Free Cheat-test Samples and Demo Questions Download
Adobe exams Adobe
Apple exams Apple
Avaya exams Avaya
Check Point exams Check Point
Cisco exams Cisco
Citrix exams Citrix
CIW exams CIW
CompTIA exams CompTIA
CWNP exams CWNP
EC-Council exams EC-Council
EMC exams EMC
Exin exams Exin
Fortinet exams Fortinet
GIAC exams GIAC
Hitachi exams Hitachi
HP exams HP
IBM exams IBM
Isaca exams Isaca
ISC exams ISC
ISEB exams ISEB
Juniper exams Juniper
LPI exams LPI
McAfee exams McAfee
Microsoft exams Microsoft
Oracle exams Oracle
PMI exams PMI
Riverbed exams Riverbed
SNIA exams SAP
Sun exams SAS
Symantec exams Symantec
VMware exams VMware
All certification exams

Cisco 642-188 Exam - Cheat-Test.com

Free 642-188 Sample Questions:

Q: 1
The customer decides to use static IP addressing for the codec. Which three parameters must be configured? (Choose three.)
A. NTP server IP address
B. IP address subnet mask
C. gateway IP address
D. IP address
E. DNS server IP address
Answer: B, C, E

Q: 2
When using the camera target on a Cisco TelePresence System 1300, how often do you need to repeat the auto-adjust procedure before all cameras are calibrated?
A. once
B. twice
C. three times
D. four times
Answer: A

Q: 3
The Cisco IP Phone gives you the ability to control meetings and enable features depending on the configuration and models. Which three items can the Cisco IP Phone control?
A. Power on/off the projector.
B. Power on/off the Document Camera.
C. Video participants in a multipoint call
D. Adjust the brightness of the plasma displays.
E. The Switching Mode for calls.
F. Turn on/off Presentation-in-Picture.
Answer: C, E

Q: 4
During your RRA assessment of a potential Cisco TelePresence System 1300 room you notice. The HVAC diffuser has noticeable noise (measured at48 1dB) which sounds like rushing air What three recommendations should be made to the customer? (Choose three)
A. The customer should turn the fan level down on the HVAC system to insure the fan noise is minimized in the CiscoTelePresence room
B. The customer should contact an HVAC specialist to review and recommend an appropriate solution
C. The customer should not worry about the HVAC fan noise because the CiscoTelePresence System uses a noise suppression algorithm designed to identify HVAC fan noise and minimize those frequencies
D. The customer should replace the diffusers with a diffuser that is rated with a noise criterion of 10 or greater
E. The customer should replace the ducting directly above the room with acoustically treated ducting to remove the sound of rushing airflow
Answer: A, D, E

Q: 5
Which is correct when determining a background color for a Cisco TelePresence room?
A. select a bright coter that draws attention
B. select the neutral tones to give the appearance of warmth without too much distraction
C. select the darkest colors so the piasmas will reader ether cotiers mnore accurately
D. select white so everything starts out in front of it
Answer: B

Q: 6
During your assessment of a potential Cisco TelePresence System 1100 room you notice:
·Walls 1.2. and 4 are painted plasterboard (drywall)
·Walls 3 is a heavy prate glass interior will with a solid frosted finish
What are two inherent concerns? (Choose two)
A. Privacy is compromised because people will be able to see into the room through the glass wall.
B. Lighting from the adjacent of this room and should be measured to see if remediation is required.
C. The glass wall will promote excessive reverberation between itself and the multiple plasma screens on the Cisco TelePresence endpoint.
D. The glass wall will promote excessive reverberation between itself and wall 4.
Answer: A, C

Q: 7
In the Cisco TelePresence administration WebGUI, the camera Auto Adjust can be used to check which setting?
A. life size
B. HDMI input threshold
C. white color balance
D. zoom and focus
Answer: B

Q: 8
Which protocol in used by the primary codec to download ** configuration from Cisco Unified Communications Manager?
A. TFTP
B. HTTPS
C. HTTP
D. SFTP
Answer: A

Q: 9
When calibrating the camera on a Cisco TelePresence syetem, which two settings are needed for Cisco TelePresence rooms with varying lighting conditions? (Choose two.)
A. Auto Adjust
B. Camera Auto Brightness
C. Camera Auto Color
D. Auto Luminance
E. Camera Auto Adjust
Answer: B, C

Q: 10
A Cisco TelePresence System 1000 is being installed into a room where the walls are constructed of drywall over metal studs. Wh*** mounting hardware for this type of installation?
A. 5/16 × 5-inch wood screws
B. 1/4-20 Snap Toggler BB anchor
C. M6 0 × 80-mm hex head screws
D. 3/16 × 5-inch wood screws
Answer: C

Q: 11
A Cisco TelePresence System 1000 is being installed into a room where the walls are constructed of drywall over mounting hardware for this type of installation?
A. 5/16 × 5-inch wood screws
B. M6.0 × 80-mm hex head screws
C. 3/16 × 5-inch wood screws
D. 1/4-20 Snap Toggler BB anchor
Answer: C

Q: 12
What two statements are correct when calibrating the Cisco TelePresence cameras? (Choose two.)
A. If the room uses fixed artificial lighting, click the Disable radio button for the Camera Auto Brightness and Camera Auto Color Balance.
B. If the Auto Adjust test to automatically adjust lighting and color balance fails, you may need to add more light.
C. If the room uses fixed artificial lighting, click the Enable radio button for the Camera Auto Brightness and Camera Auto Color Balance.
D. If the room uses outside lighting, click the Disable radio button for the Camera Auto Brightness and Camera Auto Color Balance.
Answer: A, B


© 2014 Cheat-Test.com, All Rights Reserved