Free Cheat-test Samples and Demo Questions Download
Adobe exams Adobe
Apple exams Apple
Avaya exams Avaya
Check Point exams Check Point
Cisco exams Cisco
Citrix exams Citrix
CIW exams CIW
CompTIA exams CompTIA
CWNP exams CWNP
EC-Council exams EC-Council
EMC exams EMC
Exin exams Exin
Fortinet exams Fortinet
GIAC exams GIAC
Hitachi exams Hitachi
HP exams HP
IBM exams IBM
Isaca exams Isaca
ISC exams ISC
ISEB exams ISEB
Juniper exams Juniper
LPI exams LPI
McAfee exams McAfee
Microsoft exams Microsoft
Oracle exams Oracle
PMI exams PMI
Riverbed exams Riverbed
SNIA exams SAP
Sun exams SAS
Symantec exams Symantec
VMware exams VMware
All certification exams

Cisco 642-242 Exam - Cheat-Test.com

Free 642-242 Sample Questions:

1. A Cisco Unified Contact Center Enterprise routing script can send calls directly to a pre-defined label or extension on a Cisco Unified Communications Manager IP Phone. What is the impact of that sort of routing on the system?
A. The Cisco Unified Contact Center Enterprise solution will automatically take the call back based on the ring-no-answer settings for the agent group associated with the call if no one answers within the timeout parameter.
B. The Cisco Unified Contact Center Enterprise solution cannot send calls outside the defined range of agent extensions / device targets in the system.
C. The Cisco Unified Contact Center Enterprise solution loses track of the call and reports it as "transferred out".
D. The Cisco Unified Contact Center Enterprise solution does not lose track of the call if the call is transferred to a monitored or agent extension / device target in the system.
Answer: C

2. When configuring a Cisco Unified Communications Manager dial plan to allow for dialing 911 or placing other emergency calls, where should Urgent Priority be checked off in?
A. route pattern
B. route list
C. route group
D. calling search space
Answer: A

3. When setting up the Cisco Unified IP IVR 4.1(x) to communicate with Cisco Unified Communications Manager, how do you configure the IP IVR to communicate with more than one Cisco Unified Communications Manager server in the cluster?
A. On the JTAPI Provider Configuration web page, there are two fields to input the IP addresses or host names of the Cisco Unified Communications Manager servers.
B. On the JTAPI Provider Configuration web page, you can enter only one Cisco Unified Communications Manager server for the JTAPI provider.
C. On the JTAPI Provider Configuration web page, list the IP addresses or host names of the Cisco Unified Communications Manager servers separated by a comma.
D. On the JTAPI Provider Configuration web page, enter the IP address or host name of the publisher and when you synchronize the configuration, the IP IVR will automatically configure the available Cisco Unified Communications Manager servers.
Answer: C

4. In the Cisco Unified Contact Center Enterprise solution, how are CTI route points and CTI ports created in the Unified IP IVR 4.0(x)?
A. CTI route points and CTI ports are created and associated to the IP IVR user in Cisco Unified Communications Manager Administration prior to configuring the CTI route points in the IP IVR in the CRS Administration menu.
B. CTI route points and CTI ports are created from the CRS Administration menu. The CRS Administration will automatically create and associate the CTI route points and CTI ports in Unified Communications Manager.
C. CTI route points and CTI ports are created from the CRS Administration first and then the CTI route points and CTI ports are associated to the correct user using Unified Communications Manager Administration manually.
D. CTI route points and CTI ports can either be created from the CRS Administration menu or from the Cisco Unified Communications Manager Administration as long as the CTI route points and CTI ports are associated to the correct IP IVR user profile.
Answer: B

5. In a Cisco Unified ICM routing script, what is the best way to assign a sales call a higher priority in the system?
A. At the beginning of the Sales routing script, use the Queue Priority node to set the priority of all calls hitting that script to 1.
B. In the Queue to Skill Group node, set the call priority to 1 for any Sales skill group queue nodes.
C. In the Queue to Skill Group node, set the call priority to 10 for any Sales skill group queue nodes.
D. Use a Queue Priority node for support and other non-sales calls with priority 1.
Answer: B

6. Media termination points in Cisco Unified Communications Manager provide media services such as call hold and call transfer for a call routed to an H.323 endpoint. To configure an MTP resource, which two items must be configured? (Choose two.)
A. MTP type
B. MAC address
C. media routing domain
D. device pool
E. location
Answer: A, D

7. In the Cisco Unified Communications Manager 4.1(x), what is the first step to create a new CTI route point to be associated with a JTAPI user?
A. Create the CTI route point device and assign a directory number.
B. Using device association, map the CTI route point directory number to the JTAPI user.
C. Create a calling search space that includes the JTAPI user and CTI route point directory number.
D. Create a new directory number and associate it to the JTAPI user.
Answer: A

8. In the Cisco Unified Contact Center Enterprise solution, when a CTI Server on a Peripheral Gateway fails, which of the following will not occur?
A. CTI OS Server disconnects all active agent CTI OS desktop clients from failed server.
B. CTI OS Agent Desktop clients attempt to automatically connect to another CTI OS Server.
C. CTI OS Agent Desktop clients display an "Offline" message.
D. Both CTI OS Servers perform a graceful shutdown to reset CTI OS Agent Desktop client connections.
Answer: D


© 2014 Cheat-Test.com, All Rights Reserved