Free Cheat-test Samples and Demo Questions Download
Adobe exams Adobe
Apple exams Apple
Avaya exams Avaya
Check Point exams Check Point
Cisco exams Cisco
Citrix exams Citrix
CIW exams CIW
CompTIA exams CompTIA
CWNP exams CWNP
EC-Council exams EC-Council
EMC exams EMC
Exin exams Exin
Fortinet exams Fortinet
GIAC exams GIAC
Hitachi exams Hitachi
HP exams HP
IBM exams IBM
Isaca exams Isaca
ISC exams ISC
ISEB exams ISEB
Juniper exams Juniper
LPI exams LPI
McAfee exams McAfee
Microsoft exams Microsoft
Oracle exams Oracle
PMI exams PMI
Riverbed exams Riverbed
SNIA exams SAP
Sun exams SAS
Symantec exams Symantec
VMware exams VMware
All certification exams

Cisco 642-176 Exam - Cheat-Test.com

Free 642-176 Sample Questions:

Q: 1
In an environment in which multiple VLANs have been defined on Catalyst Express 500 switches, which two statements are correct for ports that have been configured with the Smartport role of "IP Phone + Desktop"? (Choose two.)

A. The names of the VLANs used by the SmartPorts are case insensitive
B. The ports may belong to a configurable data VLAN
C. The names of the VLANs used by the Smartports are not relevant
D. The ports may belong to many VLANs, depending on how many PCs are connected to each port.
E. The names of the VLANs used by the Smartports are case sensitive

Answer: B,E

Q: 2
Which routing method is used to determine the forwarding paths for IP traffic in a Secure
Cisco Single-Site Network foundation solution with remote teleworkers?

A. RIP
B. EIGRP
C. OSPF
D. Static and default routes

Answer: D

Q: 3
Which two statements correctly identify factors to consider when Configuring WAN QoS?
(Choose two)

A. Voice Traffic uses Assured Forwarding
B. Voice Signaling traffic uses Assured Forwarding
C. Voice Signaling traffic uses priority queuing
D. Voice Traffic uses priority queuing
E. Voice signaling traffic should use priority queuing with Assured Forwarding

Answer: B,D

Q: 4
Which statement correctly describes network security settings in Cisco Network Assistant for the Catalyst Express 500 Switch?

A. The LOW setting enables broadcast storm control, but has no effect on the number of devices that can connect to a switch port
B. The LOW setting enables broadcast storm control and limits the number of devices that can connect to a switch port.
C. The LOW setting disables broadcast storm control but limits the number of devices that can connect to a switch port
D. The default network setting is "HIGH"

Answer: B

Q: 5
The recommended WAN Access method for a simplified and cost effective Cisco Single-site Secure Network Foundation Deployment provides which type of Service?

A. Low Latency
B. Best-Effort
C. Guaranteed Quality
D. Guaranteed Bandwidth

Answer: B

Q: 6
You are designing a solution that needs to support 30 IP phone users. Which switch model and how many switches does the Cisco Single-Site Secure Network Foundation1.1 Desing and Implementation Guide suggest for the solution?

A. 1 Catalyst Express 500G-12TC,1 Catalyst 3750G-12S-S
B. 1 Catalyst 3750G-12S-S, 1 Catalyst Express 500-24PC
C. 2 Catalyst Express 500G-12TC
D. 1 Catalyst 3750G-12S-S, 1 Catalyst Express 500-24PC
E. 2 Catalyst Express 500-24PC
F. 2 Catalyst 3750G-12S-S

Answer: E

Q: 7
When resetting a Catalyst Express switch to factory default settings, which three options are available from the Software Recovery window? (Choose three.)

A. Boot to a password recovery window
B. Boot with the factory default image
C. Erase the system configuration and boot with the factory default IOS image
D. Erase the system configuration and boot from a TFTP-supplied IOS image
E. Erase the System Configuration

Answer: B,C,E

Q: 8
If voice and data traffic will be sent and received via a WAN links, what must be configured to provide a certain amount of dedicated bandwidth and to prioritize the voice traffic over other types of network traffic?

A. IPSec VPN
B. QoS mechanism
C. Firewall
D. NAT
E. EIGRP routing protocol
F. Static routing

Answer: B

Q: 9
You are designing a solution that needs to support a full-rate T3 connection. Which router model does the Cisco Single-Site Secure Network Foundation 1.1 Design and Implementation Guide suggest for this solution?

A. Cisco 2821
B. Cisco 2811
C. Cisco 3845
D. Cisco 2801
E. Cisco 2851
F. Cisco 3825

Answer: C


© 2014 Cheat-Test.com, All Rights Reserved