Free Cheat-test Samples and Demo Questions Download
Adobe exams Adobe
Apple exams Apple
Avaya exams Avaya
Check Point exams Check Point
Cisco exams Cisco
Citrix exams Citrix
CIW exams CIW
CompTIA exams CompTIA
CWNP exams CWNP
EC-Council exams EC-Council
EMC exams EMC
Exin exams Exin
Fortinet exams Fortinet
GIAC exams GIAC
Hitachi exams Hitachi
HP exams HP
IBM exams IBM
Isaca exams Isaca
ISC exams ISC
ISEB exams ISEB
Juniper exams Juniper
LPI exams LPI
McAfee exams McAfee
Microsoft exams Microsoft
Oracle exams Oracle
PMI exams PMI
Riverbed exams Riverbed
SNIA exams SAP
Sun exams SAS
Symantec exams Symantec
VMware exams VMware
All certification exams

Cisco 640-863 Exam - Cheat-Test.com

Free 640-863 Sample Questions:

1. What are three valid methods of gathering information about an existing data network? (Choose three.)
A. Use organizational input. B. Perform a traffic analysis.
C. Analyze the user­mapping of a running application.
D. Perform a packet­level audit to verify carrier service guarantees.
E. Perform a network audit to gather more detail about the network.
F. Use reports that analyze the metrics of the customer's existing network.
Answer: A, B, E

2. Which statement accurately describes one difference between a small office and medium office topology?
A. Small offices commonly use Rapid PVST+ for Layer 3 deployments.
B. Medium offices commonly use integrated route and switching platforms.
C. Medium offices use integrated 10/100/1000 interfaces as Layer 2 trunks.
D. Medium offices use external access switches to support LAN connectivity. Answer: D
3. Which three factors best justify WAN link redundancy between geographically dispersed sites? (Choose three.)
A. important traffic flows
B. lack of speed
C. high link utilization
D. uncertain reliability
E. excessive packet transmission rate
F. high expense of transmitting data
Answer: A, B, D

4. Which two statements best describe Cisco Wireless LAN Guest Access in a Cisco Unified Wireless Network? (Choose two.)
A. Dedicated guest VLANs are extended throughout the network to the access points for path isolation.
B. Dedicated guest VLANs are only extended to the wireless controllers in the network to ensure path isolation.
C. Dedicated guest access in the DMZ extends from the origination to the termination controllers without dedicated guest VLANs.
D. Guest tunnels can originate and terminate on any wireless controller platform.
E. Guest tunnels have limitations on which wireless controllers can originate the tunnel.
F. Guest tunnels have limitations on which wireless controllers can terminate the tunnel.
Answer: C, F

5. An organization needs a WAN Transport technology that meets these criteria: has a low initial cost provides low­to­medium BW has medium­to­high latency and jitter Which technology would you suggest?
A. DSL
B. X.25
C. ISDN
D. wireless
E. analog modem
Answer: A

6. Which two of these represent a best practice implementation of a Split MAC LWAPP deployment in a Cisco Unified Wireless Network? (Choose two.)
A. Each wireless client authentication type maps to a shared SSID which in turn maps to a common shared VLAN.
B. Each wireless client authentication type maps to a unique SSID which in turn maps to a unique VLAN.
C. Each wireless client authentication type maps to a unique SSID which in turn maps to a common shared VLAN.
D. 802.1Q trunking extends from the wired infrastructure to the access point for translation into SSID(s).
E. 802.1Q trunking extends from the wired infrastructure to a wireless LAN controller for translation into SSID(s).
F. 802.1Q trunking extends from the wired infrastructure to a wireless LAN controller. Then the 802.1Q packet is encapsulated in LWAPP and sent to the access point for transmission over the SSID(s).
Answer: B, E

7. Which two statements represent advantages that the top­down network design process has over the bottom­up network design process? (Choose two.)
A. is able to provide the big picture
B. utilizes previous experience
C. takes less time to design a network
D. identifies appropriate technologies first
E. provides a design for current and future development
Answer: A, E

8. Which two of these are required for wireless client mobility deployment when using a Cisco Unified
Wireless Network? (Choose two.) A. assigned master controller
B. matching mobility group name
C. matching RF group name
D. matching RF power
E. matching security
F. matching RF channel
Answer: B, E

9. Which two VoIP characteristics are affected most by codec choice? (Choose two.)
A. voice quality
B. silent packet handling
C. voice packet header size
D. bandwidth required for voice calls
Answer: A, D

10. Which H.323 protocol controls call setup between endpoints?
A. H.225
B. H.245
C. RAS
D. RTCP
Answer: A

11. A company is designing a worldwide IPv6 network with duplicated file servers at multiple locations.
Each file server contains identical reference information. Which IPv6 address type would be used to allow each end station to send a request to the nearest file server using the same destination address, regardless of the location of that end station?
A. unicast
B. anycast
C. multicast
D. broadcast
Answer: B

12. Given a VoIP network with these attributes: Codec: G.728 Bit rate: 16 Kbps WAN Bandwidth: 256
Kbps Packet Header: 6 bytes Payload: 40 bytes CRTP: Yes
How many calls can be made?
A. 7 calls
B. 8 calls
C. 13 calls
D. 14 calls
Answer: C

13. The topology map in the draft design document should cover which two layers of the OSI model? (Choose two.)
A. physical
B. data link
C. network
D. transport
E. session
F. application
Answer: A, C

