Free Cheat-test Samples and Demo Questions Download
Adobe exams Adobe
Apple exams Apple
Avaya exams Avaya
Check Point exams Check Point
Cisco exams Cisco
Citrix exams Citrix
CIW exams CIW
CompTIA exams CompTIA
CWNP exams CWNP
EC-Council exams EC-Council
EMC exams EMC
Exin exams Exin
Fortinet exams Fortinet
GIAC exams GIAC
Hitachi exams Hitachi
HP exams HP
IBM exams IBM
Isaca exams Isaca
ISC exams ISC
ISEB exams ISEB
Juniper exams Juniper
LPI exams LPI
McAfee exams McAfee
Microsoft exams Microsoft
Oracle exams Oracle
PMI exams PMI
Riverbed exams Riverbed
SNIA exams SAP
Sun exams SAS
Symantec exams Symantec
VMware exams VMware
All certification exams

Cisco 642-062 Exam - Cheat-Test.com

Free 642-062 Sample Questions:

1. Which two of these are features of the Cisco 2851 Integrated Services Router, but not features of Cisco 1800 Series Integrated Services Routers? (Choose two.)
A. 32-Gbps switching bus
B. built-in wireless module
C. Cisco SDM for simplified management
D. two integrated 10/100/1000 Ethernet ports
E. Power over Ethernet support for 10/100 Ethernet ports
F. slots dedicated to Cisco High-Density Analog and Digital Extension Module for Voice and Fax
Answer: DF

2. Which two of these features can be managed by the Cisco SDM application? (Choose two.)
A. VoIP
B. HSRP
C. IPsec VPN
D. QoS policy
E. PoE power consumption
Answer: CD

3. Your network includes a Cisco Catalyst 6500 Switch with an FWSM module. You need Layer 2 connectivity between two routers located on different firewall interfaces. Which feature will you need in order to provide this connectivity?
A. router mode
B. virtual firewall
C. stateful firewall
D. transparent mode
E. two FWSM modules in failover mode
Answer: D

4. Which supervisor module can be used in the Cisco Catalyst 4510R chassis?
A. Supervisor II-Plus
B. Supervisor IV
C. Supervisor V-10GE
D. Supervisor II-TS
Answer: C

5. Which two tools can you use to manage and configure a Cisco Catalyst Express 500 Series Switch? (Choose two.)
A. CLI
B. Cisco Network Assistant
C. Cisco Smartports Advisor
D. Device Manager with embedded GUI
Answer: BD

6. Which security feature of a Cisco Catalyst 2960 Series Switch can be used to prevent clients from acquiring an IP address from unauthorized servers?
A. port security
B. 802.1X in conjunction with Cisco Secure ACS
C. DHCP snooping
D. MAC address notification
Answer: C

7. Which two of these tasks are important when designing for high availability? (Choose two.)
A. selecting high-end devices
B. identifying single points of failures
C. improving performance to consequently increase availability
D. introducing redundancy to mitigate potential single points of failure
E. removing devices and features that introduce single points of failures
Answer: BD

8. Which two of these protocols can be used to provide secure connectivity when connecting a branch office to the campus core? (Choose two.)
A. GRE
B. L2TP
C. IPsec
D. IP in IP
E. L2TP over IPsec
Answer: CE


© 2014 Cheat-Test.com, All Rights Reserved