Free Cheat-test Samples and Demo Questions Download
Adobe exams Adobe
Apple exams Apple
Avaya exams Avaya
Check Point exams Check Point
Cisco exams Cisco
Citrix exams Citrix
CIW exams CIW
CompTIA exams CompTIA
CWNP exams CWNP
EC-Council exams EC-Council
EMC exams EMC
Exin exams Exin
Fortinet exams Fortinet
GIAC exams GIAC
Hitachi exams Hitachi
HP exams HP
IBM exams IBM
Isaca exams Isaca
ISC exams ISC
ISEB exams ISEB
Juniper exams Juniper
LPI exams LPI
McAfee exams McAfee
Microsoft exams Microsoft
Oracle exams Oracle
PMI exams PMI
Riverbed exams Riverbed
SNIA exams SAP
Sun exams SAS
Symantec exams Symantec
VMware exams VMware
All certification exams

Cisco 642-311 Exam - Cheat-Test.com

Free 642-311 Sample Questions:

1.You are installing a Cisco ONS 15454 in a service provider site. A DS3 cable is to be connected to a digital cross­connect system. What is the maximum distance allowed between the two?
A.225 ft
B.450 ft
C.655 ft
D.900 ft
Answer: B

2.SONET Path Terminating Equipment (PTE) requires which three line codes to be supported for DS1 and DS3 circuits? (Choose three.)
A.AMI
B.ESF
C.DUS
D.SSM
E.B3ZS
F.B8ZS
Answer: A, E, F

3.With R4.0, how many total DCC tunnel connections can each ONS 15454 support using the TCC+ card?
A.10
B.32
C.64
D.84
E.96
Answer: B

4.SONET Code Violations (CVs) totals in the PM tables are actually an accumulation of the number of _________.
A.J0 errors detected in a specified interval
B.errors detected in a given Errored Second (ES)
C.errors detected in a given Severely Errored Second (SES)
D.errors the encryption algorithm detects in a specified interval
E.Bit Interleaved Parity (BIP) errors detected in a specified interval
Answer: E

5.Which three timing modes are supported on the ONS 15454 shelf? (Choose three.)
A.line timing
B.loop timing
C.internal timing
D.through timing
E.external timing
Answer: A, C, E

6.Which timing mode is appropriate for a SONET NE that is adjacent to a SONET NE using BITS­1 timing source?
A.DUS
B.line timing
C.loop timing
D.internal timing
E.through timing
Answer: B

7.What protocol enables Ethernet over SONET/SDH encapsulation interoperability between the G­series and ML­series Ethernet cards?
A.LEX
B.HDLC
C.GFP­F
D.PPP/BCP
Answer: A

8.How is UPSR and BLSR traffic rerouted during a protection switch when a complete fiber cable cut occurs?
A.Traffic is switched from the first node receiving the AIS indication.
B.Traffic is switched from the far side of the failure, allowing handshaking to occur.
C.UPSR traffic is switched from the terminating node, BLSR traffic is rerouted from the originating node in the ring.
D.UPSR traffic is switched from the terminating node, circuit by circuit. BLSR traffic is rerouted from the
last reachable node in the ring.
Answer: D

9.What are two characteristics of dual­ring interconnect in SONET networks? (Choose two.)
A.It protects signals against node failures between rings.
B.It protects signals against node failure within a single ring.
C.It allows for traffic to be preempted when a ring switch occurs.
D.Traffic can be dropped and continued at interconnecting nodes.
E.It protects preemptible traffic from being dropped when a ring switch occurs.
Answer: A, D

10.Why is an OC­3 2F­BLSR not feasible?
A.Switch times would exceed 50 ms for an OC­3 BLSR ring.
B.An equal amount of working and protect bandwidth is required.
C.DCC bandwidth is not large enough to handle K1/K2 processing.
D.There is not enough bandwidth in an OC­3 ring to justify BLSR protection.
Answer: B

11.What is the correct relative switching priority in a BLSR ring (higher to lower)?
A.signal fail, signal degrade, manual switch
B.signal degrade, signal fail, manual switch
C.protection lockout, manual switch, path AIS
D.forced switch, manual switch, signal degrade
E.protection lockout, manual switch, forced switch
Answer: A

12.You are provisioning a DS­1 circuit on an ONS 15454 UPSR configuration and XC­10G card. How many total VT ports are used within the VT matrix at the source node?
A.0
B.1
C.2
D.3
E.4
Answer: D

13.Which is a legitimate bandwidth matched pair?
A.DS­1; E1
B.DS­1; STM­1
C.OC­3; STM­1
D.STS­1; STM­1
E.OC­192; STM­192
Answer: C

14.A customer wants to create a 1:1 protection group with a DS3N­12 card. Which card slots would allow for a 1:1 protection?
A.Slot 2 and Slot 4
B.Slot 4 and Slot 6
C.Slots 5 or 13 only
D.Slot 16 and Slot 17
Answer: D

15.If node 2 is accepting line timing from node 1, node 2 will send ___________to node 1 as its SSM message.
A.ESF
B.PRS
C.DUS
D.SMC
E.B8ZS
Answer: C

16.What protection method is used in 4F BLSR networks?
A.Each fiber has half of its SONET capacity reserved for protection.
B.Two fibers in the span carry working traffic, while the other two fibers in the span are reserved for protection.
C.The signal is sent simultaneously in both directions around the ring. The receiver determines which fiber to listen to based on signal quality.
D.The signal is sent simultaneously in both directions around the ring. The transmitter determines which fiber has the working bit set for the receiver to acknowledge.
Answer: B

17.A customer has 2 DS1s to add between adjacent nodes in a UPSR ring. What type of circuit should you recommend?
A.VT circuits
B.STS circuits
C.VT tunnel circuits
D.1:1 protection circuits
E.1:N protection circuits
Answer: A

18.You are provisioning a DS­1 circuit on an ONS 15454 2F­BLSR with a XC­10G card. Each VT1.5 connection must also terminate via the STS matrix. On the originating circuit node, how many STS ports are now available for VT1.5 circuits?
A.2
B.3
C.4
D.20
E.22
F.24
Answer: E

19.Which timing mode is most appropriate for an ONS 15454 that has lost its BITS­1 and optical references?
A.line timing
B.loop timing
C.internal timing
D.through timing
E.external timing
Answer: C

20.The ML­series Ethernet card on the ONS 15454 provides up to _________ active Q­in­Q instances per card.
A.255
B.512
C.1024
D.4096
Answer: A

21.A Channel ID mismatch occurs when _________.
A.fibers are terminated incorrectly on a node
B.the channel number in the received K1 byte is not identical to the channel number transmitted in the K2 byte
C.the channel number in the received C1 byte is not identical to the channel number transmitted in the C2 byte
D.the channel number in the received C2 byte is not identical to the channel number transmitted in the C1 byte
E.the channel number in the received K2 byte is not identical to the channel number transmitted in the K1 byte
Answer: E

22.Scrambling of SONET signals is done to ___________.
A.prevent the leakage of external fiber emissions
B.provide the optical network with the highest level of security possible
C.assure an even distribution of 1's and 0's for extended transmitter life
D.assure an adequate number of transitions for clock recovery at the receiver
E.prevent the receiver from assuming AIS inadvertently when all 0's are received
Answer: D


© 2014 Cheat-Test.com, All Rights Reserved