Free Cheat-test Samples and Demo Questions Download
Adobe exams Adobe
Apple exams Apple
Avaya exams Avaya
Check Point exams Check Point
Cisco exams Cisco
Citrix exams Citrix
CIW exams CIW
CompTIA exams CompTIA
CWNP exams CWNP
EC-Council exams EC-Council
EMC exams EMC
Exin exams Exin
Fortinet exams Fortinet
GIAC exams GIAC
Hitachi exams Hitachi
HP exams HP
IBM exams IBM
Isaca exams Isaca
ISC exams ISC
ISEB exams ISEB
Juniper exams Juniper
LPI exams LPI
McAfee exams McAfee
Microsoft exams Microsoft
Oracle exams Oracle
PMI exams PMI
Riverbed exams Riverbed
SNIA exams SAP
Sun exams SAS
Symantec exams Symantec
VMware exams VMware
All certification exams

Cisco 642-054 Exam - Cheat-Test.com

Free 642-054 Sample Questions:

1.Your customer is relocating its data center to a new building. The new data center is two miles from the existing data center. The customer's scheduled maintenance window is too short to accommodate a flash cut, so it plans on relocating 25 percent of the servers on separate weekends. The customer does not wish to change the IP addresses of the servers and is trying to find a way to bridge its subnets between the two data centers during the migration period. Which Cisco product may be able to accomplish this?
A.SFS 3000
B.Aironet 1120
C.Aironet 1400
D.Cisco IP Transfer Point
Answer: C

2.Given a Cisco Catalyst 4500 Series Switch with redundant supervisors, what feature allows phone calls to remain up in the event of a supervisor failure?
A.HSRP
B.SSO
C.CEF
D.NSF
E.NetFlow
Answer: B

3.In a Cisco Catalyst 6500­E Series chassis, why is a special type of fan used?
A.Nonredundant power mode generates less heat, and consequently a slower fan speed can be used.
B.It provides additional cooling, which is required by new line cards that generate more heat due to increased power consumption.
C.A dual­speed fan is required to support the redundant and nonredundant power­mode features of the Catalyst 6500­E Series.
D.A larger fan is required to provide increased airflow because the Catalyst 6500­E Series has a smaller form factor; there isn't more heat, there is less room.
Answer: B

4.What are three important characteristics of the Cisco Catalyst 2960G­24TC switch? (Choose three.)
A.Each Ethernet 10/100/1000 port supports up to six priority queues each with two drop thresholds.
B.does not support 802.3af PoE
C.uses the GBIC/SFP form factor for dual­purpose ports
D.provides a maximum forwarding bandwidth of 32 Gbps
E.contains 24 Ethernet 10/100/1000 ports and 2 dual­purpose slot
Answer: B, C, D

5.What are three sources of information used to characterize an existing customer network? (Choose three.)
A.network audit
B.traffic analysis
C.organization input
D.data sheets
E.server requirements document
Answer: A, B, C

6.Which option makes the Cisco 3200 Series Mobile Access Router a compelling platform for public safety applications?
A.integrated support for 802.11a/b/g"
B.support for 4.9­GHz WMIC
C.ability for 2.4­GHz WMIC to act as a WDS server at a hotspot
D.support for up to 512 stations with TKIP and AES­CCM encryption
Answer: B

7.Your retail customer has 330 branch locations that it wishes to connect via Frame Relay. At the headquarters location there will be two DS­3 Frame Relay circuits, each connected to an ISR 3845 router. Each branch location will have a fractional T1 with a 128­kbps CIR and a PVC mapped to each of the DS­3 circuits. Which two considerations must be addressed for this design? (Choose two.)
A.The MTU for the Frame Relay circuits should be set to 4470 to allow the LMI message to include all 330 DLCIs.
B.Additional routers and circuits should be installed at headquarters so that no more than 200 branch locations are mapped to each ISR due to IDB limitations.
C.The customer should not run OSPF. Since all branches are connected to the same circuit at headquarters they must be in the same OSPF area, and the number of branches exceeds the design recommendations for routers in an OSPF area.
D.Frame Relay traffic shaping should be implemented to prevent congestion in the Frame Relay switch. E.The CIRs should be reduced so the DS­3 circuits are not oversubscribed.
Answer: A, D

8.You are working with a customer who is planning to move a critical business application to a remote data center. What are two networking considerations that must be made to ensure successful implementation? (Choose two.)
A.bandwidth to the remote data center
B.routing protocol that will be used at the remote data center
C.circuit type that will be used to connect to the remote data center
D.number of concurrent users accessing the remote application
E.physical characteristics of servers required to host the remote business application
Answer: A, D, E

