Free Cheat-test Samples and Demo Questions Download
Adobe exams Adobe
Apple exams Apple
Avaya exams Avaya
Check Point exams Check Point
Cisco exams Cisco
Citrix exams Citrix
CIW exams CIW
CompTIA exams CompTIA
CWNP exams CWNP
EC-Council exams EC-Council
EMC exams EMC
Exin exams Exin
Fortinet exams Fortinet
GIAC exams GIAC
Hitachi exams Hitachi
HP exams HP
IBM exams IBM
Isaca exams Isaca
ISC exams ISC
ISEB exams ISEB
Juniper exams Juniper
LPI exams LPI
McAfee exams McAfee
Microsoft exams Microsoft
Oracle exams Oracle
PMI exams PMI
Riverbed exams Riverbed
SNIA exams SAP
Sun exams SAS
Symantec exams Symantec
VMware exams VMware
All certification exams

Cisco 640-916 Exam - Cheat-Test.com

Free 640-916 Sample Questions:

Q: 1
When the typical TCP congestion avoidance process is engaged due to congestion, by what percentage is the congestion window reduced?
A. 12%
B. 25%
C. 50%
D. 75%
E. 100% (send zero window)
Answer: C

Q: 2
Which is the default Predictor in the Cisco ACE 4710 Appliance?
A. least loaded
B. round robin
C. hash cookie
D. least bandwidth
E. least connections
Answer: B

Q: 3
Which is employed by Cisco Nexus 7000 switching products to create multiple logical switches?
A. VLAN
B. VTP
C. VRF
D. VDC
E. vPC
Answer: D

Q: 4
What is the purpose of the Destination VIF field in the VNTag header?
A. identify the physical satellite port on a Cisco Nexus 2000 Series fabric extender
B. identify the virtual satellite port on a Cisco Nexus 2000 Series fabric extender
C. identify the physical satellite port on a Cisco Nexus 7000 Series Switch
D. identify the fabric port on a Cisco Nexus 2000 Series fabric extender
Answer: A

Q: 5
Which statement is true regarding Cisco Unified Computing System Fabric Interconnect cluster configuration?
A. A Cisco Unified Computing System Fabric Interconnect cluster can contain up to two peers for redundancy.
B. A Cisco Unified Computing System Fabric Interconnect cluster can contain up to three peers for redundancy.
C. A Cisco Unified Computing System Fabric Interconnect cluster can contain up to four peers for redundancy.
D. A Cisco Unified Computing System Fabric Interconnect cluster can contain up to six peers for redundancy.
Answer: A

Q: 6
Which ports on the Cisco UCS 6120XP Fabric Interconnects can operate at either 1 Gb/s or 10 Gb/s?
A. Ports 1–4
B. None
C. Ports 1–6
D. Ports 1–8
E. Ports 17–20
Answer: D

Q: 7
Which two are controls between initiators and targets on a Fibre Channel network? (Choose two.)
A. Fibre Channel fencing
B. LUN masking
C. zoning
D. access control list
E. port security
Answer: B,C

Q: 8
Which two are benefits of Cisco Unified Fabric? (Choose two.)
A. native AES-256 encryption of data in flight
B. consolidation of LAN and SAN over a common transport
C. zone port distribution
D. reduced cabling
E. SNMPv3 strong authentication
Answer: B,D


© 2014 Cheat-Test.com, All Rights Reserved