Free Cheat-test Samples and Demo Questions Download
Adobe exams Adobe
Apple exams Apple
Avaya exams Avaya
Check Point exams Check Point
Cisco exams Cisco
Citrix exams Citrix
CIW exams CIW
CompTIA exams CompTIA
CWNP exams CWNP
EC-Council exams EC-Council
EMC exams EMC
Exin exams Exin
Fortinet exams Fortinet
GIAC exams GIAC
Hitachi exams Hitachi
HP exams HP
IBM exams IBM
Isaca exams Isaca
ISC exams ISC
ISEB exams ISEB
Juniper exams Juniper
LPI exams LPI
McAfee exams McAfee
Microsoft exams Microsoft
Oracle exams Oracle
PMI exams PMI
Riverbed exams Riverbed
SNIA exams SAP
Sun exams SAS
Symantec exams Symantec
VMware exams VMware
All certification exams

Cisco 642-164 Exam - Cheat-Test.com

Free 642-164 Sample Questions:

1. Where do you enable the CRS engine?
A. Publisher Activation page
B. Component Activation page
C. Cluster Setup page
D. Server Setup page
Answer: B

2. When a valid SQL Query in a DB Read step returns 0 rows, which branch of the step will be executed?
A. Timeout
B. SQL Error
C. Successful
D. Connection Not Available
Answer: C

3. What three tasks are required to add a CRS application? (Choose three.)
A. create a trigger
B. create an application
C. restart the CRS engine
D. upload script to repository
E. configure default session timeout
Answer: A, B, D

4. CiscoWorks IP Telephony Environment Monitor (ITEM) provides what two serviceability capabilities? (Choose two.)
A. Tool to collect syslog messages from multiple sources
B. User Tracking to track IP telephones
C. Diagnostic trace tools to analyze connectivity
D. Monitoring of Cisco voice elements
E. Problem alerts for operations personnel
Answer: D, E

5. When would the Cisco Supervisor Desktop fail to show an agent that is logged in?
A. The agent is not ready.
B. The agent is not on a call.
C. The agent is an IP phone agent.
D. The agent is not in the team currently being viewed by the supervisor.
Answer: D

6. Where are CTI route points added or configured for Cisco Unified Contact Center Express?
A. Cisco Unified CallManager Device Configuration
B. Cisco Unified Contact Center Express Directory Management
C. Cisco Supervisor Desktop
D. Cisco CRS Administration, JTAPI Trigger Creation
E. Cisco Unified Contact Center Express Media Subsystem
Answer: D

7. What is a benefit of using subflows?
A. decreases the amount of flows
B. collects information about callers to agents
C. creates a framework for CRS Server status reporting
D. decreases latency through increased bandwidth on CRS Server
E. provides more efficient management of flows that are called by multiple other flows
Answer: E

8. What formula do you use to calculate the number of Voice Gateway ports?
A. Erlang A
B. Erlang B
C. Erlang C
D. IVR ports + agent phones
Answer: B


© 2014 Cheat-Test.com, All Rights Reserved