9.You are required to upgrade the network of a multistory branch office building to support Cisco 7970 IP Phones throughout. Given that each phone uses 15.4 W, how many phones can a Cisco Catalyst 3750 support using Cisco Intelligent Power Management in a 48­port PoE configuration?
A.8
B.16
C.24
D.32
E.48
Answer: C

10.Your client is adding a new R&D facility to its existing, three­building corporate campus. The new building will be four stories high and house from 150 to 400 employees. The client would like
to deploy IP communications to this building and connect it to the existing campus TDM phone system. The new building will use collaborative workspaces for each team, and it will require that each team member have the flexibility to move among work areas yet remain connected to the network and receive phone calls. Which four technologies will be applicable here? (Choose four.)
A.wireless
B.switching
C.security
D.storage
E.PoE F.AONS
Answer: A, B, C, E

11.Your customer is planning to implement an MPLS VPN network. This customer will have two connections to its Service Provider. The PE ­ CE routing protocol is BGP. They also will be enabling the bgp multipath load sharing feature? Which two of the following is correct regarding the bgp multipath feature? (Choose two).
A.It must be configured under the VPN VRF address family.
B.This feature will only work on EBGP paths and not on IBGP paths.
C.As a result of enabling this feature, BGP will not select a best path for this entry.
D.To enable this feature, the command bgp multipath "max paths" command is used.
E.Multiple paths to the same destination will be entered into the routing information base.
F.To perform load balancing over these multiple paths CEF load balancing must be configured on either per­packet round robin or on a per­session basis.
Answer: E, F

12.A customer wishes to deploy Cisco IP Phones in its office. Each desk will have a Cisco 7960 IP Phone with a workstation connected through it; there is also a Catalyst 3550 Series Switch in the wiring closet. Which is an important consideration when designing the Voice over IP solution?
A.configuring port security on a per­VLAN basis
B.manually configuring the PortFast on voice VLANs
C.using static secure MAC addresses on voice VLANs
D.verifying that the incoming data traffic has legitimate ToS values
Answer: D

13.A client wants to install a secured repeater access point to extend its network to an area that has no wired network access. After properly configuring the repeater access point for Cisco LEAP, what two configurations must the customer implement in order for the secured repeater access
point to connect and send data? (Choose two.)
A.Configure the repeater access point for Network EAP authentication.
B.Configure the repeater access point as "bridge mode" so it requests the dynamic key from the root access point.
C.Configure the repeater access point to transmit and receive on a nonoverlapping channel from the root access point.
D.Configure the username and password to be used by the repeater when authenticating to the root access point.
E.Configure the root access point as "bridge mode," so it transmits the dynamic key when a repeater access point requests it.
Answer: A, D

14.What are three reasons to design Layer 3 routing into the core of a campus LAN environment?
A.to implement security
B.to design scalable networks
C.to implement address structure
D.to improve backbone performance
E.to remove spanning tree from the core
Answer: B, C, E

15.Which of these is a deployment focus of the Cisco Catalyst 4500 Series Switches?
A.network core
B.limited­space server rack
C.high­density wiring closet
D.medium to large branch offices
Answer: D

16.In the Cisco Catalyst 6500­E Series chassis, what are three key chassis specifications? (Choose three.)
A.requires Cisco IOS 12.2(1)SXD and beyond
B.three­slot chassis supports CEF720 line cards
C.is backward­compatible with all existing software versions
D.six­ and nine­slot chassis support only 6000­W power supplies
E.supports all existing supervisors, line cards, switch fabrics, and software releases
Answer: B, C, E

17.You have a client that currently has a single connection to an ISP. Your client is growing rapidly and would like to provide more capacity to the Internet without losing the ability to support high availability. Which methodology will support dual­homed connections to the same ISP and also support high availability?
A.VRRP
B.HSRP
C.RPR+
D.GLBP
Answer: D

18.When issuing the Cisco IOS command show power in the Cisco Catalyst 6509 Switch, which four types of information can be gathered? (Choose four.)
A.IOS revision level
B.operational state
C.line card revision
D.power supply fan status
E.line card administrative state and slot location
F.power capacity in watts and amperage by chassis and line card
Answer: B, D, E, F

19.You are working with a client that has deployed CiscoWorks LMS in conjunction with an IP
communications solution. The client has a current requirement to track IP communications end stations. Which CiscoWorks LMS component would the client need to use?
A.CiscoWorks Device Fault Manager
B.CiscoWorks Campus Manager
C.CiscoWorks Resource Manager Essentials
D.CiscoWorks CiscoView
E.CiscoWorks Internetwork Performance Monitor
Answer: B


© 2014 Cheat-Test.com, All Rights Reserved