Free Cheat-test Samples and Demo Questions Download
Adobe exams Adobe
Apple exams Apple
Avaya exams Avaya
Check Point exams Check Point
Cisco exams Cisco
Citrix exams Citrix
CIW exams CIW
CompTIA exams CompTIA
CWNP exams CWNP
EC-Council exams EC-Council
EMC exams EMC
Exin exams Exin
Fortinet exams Fortinet
GIAC exams GIAC
Hitachi exams Hitachi
HP exams HP
IBM exams IBM
Isaca exams Isaca
ISC exams ISC
ISEB exams ISEB
Juniper exams Juniper
LPI exams LPI
McAfee exams McAfee
Microsoft exams Microsoft
Oracle exams Oracle
PMI exams PMI
Riverbed exams Riverbed
SNIA exams SAP
Sun exams SAS
Symantec exams Symantec
VMware exams VMware
All certification exams

Cisco 642-066 Exam - Cheat-Test.com

Free 642-066 Sample Questions:

1. What is the purpose of using VPN hardware acceleration equipment?
A. to use WebVPN instead of IPSec
B. to decrease performance and efficiency
C. to offload encryption functions from a router CPU
D. to offload encryptions functions from router memory
Answer: C

2. While troubleshooting a network outage, you discover that an employee brought a switch from home into the office to connect additional equipment to the network. In order to increase his speed, he connected this switch to both network ports in his office, resulting in a bridge loop. Which of these can you implement to prevent future occurrences of this issue?
A. RSTP
B. root guard
C. BPDU guard
D. GLBP
Answer: C

3. What can be specified in IP VACLs?
A. IP source only
B. IP destination only
C. protocol and IP source only
D. IP source, IP destination, and ports
Answer: D

4. Which tool allows a LAN client to determine which router should be the first hop to a particular remote destination, allowing simplified client configuration and processing without creating a single point of failure?
A. Proxy ARP
B. Dynamic Routing Protocol
C. IRDP
D. VRRP
Answer: D

5. When implementing MPLS VPNs between CE and PE routers, which of these statements is correct?
A. If using IS-IS as the PE-CE routing protocol, no redistribution is required.
B. If using static routes between the CE and PE routers, no redistribution of other VPN routes is required.
C. If the PE-CE protocol is not BGP, redistribution of other VPN routes from MP-BGP is required.
D. If RIP is the routing protocol that is used between the PE-CE routers, no redistribution is required, but any other protocol will require redistribution.
E. If using OSPF or EIGRP as the PE-CE routing protocol, redistribution is not required, but any other protocol or static route will require redistribution.
Answer: C

6. You would like to log messages up to the severity level "Notification." Which three of these commands will you need to issue in order to enable syslog messages to be sent to the syslog server at the IP address 10.1.5.5? (Choose three.)
A. logging on
B. logging host 10.1.5.5
C. logging trap notifications
D. logging syslog notifications
E. logging monitor notifications
F. logging console notifications
Answer: A, B, C

7. Which two of the following actions must an OSPF NSF-capable router execute after a supervisor engine switchover? (Choose two.)
A. send the graceful restart message
B. exchange the complete routing table
C. re-acquire the link state database content for the network
D. re-learn the available OSPF neighbors with neighbor relationship restart
E. re-learn the available OSPF neighbors without neighbor relationship restart
Answer: C, E

8. While your MPLS core is using Cisco routers, the core of a company you have acquired is not. After extending your MPLS VPN networks by integrating the cores, you discover that the end-to-end LPS path between PE routers cannot be established.
Which of the following may have caused this problem?
A. the MTUs do not match
B. the BGP protocol versions do not match
C. MPLS is not supported between different vendors
D. MP-BGP is not supported between different vendors
E. you are using Cisco proprietary TDP in your existing core
Answer: E

9. You are troubleshooting an issue which is causing full-sized packets entering the MPLS cloud to be dropped.
You have discovered that one of the switches in the MPLS core is not a Cisco switch, but otherwise the MPLS MTU size is set to 1508 bytes on the routers. Based on this information, which of these may be the reason the packets are being dropped?
A. no switches support oversized packets
B. by definition, the maximum MTU is 1500 bytes
C. the switch on your MPLS core that was not produced by Cisco does not support oversized packets
D. in this situation, the MTU setting is irrelevant; in MPLS the maximum acceptable IP packet size is 1492 bytes
E. as MPLS VPN labeling increases the size of the packet by 8 bytes, the IP MTU should have been changed to 1508
Answer: C

10. Cisco Catalyst switches support which three PVLAN port types? (Choose three.)
A. private
B. isolated
C. permanent
D. community
E. non-isolated
F. promiscuous
Answer: B, D, F


© 2014 Cheat-Test.com, All Rights Reserved