Free Cheat-test Samples and Demo Questions Download
Adobe exams Adobe
Apple exams Apple
Avaya exams Avaya
Check Point exams Check Point
Cisco exams Cisco
Citrix exams Citrix
CIW exams CIW
CompTIA exams CompTIA
CWNP exams CWNP
EC-Council exams EC-Council
EMC exams EMC
Exin exams Exin
Fortinet exams Fortinet
GIAC exams GIAC
Hitachi exams Hitachi
HP exams HP
IBM exams IBM
Isaca exams Isaca
ISC exams ISC
ISEB exams ISEB
Juniper exams Juniper
LPI exams LPI
McAfee exams McAfee
Microsoft exams Microsoft
Oracle exams Oracle
PMI exams PMI
Riverbed exams Riverbed
SNIA exams SAP
Sun exams SAS
Symantec exams Symantec
VMware exams VMware
All certification exams

Cisco 642-104 Exam - Cheat-Test.com

Free 642-104 Sample Questions:

1.What are the three fields you must complete when adding a new subscriber before Cisco Unity will allow you to save your work? (Choose three.)
A. Alias
B. Extension ID
C. Display Name
D. SMTP address
E. Class of Service
Answer: A, B, C

2.The customer wants to set a call handler to play a school closing announcement and then hang up after playing the greeting once.
What are the correct call handler settings?
A. Transfer Incoming Calls set to "No" and After Greeting action set to "Hangup"
B. Transfer Incoming Calls set to "Yes" and After Greeting action set to "Hangup"
C. Transfer Incoming Calls set to "No" and After Greeting action set to "Goodbye"
D. Reprompt User After This Many Seconds Of Silence set to "2" and Transfer Incoming Calls to "No"
Answer: A

3.The sales manager wants to have a message taken for the Sales Department delivered to the Sales Public Distribution List.
How can this be accomplished using a call handler?
A. set Transfer field to Sales Public Distribution
B. set Transfer field to Sales Manager's mailbox
C. set Optional Extension to the ID for the Sales Public Distribution list
D. set Message Recipient on Messages Page to Public Distribution and then select the Sales Distribution List
Answer: D

4.A customer is answering questions in an Interview Box. The caller, when prompted to enter his telephone number, entered touch tones rather than speaking the telephone number.
What does Cisco Unity do with that answer?
A. Cisco Unity plays it back as touch tones.
B. Cisco Unity hangs up on the caller when the touch tones are entered.
C. Cisco Unity interprets the touch tones and speaks the number entered.
D. Cisco Unity tries to transfer to an extension if it matches any of the touch tones entered.
Answer: A

5.As the administrator of a Cisco Unity messaging system, you have been asked to provide information on the number and length of call placed by the Unity system to subscribers for message notification during the past seven days.
Which report do you run to accomplish this task?
A. Outcall Billing
B. Notification Billing
C. Transfer Call Billing
D. Subscriber Message Activity
Answer: A

6.As the administrator of a Cisco Unity messaging system, you have been asked to provide information on the amount of disk space used by each subscriber on the Unity system during the past seven days.
How can you accomplish this task?
A. run the Subscribers report
B. run the Storage Usage report
C. run the Subscribers report at the same time during each of the seven days needed
D. run the Storage Usage report at the same time during each of the seven days needed
Answer: D

7.Which version of SQL is required for a Cisco Unity system that is set up with 24 Voice Ports/Sessions?
A. MSDE
B. SQL Enterprise
C. SQL Server 2000
D. MSDE Professional
Answer: A

8.What software does a 24 Port/Session Cisco Unity in a UM configuration with Failover require?
A. MSDE
B. SQL 2000
C. SQL Enterprise
D. MSDE Enterprise
Answer: B

9.You are installing a Cisco Unity system as a 36 port voice-mail only solution for a customer that uses Microsoft Exchange for their e-mail system. On the Cisco Unity server, you are installing Windows 2000 with correct Service Pack, Microsoft Exchange 2000, SQL 2000 and correct Service Pack and Cisco Unity 4.0.
Which statement is true?
A. Cisco Unity works correctly as built.
B. A 36 Port Cisco Unity requires MSDE not SQL 2000.
C. Cisco Unity will not work properly. Internet Explorer 6.0 and correct Service Pack is needed.
D. Cisco Unity will not work properly. Internet Explorer 5.5 and correct Service Pack is needed.
Answer: C

10.You are installing a 24 port Cisco Unity 4.0 for Exchange in a Unified Messaging configuration. On the Cisco Unity server you are installing Windows 2000 with the correct Service Pack, MSDE 2000 with correct Service Pack, Microsoft Exchange 2000 with correct Service Pack, Internet Explorer 6.0, and Cisco Unity 4.0.
The Cisco Unity _______.
A. will function and is a supported configuration
B. will not function; Internet Explorer 5.5 is required
C. will not function; SQL2000 is need for this configuration
D. will function, but this configuration is not supported by Cisco TAC
Answer: D


© 2014 Cheat-Test.com, All Rights Reserved