Free Cheat-test Samples and Demo Questions Download
Adobe exams Adobe
Apple exams Apple
Avaya exams Avaya
Check Point exams Check Point
Cisco exams Cisco
Citrix exams Citrix
CIW exams CIW
CompTIA exams CompTIA
CWNP exams CWNP
EC-Council exams EC-Council
EMC exams EMC
Exin exams Exin
Fortinet exams Fortinet
GIAC exams GIAC
Hitachi exams Hitachi
HP exams HP
IBM exams IBM
Isaca exams Isaca
ISC exams ISC
ISEB exams ISEB
Juniper exams Juniper
LPI exams LPI
McAfee exams McAfee
Microsoft exams Microsoft
Oracle exams Oracle
PMI exams PMI
Riverbed exams Riverbed
SNIA exams SAP
Sun exams SAS
Symantec exams Symantec
VMware exams VMware
All certification exams

Cisco 600-601 Exam - Cheat-Test.com

Free 600-601 Sample Questions:

Q: 1
Which two ports does EtherNet/IP use to communicate? (Choose two.)
A. TCP 44818
B. UDP 44818
C. TCP 502
D. UDP 502
E. TCP 2222
F. UDP 2222
Answer: A, F

Q: 2
What is the purpose of a time domain reflectometer?
A. It uses pulses to locate and test for sheath faults, damaged conductors, loose connectors, splices, bridge taps, split pairs, and other problems.
B. It opens shorts and pinholes in cable shielding.
C. It correlates the returned light pulses with a location in the fiber.
D. It opens kinks and mismatched cable connectors.
Answer: A

Q: 3
Why is SSH preferred over Telnet as a method of accessing a network device to alter or view the configuration?
A. Telnet encrypts only the login information, not the entire transmission.
B. SSH requires fewer network resources and no additional configuration.
C. Telnet is more difficult to use and configure than SSH.
D. SSH encrypts the login and session information.
Answer: D

Q: 4
With a Cisco IE 2000 switch, what does a power status LED indicate when it is solid green?
A. Power is present on the associated circuit and the system is operating normally.
B. Power is present on the associated circuit, but there is no correlation to whether the system is operating normally.
C. The system is operating normally, but power is not necessarily present on the associated circuit.
D. Power is not present on the associated circuit and the power supply alaram is configured.
E. The power status LED does not show solid green.
Answer: A

Q: 5
Which two reasons make mesh bonding systems most effective? (Choose two.)
A. cover wide areas
B. provide additional strength to floor structures
C. provide low-impedance noise-equalizing paths
D. create equipotential grounding systems
E. most cost-effective approach
Answer: C, D

Q: 6
Which characteristic causes multimode fiber-optic cable to differ from single mode?
A. by allowing multiple network services in the same cable
B. shorter maximum network segment length for a given bandwidth
C. a wider variety of available connector types
D. use outdoors as well as indoors
Answer: B

Q: 7
You are a called upon to troubleshoot connectivity problems to a network device on a production floor. You have used ping and traceroute to verify that you cannot connect to the device from the management network. The network is 209.165.202.128/27 and the device has been given the IP address 209.165.202.158 and mask 255.255.225.224. You have verified that you can reach the device with your computer connected to the same switch as the device.
What could be the cause of this problem?
A. The device is set to the wrong subnet mask.
B. The device is set to the wrong IP address.
C. The device has no IP default gateway.
D. The device is connected to a switchport in the wrong VLAN.
Answer: C

Q: 8
You are troubleshooting a connectivity problem and want to isolate the problem. You suspect that a router on the route to an unreachable network is at fault. Which command would you issue to see where the packets stop?
A. router#ping
B. router#tracert
C. router#show ip route
D. router#show cdp neighbors
E. router#traceroute
Answer: E

Q: 9
In which two wats could you minimize the impact of monitoring an industrial network? (Choose two.)
A. Send random messages to a device and see what the reponse is.
B. Do frequent ping sweeps to industrial devices to check for their proper operations.
C. Make a copy of all the network traffic and analyze it offline.
D. Use an industrial-network-grade IDS-IPS system.
Answer: C, D

Q: 10
Which parameter would you tune to affect the selection of a static route as a backup, when a dynamic protocol is also being used?
A. hop count
B. administrative distance
C. link bandwidth
D. link delay
E. link cost
Answer: B


© 2014 Cheat-Test.com, All Rights Reserved