Free Cheat-test Samples and Demo Questions Download
Adobe exams Adobe
Apple exams Apple
Avaya exams Avaya
Check Point exams Check Point
Cisco exams Cisco
Citrix exams Citrix
CIW exams CIW
CompTIA exams CompTIA
CWNP exams CWNP
EC-Council exams EC-Council
EMC exams EMC
Exin exams Exin
Fortinet exams Fortinet
GIAC exams GIAC
Hitachi exams Hitachi
HP exams HP
IBM exams IBM
Isaca exams Isaca
ISC exams ISC
ISEB exams ISEB
Juniper exams Juniper
LPI exams LPI
McAfee exams McAfee
Microsoft exams Microsoft
Oracle exams Oracle
PMI exams PMI
Riverbed exams Riverbed
SNIA exams SAP
Sun exams SAS
Symantec exams Symantec
VMware exams VMware
All certification exams

Cisco 640-911 Exam - Cheat-Test.com

Free 640-911 Sample Questions:

Q: 1
What is the dotted hexadecimal representation of the IP address 172.13.99.225?
A. AC.0D.63.E1
B. AB.63.99.D5
C. E2.1D.E1.66
D. BC.0C.C3.1F
E. CC.0D.F3.21
Answer: A

Q: 2
What is the subnet mask for the network 172.16.0.0/21?
A. 255.255.0.0
B. 255.255.255.240
C. 255.255.248.0
D. 255.255.255.248
E. 255.255.248.240
F. 255.255.255.0
Answer: C

Q: 3
Which transport protocol requires a three-way handshake to establish a new connection?
A. ARP
B. UDP
C. IP
D. TCP
Answer: D

Q: 4
What is the addressing format of IPv6?
A. 48-bit dotted decimal
B. 48-bit colon-delimited hexadecimal
C. 64-bit dotted decimal
D. 64-bit colon-delimited hexadecimal
E. 128-bit dotted decimal
F. 128-bit colon-delimited hexadecimal
Answer: F

Q: 5
What are two default user roles in Cisco Nexus Operating System? (Choose two.)
A. Admin
B. Network Operator
C. Operator
D. Storage Operator
E. Root
F. System Manager
Answer: A,C

Q: 6
On a new Cisco Nexus switch, you receive an error message when you attempt to create an SVI.
What is the first command you must use to create the SVI?
A. interface vlan (vlan_id)
B. vlan (vlan_id)
C. feature svi
D. interface routed
Answer: C

Q: 7
Which option is an example of a distance vector routing protocol?
A. RIP
B. OSPF
C. ARP
D. IS-IS
Answer: A

Q: 8
Which three statements are true concerning RFC 1918 IP addresses? (Choose three.)
A. They are globally routable.
B. They are not globally routable.
C. They must not be filtered at Internet border interfaces.
D. They should be filtered at Internet border interfaces.
E. They include 10.0.0.0/8, 172.16.0.0/16, and 192.168.1.0/24.
F. They include 10.0.0.0/8, 172.16.0.0/21, and 192.168.0.0/16.
Answer: B,D,F


© 2014 Cheat-Test.com, All Rights Reserved