Free Cheat-test Samples and Demo Questions Download
Adobe exams Adobe
Apple exams Apple
Avaya exams Avaya
Check Point exams Check Point
Cisco exams Cisco
Citrix exams Citrix
CIW exams CIW
CompTIA exams CompTIA
CWNP exams CWNP
EC-Council exams EC-Council
EMC exams EMC
Exin exams Exin
Fortinet exams Fortinet
GIAC exams GIAC
Hitachi exams Hitachi
HP exams HP
IBM exams IBM
Isaca exams Isaca
ISC exams ISC
ISEB exams ISEB
Juniper exams Juniper
LPI exams LPI
McAfee exams McAfee
Microsoft exams Microsoft
Oracle exams Oracle
PMI exams PMI
Riverbed exams Riverbed
SNIA exams SAP
Sun exams SAS
Symantec exams Symantec
VMware exams VMware
All certification exams

Cisco 640-554 Exam - Cheat-Test.com

Free 640-554 Sample Questions:

Q: 1
Which two features are supported by Cisco IronPort Security Gateway? (Choose two.)
A. spam protection
B. outbreak intelligence
C. HTTP and HTTPS scanning
D. email encryption
E. DDoS protection
Answer: A,D

Q: 2
Which option is a feature of Cisco ScanSafe technology?
A. spam protection
B. consistent cloud-based policy
C. DDoS protection
D. RSA Email DLP
Answer: B

Q: 3
Which two characteristics represent a blended threat? (Choose two.)
A. man-in-the-middle attack
B. trojan horse attack
C. pharming attack
D. denial of service attack
E. day zero attack
Answer: B,E

Q: 4
Under which higher-level policy is a VPN security policy categorized?
A. application policy
B. DLP policy
C. remote access policy
D. compliance policy
E. corporate WAN policy
Answer: C

Q: 5
Which Cisco management tool provides the ability to centrally provision all aspects of device configuration across the Cisco family of security products?
A. Cisco Configuration Professional
B. Security Device Manager
C. Cisco Security Manager
D. Cisco Secure Management Server
Answer: C

Q: 6
Which option is the correct representation of the IPv6 address 2001:0000:150C:0000:0000:41B1:45A3:041D?
A. 2001::150c::41b1:45a3:041d
B. 2001:0:150c:0::41b1:45a3:04d1
C. 2001:150c::41b1:45a3::41d
D. 2001:0:150c::41b1:45a3:41d
Answer: D

Q: 7
When AAA login authentication is configured on Cisco routers, which two authentication methods should be used as the final method to ensure that the administrator can still log in to the router in case the external AAA server fails? (Choose two.)
A. group RADIUS
B. group TACACS+
C. local
D. krb5
E. enable
F. if-authenticated
Answer: C,E

Q: 8
Which two characteristics of the TACACS+ protocol are true? (Choose two.)
A. uses UDP ports 1645 or 1812
B. separates AAA functions
C. encrypts the body of every packet
D. offers extensive accounting capabilities
E. is an open RFC standard protocol
Answer: B,C


© 2014 Cheat-Test.com, All Rights Reserved