14. Which two techniques can reduce voice packet transfer delay across a link of less than 512 kbps? (Choose two.)
A. deploy LFI
B. increase queue depth
C. increase link bandwidth
D. extend the trust boundary
E. deploy software compression
Answer: A, C

15. Your company's Cisco routers are operating with EIGRP. You need to join networks with an
acquisition's heterogeneous routers at 3 sites, operating with EIGRP and OSPF. Which describes the best practice for routing protocol deployment?
A. apply OSPF throughout both networks
B. apply one­way redistribution exclusively at each location
C. apply two­way redistribution exclusively at each location
D. apply two­way redistribution at each location with a route filter at only one location
E. apply two­way redistribution at each location with a route filter at each location
F. apply EIGRP with the same autonomous system throughout both networks
Answer: E

16. A Cisco security mechanism has the following attributes: it is a sensor appliance it searches for potential attacks by capturing and analyzing traffic it is a "purpose­built device" it is installed passively it introduces no delay or overhead Which Cisco security mechanism is this?
A. IKE
B. PIX
C. HIPS
D. NIDS
E. HMAC A
nswer: D

17. You are designing a small branch office that requires these attributes:
support for 60 users the growth capacity to add another 15 users soon
redundant access higher bandwidth between the Layer 2 switch and routing to the WAN Which branch office topology or technology must be used?
A. two­tier
B. loop­free
C. three­tier
D. EtherChannel
E. integrated routing and switching
Answer: D

18. Which two of these best describe the implementation of a WAN Backup design over the Internet? (Choose two.)
A. a best­effort method
B. requires no ISP coordination or involvement
C. bandwidth guaranteed based on interface configuration
D. designed as an alternative to a failed WAN connection
E. implemented with a point­to­point logical link using a Layer 2 tunnel
Answer: A, D

19. Given a VoIP network with these attributes: Codec: G.711 WAN bandwidth: 768Kbps Packet Header:
6 bytes Payload: 160 bytes CRTP: No
How many calls can be made?
A. 7 calls
B. 8 calls
C. 9 calls
D. 11 calls
E. 13 calls
Answer: C

20. RST Corporation is planning to upgrade its current network. The chief technology officer has supplied a topology diagram and an IP addressing scheme of the current network during an interview. RST has been growing at about twenty percent per year. It has been difficult to maintain customer support at a
satisfactory level. Therefore, the RST board has met with and directed the chief technology officer to look into network improvements. Which two items are most relevant in documenting RST's business requirements? (Choose two.)
A. projected growth estimates
B. network performance requirements
C. existing network topologies
D. improved customer support requirements
E. the IP addresses assigned by the ISP
Answer: A, D

21. The Cisco Data Center Network Architecture comprises which two Cisco SONA layers? (Choose two.)
A. Interactive Services
B. Business Applications
C. Network Infrastructure
D. Collaboration Applications
E. WAN/Internet
Answer: A, C

22. A lightweight access point is added to a working network. Which sequence will it use to associate itself with a wireless LAN controller?
A. master, primary, secondary, tertiary, greatest AP capacity
B. greatest AP capacity, primary, secondary, tertiary, master
C. primary, secondary, tertiary, master, greatest AP capacity
D. primary, secondary, tertiary, greatest AP capacity, master
Answer: C

23. What are the two most likely driving forces motivating businesses to integrate voice and data into converged networks? (Choose two.)
A. Voice has become the primary traffic on networks.
B. WAN costs can be reduced by migrating to converged networks.
C. Their PSTNs cannot deploy features quickly enough.
D. Data, voice, and video cannot converge on their current PSTN structures.
E. Voice networks cannot carry data unless the PRI circuits aggregate the BRI circuits.
Answer: D, E

24. Which Cisco security solution offers protection against "day zero" attacks?
A. Cisco Adaptive Security Appliance
B. Cisco Security Agent
C. Cisco IOS Firewall
D. Cisco IOS IPS
E. Cisco Traffic Anomaly Detector
Answer: B

25. A customer has the following Enterprise Campus design requirements:
at least 10 Gbps of bandwidth network runs of up to 40km no concern for transmission medium cost
Which transmission medium should you recommend to this customer?
A. shielded twisted pair
B. unshielded twisted pair
C. multimode fiber
D. single­mode fiber
E. wireless
Answer: D

26. Which two routing protocols operate over NBMA point­to­multipoint networks without the use of point­to­point subinterfaces? (Choose two.)
A. RIPv1
B. RIPv2
C. IGRP
D. EIGRP
E. OSPF
F. IS­IS
Answer: D, E

27. Which two of the following statements represent a preferred wireless LWAPP implementation? (Choose two.)
A. verify open ports for: Layer 2 LWAPP on ethertype OxABAB Layer 3 LWAPP on TCP 12222 and TCP 12223
B. verify open ports for: Layer 2 LWAPP on ethertype OxBBBB Layer 3 LWAPP on UDP 12222 and UDP 12223
C. verify open ports for: Layer 2 LWAPP on ethertype OxBABA Layer 3 LWAPP on UDP 12222 and TCP 12223
D. use of Layer 3 LWAPP is preferred over Layer 2 LWAPP E. use of Layer 2 LWAPP is preferred over Layer 3 LWAPP
Answer: B, D


© 2014 Cheat-Test.com, All Rights Reserved