Free Cheat-test Samples and Demo Questions Download
Adobe exams Adobe
Apple exams Apple
Avaya exams Avaya
Check Point exams Check Point
Cisco exams Cisco
Citrix exams Citrix
CIW exams CIW
CompTIA exams CompTIA
CWNP exams CWNP
EC-Council exams EC-Council
EMC exams EMC
Exin exams Exin
Fortinet exams Fortinet
GIAC exams GIAC
Hitachi exams Hitachi
HP exams HP
IBM exams IBM
Isaca exams Isaca
ISC exams ISC
ISEB exams ISEB
Juniper exams Juniper
LPI exams LPI
McAfee exams McAfee
Microsoft exams Microsoft
Oracle exams Oracle
PMI exams PMI
Riverbed exams Riverbed
SNIA exams SAP
Sun exams SAS
Symantec exams Symantec
VMware exams VMware
All certification exams

Cisco 640-875 Exam - Cheat-Test.com

Free 640-875 Sample Questions:

Q: 1
You are having problems browsing to http://www.cisco.com from your laptop that is running Windows. Your laptop is connected directly to a default gateway, which is a Cisco ISR G2 router.
Which four options are the basic troubleshooting steps that you should use to troubleshoot this issue? (Choose four.)
A. Issue the ipconfig command from the Windows command line on your laptop to determine your laptop IP address and the default gateway IP address.
B. Issue the ipconfig /all command from the Windows command line on your laptop to determine the DNS server IP address.
C. Issue the ping {default gateway IP address} command from the Windows command line on your laptop to verify connectivity to the default gateway.
D. Issue the ping {DNS server IP address} command from the Windows command line on your laptop to verify connectivity to the DNS server.
E. Issue the ping tcp www.cisco.com 80 command from the Windows command line on your laptop to verify TCP port 80 connectivity to the www.cisco.com server.
F. From the ISR G2 CLI, issue the ping tcp www.cisco.com 80 command to verify TCP port 80 connectivity to the www.cisco.com server.
G. From the ISR G2 CLI, issue the ISR-G2#tracert www.cisco.com command to verify connectivity to the www.cisco.com server.
H. From the ISR G2 CLI, issue the ISR-G2#nslookup www.cisco.com command to determine the IP address of the www.cisco.com server.
Answer: A,B,C,D

Q: 2
Which statement about IPv6 global unicast addresses is true?
A. The first 3 bits is 001.
B. The first 4 bits is 0011.
C. The first 4 bits is 1111.
D. The first 16 bits is FE80 in hex.
E. The first 16 bits is FF00 in hex.
F. The first 16 bits is 2002 in hex.
G. The first 16 bits is 3FFE in hex.
Answer: A

Q: 3
Given the IP address 10.106.170.145 255.248.0.0, which three options are the subnet that this IP address belongs to, the host IP address range on this subnet, and the subnet broadcast IP address? (Choose three.)
A. subnet = 10.104.0.0/13
B. subnet = 10.106.0.0/13
C. subnet = 10.112.0.0/13
D. host IP address range = 10.104.0.1 to 10.111.255.254
E. host IP address range = 10.106.0.1 to 10.106.255.254
F. host IP address range = 10.106.0.1 to 10.119.255.254
G. subnet broadcast IP address = 10.106.255.255
H. subnet broadcast IP address = 10.111.255.255
I. subnet broadcast IP address = 10.119.255.255
Answer: A,D,H

Q: 4
Which three physical lines can provide local or remote access to a Cisco router or switch? (Choose three.)
A. console port
B. modem port
C. virtual terminal lines
D. switch fabric interface
E. aux port
F. managementEthernet0/RSP0/CPU0/0
Answer: A,E,F

Q: 5
Given the IP address of 209.168.200.155/27, which two options are the subnet that this IP address belongs to and the subnet broadcast IP address? (Choose two.)
A. 209.168.200.64 255.255.255.224
B. 209.168.200.96 255.255.255.224
C. 209.168.200.128 255.255.255.224
D. 209.168.200.95
E. 209.168.200.127
F. 209.168.200.159
Answer: C,F

Q: 6
Which Cisco IOS CLI command is used to verify the speed and duplex settings on the Fa0/1 port on a Cisco switch?
A. show ip interfaces fa0/1
B. show interfaces fa0/1
C. show interfaces fa0/1 switchport
D. show ip interfaces brief
E. show interfaces switchport
Answer: B

Q: 7
Which three statements about the ARP function are true? (Choose three.)
A. ARP is used to determine an IP address.
B. An ARP request is broadcast at Layer 3.
C. An ARP response is broadcast at Layer 2.
D. ARP tables are maintained on Layer 3 devices.
E. The destination MAC address of an ARP request is that of the ARP responder.
F. ARP requests are broadcast at Layer 2.
G. ARP resolves MAC addresses to NET addresses.
H. ARP uses 0x0806 as the Type field in an Ethernet frame.
Answer: D,F,H

Q: 8
If a bridge port is in the non-designated state, which two statements about spanning-tree operations on this port are true? (Choose two.)
A. This port is in the Forwarding state.
B. This port sends BPDUs on the attached link.
C. This port has the lowest cost to the root bridge.
D. This port is considered the root port.
E. This port receives BPDUs.
F. This port is in the Blocked state.
Answer: E,F


© 2014 Cheat-Test.com, All Rights Reserved