Free Cheat-test Samples and Demo Questions Download
Adobe exams Adobe
Apple exams Apple
Avaya exams Avaya
Check Point exams Check Point
Cisco exams Cisco
Citrix exams Citrix
CIW exams CIW
CompTIA exams CompTIA
CWNP exams CWNP
EC-Council exams EC-Council
EMC exams EMC
Exin exams Exin
Fortinet exams Fortinet
GIAC exams GIAC
Hitachi exams Hitachi
HP exams HP
IBM exams IBM
Isaca exams Isaca
ISC exams ISC
ISEB exams ISEB
Juniper exams Juniper
LPI exams LPI
McAfee exams McAfee
Microsoft exams Microsoft
Oracle exams Oracle
PMI exams PMI
Riverbed exams Riverbed
SNIA exams SAP
Sun exams SAS
Symantec exams Symantec
VMware exams VMware
All certification exams

Cisco 640-801 Exam - Cheat-Test.com

Free 640-801 Sample Questions:

1. If an ethernet port on a router was assigned an IP address of 172.16.112.1/20, what is the maximum number of hosts allowed on this subnet?
A. 1024
B. 2046
C. 4094
D. 4096
E. 8190
Answer: C

2. An access list was written with the four statements shown in the graphic. Which single access list statement will combine all four of these statements into a single statement that will have exactly the same effect?

A. access­list 10 permit 172.29.16.0 0.0.0.255
B. access­list 10 permit 172.29.16.0 0.0.1.255
C. access­list 10 permit 172.29.16.0 0.0.3.255
D. access­list 10 permit 172.29.16.0 0.0.15.255
E. access­list 10 permit 172.29.0.0 0.0.255.255
Answer: C

3. Which line from the output of the show ip interface command indicates that there is a Layer 1 problem?
A. Serial0/1 is up, line protocol is up
B. Serial0/1 is up, line protocol is down
C. Serial0/1 is down, line protocol is down
D. Serial0/1 is administratively down, line protocol is down
Answer: C

4. When a new trunk link is configured on an IOS based switch, which VLANs are allowed over the link?
A. By default, all defined VLANs are allowed on the trunk.
B. Each single VLAN, or VLAN range, must be specified with the switchport mode command.
C. Each single VLAN, or VLAN range, must be specified with the vtp domain command.
D. Each single VLAN, or VLAN range, must be specified with the vlan database command.
Answer: A

5. Which form of NAT maps multiple private IP addresses to a single registered IP address by using different ports?
A. static NAT
B. dynamic NAT
C. overloading
D. overlapping
E. port loading
Answer: C

6. Which connections allow the use of full­duplex Ethernet?(Choose three.)
A. switch to host
B. switch to switch
C. hub to hub
D. switch to hub
E. host to host
Answer: A, B, E

7. Which of the following are characteristics of a Frame Relay point­to­point subinterface? (Choose two.)
A. requires use of Inverse ARP
B. resolves NBMA split horizon issues
C. requires the frame­relay map command
D. maps one IP subnet per DLCI
E. maps one IP subnet across multiple DLCIs
Answer: B, D

8. What does the "Inside Global" address represent in the configuration of NAT?
A. the summarized address for all of the internal subnetted addresses
B. the MAC address of the router used by inside hosts to connect to the Internet
C. a globally unique, private IP address assigned to a host on the inside network
D. a registered address that represents an inside host to an outside network
Answer: D

9. All WAN links inside the ABC University network use PPP with CHAP for authentication security. Which command will display the CHAP authentication process as it occurs between two routers in the network?
A. show CHAP authentication
B. show interface serial0
C. debug PPP authentication
D. debug CHAP authentication
E. show ppp authentication chap
Answer: C

10. A workgroup switch is configured with all ports assigned to VLAN 2. In addition, all ports are configured as full­duplex FastEthernet. What is the effect of adding switch ports to a new VLAN on this switch?
A. The additions will create more collisions domains.
B. IP address utilization will be more efficient.
C. More bandwidth will be required than was needed previously.
D. An additional broadcast domain will be created.
E. The possibility that switching loops will occur will increase dramatically.
Answer: D

11. Which of the following are types of flow control? (Choose three.)
A. buffering
B. cut­through
C. windowing
D. congestion avoidance
E. load balancing
Answer: A, C, D

12. A company is installing IP phones. The phones and office computers connect to the same device. To ensure maximum throughput for the phone data, the company needs to make sure that the phone traffic is on a different network from that of the office computer data traffic. What is the best network device to which to directly connect the phones and computers, and what technology should be implemented on this device? (Choose two.)
A. hub
B. router
C. switch
D. STP
E. subinterfaces
F. VLAN
Answer: C, F


© 2014 Cheat-Test.com, All Rights Reserved