Free Cheat-test Samples and Demo Questions Download
Adobe exams Adobe
Apple exams Apple
Avaya exams Avaya
Check Point exams Check Point
Cisco exams Cisco
Citrix exams Citrix
CIW exams CIW
CompTIA exams CompTIA
CWNP exams CWNP
EC-Council exams EC-Council
EMC exams EMC
Exin exams Exin
Fortinet exams Fortinet
GIAC exams GIAC
Hitachi exams Hitachi
HP exams HP
IBM exams IBM
Isaca exams Isaca
ISC exams ISC
ISEB exams ISEB
Juniper exams Juniper
LPI exams LPI
McAfee exams McAfee
Microsoft exams Microsoft
Oracle exams Oracle
PMI exams PMI
Riverbed exams Riverbed
SNIA exams SAP
Sun exams SAS
Symantec exams Symantec
VMware exams VMware
All certification exams

Cisco 642-321 Exam - Cheat-Test.com

Free 642-321 Sample Questions:

1.Which three timing modes are supported on the ONS 15454 shelf? (Choose three.)
A.line timing
B.loop timing
C.internal timing
D.through timing
E.external timing
Answer: A, C, E

2.With R4.0, how many total DCC­R tunnel connections can each ONS 15454 support using the
TCC+ card?
A.10
B.32
C.64
D.84
E.96
Answer: B

3.What is the difference between 1+1 and 1:1 protection switching?
A.1+1 is based on APS, while 1:1 is based on IPS.
B.1:1 is used in SNCP switching, while 1+1 is used in MS­SPRing switching.
C.1+1 sends signals on Working and Protect paths, while 1:1 sends signals only on Working path.
D.1+1 sends signals on Working path ONLY, while 1:1 sends signals on both Working and Protect paths.
Answer: C

4.You are provisioning an E­1 circuit on an ONS 15454 MS­SPRing configuration and XC­VXL­10G card. Each VC­12 connection must also terminate via the VC­3 matrix. How many VC­3 ports remain after this circuit is created, assuming no other circuits?
A.92
B.93
C.94
D.95
E.96
Answer: C

5.The dispersion of a non­zero dispersion shifted fiber is 6 ps/nm*km at 1550 nm and 10 ps/nm*km at 1610 nm. What is the minimum dispersion compensation required if an L­Band DWDM signal travels through 200 km of fiber and has a dispersion tolerance of 1800 ps/nm?
A.none
B.­600 ps/nm
C.­200 ps/nm
D.+200 ps/nm
E.+600 ps/nm
Answer: C

6.You are installing a Cisco ONS 15454 SDH in a service provider site. An E3 cable is being connected to a digital cross­connect system. What is the maximum distance allowed between the two?
A.225 ft
B.450 ft
C.655 ft
D.900 ft
Answer: B

7.What protocol enables Ethernet over SONET/SDH encapsulation interoperability between the
G­series and ML­series Ethernet cards?
A.LEX
B.HDLC
C.GFP­F
D.PPP/BCP
Answer: A

8.What is the correct relative switching priority in an MS­SPRing ring (higher to lower)?
A.signal fail, signal degrade, manual switch
B.signal degrade, signal fail, manual switch
C.protection lockout, manual switch, path AIS
D.forced switch, manual switch, signal degrade
E.protection lockout, manual switch, forced switch
Answer: A

9.For lasers with tightly controlled wavelengths, approximately how far apart are the centers of adjacent wavelengths when 100 GHz spacing is used in a DWDM system?
A.0.4 nanometers
B.0.6 nanometers
C.0.8 nanometers
D.1.2 nanometers
E.1.6 nanometers
Answer: C

10.A customer has 2 E1s to add between far­end nodes in an SNCP ring. What type of circuit should you recommend?
A.LO­PATH circuits
B.HO­PATH circuits
C.1:1 protection circuits
D.1:N protection circuits
E.LO­TUNNEL tunnel circuits
Answer: A

11.The ML­series Ethernet card on the ONS 15454 provides up to __________ active Q­in­Q instances per card.
A.512
B.255
C.1024
D.4096
Answer: B

12.A customer has 20 E1s to add between far­end nodes in an SNCP ring. What type of circuit would you recommend?
A.LO­PATH circuits
B.HO­PATH circuits
C.1:1 protection circuits
D.1:N protection circuits
E.LO­PATH tunnel circuits
Answer: E

13.A customer would like to create a 1:1 protection group with a DS3Ni­12 card. Where should it
be placed in the chassis?
A.only Slots 6 or 12
B.only Slots 3 or 15
C.high or low speed slots
D.directly adjacent to the working card
E.high­speed slots only (5/6 and 12/13)
Answer: D

14.What are two characteristics of dual­ring interconnect in SDH networks? (Choose two.)
A.It protects signals against node failures between rings.
B.It protects signals against node failure within a single ring.
C.It allows for traffic to be preempted when a ring switch occurs.
D.Traffic can be dropped and continued at interconnecting nodes.
E.It protects preemptible traffic from being dropped when a ring switch occurs.
Answer: A, D

15.You are provisioning an E­1 circuit on an ONS 15454 SNCP configuration and XC­VXL­10G card. How many total ports are used within the Low­Order matrix at the source node?
A.0
B.1
C.2
D.3
E.5
Answer: E

16.Why is an STM­1 2F­MS­SPRing NOT feasible?
A.An equal amount of working and protect bandwidth is required.
B.DCC bandwidth is not large enough to handle K1/K2 processing.
C.Switch times would exceed 50 ms for an STM­1 MS­SPRing ring.
D.There is not enough bandwidth in an STM­1 ring to justify MS­SPRing protection.
Answer: A


© 2014 Cheat-Test.com, All Rights Reserved