC address
E.to serve as a host name to IP address resolution
Answer: E

9.You should configure content playback and replication bandwidth through the________ GUI.
A.Content Engine
B.Content Router
C.Content Services Switch
D.Content Distribution Manager
Answer: D

10.You are using Content Switching for Server Load Balancing. What is the purpose of sticky connections?
A.They ensure that a TCP session remains active.
B.They ensure an even load balanced server farm.
C.They provide the ability to have connections from a client directed to the same server.
D.They provide a means to collect statistics for an electronic commerce application within a content network.
E.They provide the ability to have connections from a client directed to multiple servers without losing session information.
Answer: C

11.Which statement is true about using FTP to acquire files and directories?
A.You can use FTP to acquire files and directories to the designated channel directory within your root Content Engine.
B.You cannot use FTP to copy or move files and directories to the designated channel directory within your Content Distribution Manager Import directory.
C.You can use FTP to copy or move files but not directories to the designated channel directory within your Content Distribution Manager Import directory.
D.You can use FTP to copy or move directories but not files to the designated channel directory within your Content Distribution Manager Import directory.
Answer: A

12.A customer wants to deploy multiple Content Engines in front of the corporate web server. Which item describes the correct ACNS deployment?
A.WCCP intercepts with Content Engines deployed in forward proxy mode.
B.WCCP intercepts with Content Engines deployed in reverse proxy mode.
C.Content Engines are clustered using SHR (simple hybrid routing).
D.Use DNS round­robin resolution to multiple Content Engines.
Answer: B

13.With two GSSs (Primary­GSSM and Standby­GSSM), you make a change to a domain list on the Primary­GSSM. How do you synchronize the configuration change you just made on the Primary­GSSM to the Standby­GSSM)?
A.Issue the command gss start.
B.Do nothing. The configuration is synchronized automatically when a change is made to the dns database.
C.Issue the command gssm primary­to­standby.
D.Issue the command gss enable.
Answer: B

14.Which HTTP return code indicates a successful client response?
A.1xx
B.2xx
C.3xx
D.4xx
E.5xx
Answer: B

15.Customer ABC wants to deploy Cisco Content Engines to perform URL filtering and VOD streaming. The customer has many *.mov VOD training files that are frequently requested in the branch offices and played through the Apple QuickTime player. The files need to be pre­positioned to branch office Content Engines and served by Content Engines to client desktops. Currently standalone Smartfilter servers are being used to do content filtering, but the customer would like to take advantage of the SmartFilter on­box feature in the Cisco Content Engine.Which license should customer ABC require?
A.Microsoft Windows Media License
B.Real Helix Universal Gateway License
C.Multicast Replication License
D.Websense Content Filtering License
E.Smartfilter Content Filtering License
Answer: E

16.How do you determine which CE in a location can be selected as a backup for the RootCE?
A.size of the CE
B.disk capacity of a CE
C.speed of the CE
D.any CE assigned to the same channel and location as the root CE
Answer: D

17.Which two benefits are provided by the basic high availability architecture? (Choose two.)
A.a quick, deterministic failover
B.a reduction in overall solution cost
C.the elimination of single points of failure
D.a more efficient routing information table
E.more efficient network management capabilities
Answer: A, C

18.What does the Cisco Content Services Switch (CSS) use to determine if a real server is functioning?
A.keep­alives
B.polling
C.heartbeat
D.SNMP trap
E.port scans
Answer: A

19.Name two benefits gained when using a root Content Engine to acquire and distribute pre­positioned content to subscribed edge Content Engines. (Choose two.)
A.replaces the need for internal corporate web servers, allowing users to direct the browsers directly at the root Content Engine
B.allows for administratively defined bandwidth control during acquisition and distribution of content to the edge Content Engines
C.can be used as a Content Router as well as a root Content Engine
D.content can be acquired from the origin server and distributed to edge Content Engines based on administratively defined times of the day
Answer: B, D

20.What is the default port setting when creating a Multicast Cloud for multicast replication?
A.1024
B.554
C.1008
D.7777
Answer: D

21.After channels have been created, which device subscribes to them and receives, stores, and distributes the media imported to the channels?
A.Web Servers
B.Content Engines
C.Content Routers
D.Content Switches
Answer: B

22.Which steps are required to distribute content within a Cisco Content Distribution Manager solution?
A.1. create a schedule on the CDM 2. subscribe a Content Engine to the channel 3. acquire content 4. schedule the replication of the content
B.1. create a channel on the CDM 2. subscribe a Content Engine to the channel 3. acquire content 4. schedule the replication of the content
C.1. create a channel on the Content Router 2. subscribe a Content Engine to the channel 3. acquire content 4. schedule the replication of the content
D.1. create an import task on the CDM 2. subscribe a Content Engine to a Content Router 3. acquire content 4. schedule the replication of the content
Answer: B

23.Which three methods can be used to acquire media into a Cisco Content Engine? (Choose three.)
A.FTP
B.TFTP
C.HTTP
D.MMS
Answer: A, C, D

24.Content routing uses which three metrics to determine the best site on a global network? (Choose three.)
A.client source address
B.distance
C.content engine channel subscription
D.content engine availability
E.server speed
Answer: A, C, D

25.In which intervals and increments can you limit or control bandwidth during both replicating and playback?
A.Bandwidth can be limited by MBps for playback but not replication. B.Bandwidth can be limited by Kbps for both replication and playback. C.Bandwidth can be limited by MBps for both replication and playback. D.Bandwidth can be limited by MBps for only replication and not playback. Answer: D
26.What are two primary reasons for implementing content routing? (Choose two.)
A.to provide distributed access to distributed content
B.to pre­position content where it will be most effective
C.to load balance between servers within a data center
D.to provide fundamental technology to distribute web applications
E.to provide placement of content closer to the edge of the network
Answer: A, D

27.What is the purpose of an HTTP version 1.1 persistent session?
A.to cache TCP connection information for future similar requests
B.to continue issuing HTTP Get requests automatically to freshen data
C.to open a single TCP connection and issue multiple HTTP Get requests
D.to open multiple TCP connections and issue multiple HTTP Get requests
E.to open a single TCP connection multiple times and issue an HTTP Get request
Answer: C

28.Identify two supported methods of acquisition for pre­positioned content by the root Content
Engine under ACNS 5.1. (Choose two.)
A.HTTP Crawl
B.FTP
C.drag and drop of content onto the root Content Engine
Answer: A, B

29.Which of the following features require TCP connection termination? (Choose three.)
A.source IP based load balancing decisions
B.Cookie sticky
C.load balancing decisions based on TCP port number
D.URL hash load balancing algorithm
E.SSL ID sticky
Answer: B, D, E


© 2014 Cheat-Test.com, All Rights Reserved