Free Cheat-test Samples and Demo Questions Download
Adobe exams Adobe
Apple exams Apple
Avaya exams Avaya
Check Point exams Check Point
Cisco exams Cisco
Citrix exams Citrix
CIW exams CIW
CompTIA exams CompTIA
CWNP exams CWNP
EC-Council exams EC-Council
EMC exams EMC
Exin exams Exin
Fortinet exams Fortinet
GIAC exams GIAC
Hitachi exams Hitachi
HP exams HP
IBM exams IBM
Isaca exams Isaca
ISC exams ISC
ISEB exams ISEB
Juniper exams Juniper
LPI exams LPI
McAfee exams McAfee
Microsoft exams Microsoft
Oracle exams Oracle
PMI exams PMI
Riverbed exams Riverbed
SNIA exams SAP
Sun exams SAS
Symantec exams Symantec
VMware exams VMware
All certification exams

Riverbed 599-01 Exam - Cheat-Test.com

Free 599-01 Sample Questions:

Q: 1
Which VIF configurations does the Whitewater appliance support? (Select 3)
A. Round robin
B. 801a.d
C. 802.3ad
D. Transmit/receive load balance
E. Transmit load balance
F. Receive load balance
Answer: C, D, E

Q: 2
What file systems would most benefit on pinning a LUN? (Select 2)
A. NTFS formatted LUN.
B. EXT3 formatted LUN.
C. FAT32 formatted LUN.
D. VMFS 3 formatted LUN.
Answer: B, C

Q: 3
Which are some best practices for Granite appliance implementations? (Select 4)
A. Deploy Granite Core appliance on GigE network when possible.
B. Configure jumbo frames in your network infrastructure.
C. Segregate storage traffic from management traffic.
D. Recommend mutual CHAP authentication when possible.
E. Must use separate IP addresses for primary, aux. and eth0_x ports.
Answer: A, B, C, D

Q: 4
Utilizing Granite appliance allows customers to: (Select 2)
A. Remove storage from the branch.
B. Centralize backups.
C. Collaborate on shared files across the whole network.
D. Accelerate centralized file servers.
Answer: A, B

Q: 5
A customer is looking to deploy Steelhead EX 1160-L's to 10 branches. Each branch is to have a file server with 2TB of storage. What data set size does the Granite Core appliance need to be capable of handling, assuming standard Granite Edge appliance blockstore sizing recommendations? (Each 1160 has been configured with 275 GB/275 GB VSP/Blockstore setting)
A. 20 TB
B. 10 TB
C. 4 TB
D. 2.75 TB
E. 2 TB
Answer: D

Q: 6
When configuring high availability for Granite Edge, which of the following is true?
A. MPIO is enabled on a Steelhead EX appliance to achieve high availability.
B. A pair of Steelhead CX appliances act as active/standby peers.
C. Granite Edge does not support high availability.
D. A pair of Steelhead EX appliances act as active/active peers.
E. A pair of Steelhead EX appliances act as active/standby peers.
Answer: E

Q: 7
What is the minimum number of CPUs and memory required when deploying a Virtual Whitewater appliance?
A. 2 CPUs/6 GB
B. 4 CPUs/8 GB
C. 2 CPUs/8 GB
D. 4 CPUs/4 GB
Answer: A

Q: 8
How much additional cloud capacity (beyond the license stated amount) is granted by a license before Whitewater appliances begin to fail writes?
A. 5%
B. 10%
C. 15%
D. 20%
Answer: B

Q: 9
What are three available disk management modes for the Granite Edge? (Select 3)
A. Granite storage mode.
B. Granite standalone mode.
C. VSP standalone storage mode.
D. VSP and local LUN mode.
E. VSP and Granite storage mode.
Answer: A, C, E


© 2014 Cheat-Test.com, All Rights Reserved