Free Cheat-test Samples and Demo Questions Download
Adobe exams Adobe
Apple exams Apple
Avaya exams Avaya
Check Point exams Check Point
Cisco exams Cisco
Citrix exams Citrix
CIW exams CIW
CompTIA exams CompTIA
CWNP exams CWNP
EC-Council exams EC-Council
EMC exams EMC
Exin exams Exin
Fortinet exams Fortinet
GIAC exams GIAC
Hitachi exams Hitachi
HP exams HP
IBM exams IBM
Isaca exams Isaca
ISC exams ISC
ISEB exams ISEB
Juniper exams Juniper
LPI exams LPI
McAfee exams McAfee
Microsoft exams Microsoft
Oracle exams Oracle
PMI exams PMI
Riverbed exams Riverbed
SNIA exams SAP
Sun exams SAS
Symantec exams Symantec
VMware exams VMware
All certification exams

Cisco 640-460 Exam - Cheat-Test.com

Free 640-460 Sample Questions:

Q: 1 You are CCNA VOICE associate in xxyyinc.com. You need configure a voice port that will allow the gateway to terminate 23 or 30 circuits from the PSTN. Which type of voice port you will configure?
A. BRI
B. FXS
C. PRI T1/E1
D. E&M
Answer: C

Q: 2 Which of the following is selected first for an incoming dial peer?
A. Answer-address
B. incoming called-number
C. destination-pattern
D. pots port
Answer: B

Q: 3 Power over Ethernet (PoE) is the ability for the LAN switching infrastructure to provide power over a copper Ethernet cable to an endpoint (Powered Device). This capability, once referred to as "inline power", was originally developed and first delivered by Cisco in 2000 to support the emerging IP Telephony deployments. IP Telephones, like desktop PBX phones, need power for their operation and Power over Ethernet enables scalable and manageable power delivery and simplifies deployments of IP Telephony. As Wireless networking emerged, Power over Ethernet was also used to power these devices to allow for deployments in locations where local power access did not exist. While IP telephones and wireless access points are the most intuitive uses for PoE, the advent of 802.3af standardization of PoE opens the door to a new generation of networked-attached devices such as video cameras, point-of-sale devices, security access control (card scanners), building automation and industrial automation just to name a few. When a Cisco switch supply PoE to an IP phone?
A. whenever switch and IP phone are Cisco products.
B. when Cisco switch supports prestandard PoE and the IP phone supports 802.3af.
C. when Cisco switch and IP phone both support a common PoE method.
D. Only when both the switch and IP phone use 802.3af PoE.
Answer: C

Q: 4 What is the default VTP mode on Cisco switches?
A. Master
B. Client
C. Backup
D. Server
Answer: D

Q: 5 Which codec is less processor intensive?
A. G729
B. G729a
Answer: B

Q: 6 Which Cisco Unified Communications layer is the call processing layer?
A. Layer A including video,communications client, software-based phones, IP Phone
B. Layer B including Voice mail,Presence,Contact Center
C. Layer C including Cisco Unified Communications manger,Directory Server.
D. Layer D including Gateway, Router, Switch.
Answer: C

Q: 7 What are the three VTP modes on Cisco switches?
A. Master
B. Client
C. Server
D. Transparent
Answer: B, C, D

Q: 8 A SIP Trunk is a logical connection between an IP PBX and a Service Provider's application servers that allows voice over IP traffic to be exchanged between the two. When a call is placed from an internal phone to an external number, the PBX sends the necessary information to the SIP Trunk provider who establishes the call to the dialed number and acts as an intermediary for the call. All signaling and voice traffic between the PBX and the provider is exchanged using SIP and RTP protocol packets over the IP network. Which two statements about SIP trunk are true?
A. A SIP trunk configuration is mandatory for a UC500 device.
B. A SIP trunk is needed for internet access
C. A SIP trunk is needed only for voice if you are planning on using VoIP through a service provider.
D. A SIP trunk is not supported in a keyswitch configuration.
Answer: C, D

Q: 9 You are CCNA VOICE associate in xxyyinc.com. One user from your company wants to use a signaling protocol on the voice gateways that require registration with the Cisco Unified Communications Manager. Which protocol should you suggest to him?
A. SIP
B. Frame relay
C. SRTP
D. MGCP
Answer: D

Q: 10 An analog telephone is connected to a _______ port on a router?
A. FXO
B. E1
C. T1
D. FXS
Answer: D

Q: 11 Which protocol provides VoiP packet sequence numbering?
A. IP
B. TCP
C. UDP
D. RTP
Answer: D

