Free Cheat-test Samples and Demo Questions Download
Adobe exams Adobe
Apple exams Apple
Avaya exams Avaya
Check Point exams Check Point
Cisco exams Cisco
Citrix exams Citrix
CIW exams CIW
CompTIA exams CompTIA
CWNP exams CWNP
EC-Council exams EC-Council
EMC exams EMC
Exin exams Exin
Fortinet exams Fortinet
GIAC exams GIAC
Hitachi exams Hitachi
HP exams HP
IBM exams IBM
Isaca exams Isaca
ISC exams ISC
ISEB exams ISEB
Juniper exams Juniper
LPI exams LPI
McAfee exams McAfee
Microsoft exams Microsoft
Oracle exams Oracle
PMI exams PMI
Riverbed exams Riverbed
SNIA exams SAP
Sun exams SAS
Symantec exams Symantec
VMware exams VMware
All certification exams

Cisco 642-035 Exam - Cheat-Test.com

Free 642-035 Sample Questions:

Q: 1
While updating firmware in a Cisco UCS environment, what will the Cisco UCS Manager do?
A. show you all versions available on Cisco.com
B. show you all versions downloaded to the Cisco UCS Manager
C. show you only versions that are supported in your environment
D. show you only versions that you selected to show
E. show you old and new versions from your download
Answer: C

Q: 2
How does the FSM react after an error or timeout at a stage?
A. stops
B. retries until successful
C. continues
D. retries that stage at scheduled intervals
E. raises faults and continues
Answer: D

Q: 3
You are attempting to install Microsoft Server 2008 R2 on a Fibre Channel LUN, but the installer does not see the LUN. You have used F6 to load the appropriate SCSI driver. What should your first troubleshooting step be?
A. Email the SAN administrator to validate that your LUN is defined.
B. Check the configuration of the vHBA in the service profile.
C. Validate that the boot order is correct.
D. Validate zoning on the Fibre Channel switch.
E. Validate that the Fibre Channel uplink from the fabric interconnect is up.
Answer: B

Q: 4
Which remote access protocol is used by default to obtain CLI access to a Cisco UCS C-Series standalone server?
A. Telnet
B. SSH
C. HTTP
D. SSL
E. SOCKS
Answer: B

Q: 5
A customer calls in a trouble ticket complaining of unacceptable read I/O latency on a Cisco UCS C210 M2 server with an LSI MegaRAID 9260-8i with an 8-disk RAID-10 virtual disk. As you validate the RAID controller configuration, which of these configured items impacts read performance at the controller level?
A. all disks are 146GB 6 Gb SAS 15K RPM SFF
B. read ahead cache is enabled
C. BGI rate = 0
D. strip size = 256k
E. no hot spare
Answer: D

Q: 6
Which two Cisco Nexus 2000-Series Fabric Extenders support connections to both Cisco Nexus 5000 Series Switches and Cisco Nexus 7000 Series Switches? (Choose two.)
A. Cisco Nexus 2248TP
B. Cisco Nexus 2248TP-E
C. Cisco Nexus 2232PP
D. Cisco Nexus 2232TM
Answer: A,C

Q: 7
If a server is not associated with a service profile, the activated firmware remains pending. Which two steps should you take? (Choose two.)
A. Manually reboot the server.
B. Reset the server to a new profile.
C. Reset the unassociated server to activate the firmware.
D. Reinitialize the firmware process with Cisco UCS Manager.
E. Download the firmware and start over.
F. Shut down gracefully and start over.
Answer: A,C

Q: 8
Which log file in Cisco UCS Manager contains information about which user took a specific action?
A. user access log
B. system change log
C. audit log
D. access control log
Answer: C


© 2014 Cheat-Test.com, All Rights Reserved