Q: 12 Time-Division Multiplexing (TDM) is a type of digital or (rarely) analog multiplexing in which two or more signals or bit streams are transferred apparently simultaneously as sub-channels in one communication channel, but are physically taking turns on the channel. Which is the best description of time-division multiplexing?
A. One TDM frame consists of multiple timeslot per sub-channel.
B. the time domain is only one recurrent timeslots of fixed length
C. Individual source signals are combined into a composite signal, which allows a capacity equal to or greater than the sum of the component signals.
D. All sources get an interleaved slice of time, which offers the entire frequency range allocated for that timeslot
Answer: D

Q: 13 What is required to convert a G711ulaw call to G729?
A. Voice Termination resources
B. Conferencing resources
C. Converter resources
D. Transcoding resources
Answer: D

Q: 14 Whhich statement is true abou the difference between voice VLAN and native VLAN?
A. Voice VLAN uses untagged frames whereas native VLAN uses 802.1Q frames
B. Voice VLAN uses tagged 802.1Q frames whereas native VLAN uses 802.1P frames
C. Voice VLAN uses tagged 802.1Q frames whereas native VLAN uses untagged frames
D. Voice VLAN uses untagged frames only when no PCs are connected behind the phones whereas native VLAN always uses untagged frames
Answer: C

Q: 15 Cisco ____protocol is used to inform the IP phone of its voice VLAN ID.
A. Discovery
Answer: A

Q: 16 What is the maximum number of phones are supported on Call Manager Express?
A. 48
B. 28
C. 240
D. 500
Answer: C

Q: 17 You are CCNA VOICE associate in xxyyinc.com. Which value should you assign to option 150 for DHCP to operate correctly in a Cisco Unified Communications Manager Express environment?
A. FTP server of the DNS server
B. MAC address of the DHCP server
C. MAC address of the TFTP server
D. IP address of the TFTP server
Answer: D

Q: 18 Please match the protocol to the characteristic.
(1)SIP
(2)SCCP
(3)H.323
(4)MGCP
(I)Peer-to-Peer
(II)Client/Server
A. (I)-(1 2);(II)-(3 4)
B. (I)-(2 4);(II)-(1 3)
C. (I)-(1 4);(II)-(2 3)
D. (I)-(1 3);(II)-(2 4)
Answer: D

Q: 19 What protocol needs to be enabled on an ATA if a fax machine is connected to the ATA?
A. MGCP
B. SCCP
C. H323
D. SIP
Answer: C

Q: 20 You are CCNA VOICE associate in xxyyinc.com. Which two are considered endpoints in a Cisco Unified Communications solution?
A. router
B. call agent
C. IP telephone
D. gateway
Answer: C, D

Q: 21 I You are CCNA VOICE associate in xxyyinc.com. You use IP phone A to place a call to IP phone B. How many RTP streams are required for the call to be successfully completed?
A. 2
B. 3
C. 4
D. 5
Answer: A

Q: 22 What protocol needs to be enabled on an ATA if an analog telephone is connected to the ATA?
A. MGCP
B. SCCP
C. H323
D. SIP
Answer: B

Q: 23 Please match the CAS component to the office that it will apply.
(1)CAS E1
(2)CAS T1
(3)1.544 mb/s
(4)2.048 mb/s
(5)RBS in-band
(6)24 voice channels
(7)30 voice channels
(8)out-of-band signaling in time slot 17
(I)London, United Kingdom
(II)Chicago, United States
A. (I)-(1 4 5 8);(II)-(2 3 7 6)
B. (I)-(2 4 7 8);(II)-(1 3 5 6)
C. (I)-(1 4 7 8);(II)-(2 3 5 6)
D. (I)-(1 3 7 8);(II)-(2 4 5 6)
Answer: C

Q: 24 Jitter is an unwanted variation of one or more characteristics of a periodic signal in electronics and telecommunications. Jitter may be seen in characteristics such as the interval between successive pulses, or the amplitude, frequency, or phase of successive cycles. Jitter is a significant factor in the design of almost all communications links (e.g. USB, PCI-e, SATA, OC-48). In clock recovery applications it is called timing jitter. Which type of delay can lead to jitter in a voice network?
A. transmission delay
B. serialization delay
C. CODEC delay
D. queuing delay
Answer: D

Q: 25 What device enables Call Admission Control in a CME environment?
A. Gateway
B. Transcoder
C. Bridge
D. Gatekeeper
Answer: D


© 2014 Cheat-Test.com, All Rights Reserved