Free Cheat-test Samples and Demo Questions Download
Adobe exams Adobe
Apple exams Apple
Avaya exams Avaya
Check Point exams Check Point
Cisco exams Cisco
Citrix exams Citrix
CIW exams CIW
CompTIA exams CompTIA
CWNP exams CWNP
EC-Council exams EC-Council
EMC exams EMC
Exin exams Exin
Fortinet exams Fortinet
GIAC exams GIAC
Hitachi exams Hitachi
HP exams HP
IBM exams IBM
Isaca exams Isaca
ISC exams ISC
ISEB exams ISEB
Juniper exams Juniper
LPI exams LPI
McAfee exams McAfee
Microsoft exams Microsoft
Oracle exams Oracle
PMI exams PMI
Riverbed exams Riverbed
SNIA exams SAP
Sun exams SAS
Symantec exams Symantec
VMware exams VMware
All certification exams

Sybase 510-888 Exam - Cheat-Test.com

Free 510-888 Sample Questions:

Q: 1
Model settings enabled in the Model Options dialog apply to Model settings enabled in the Model Options dialog apply to
A. all models.
B. the current model only.
C. all models in the project.
D. archived models only.
Answer: B

Q: 2
Which of the following are ways of displaying the Palette? (Choose 2)
A. SelectTools ? Display Preferences
B. SelectTools ? Customize Toolbars
C. Right-click in the Toolbar area
D. SelectTools ? Model Options
Answer: B, C

Q: 3
When generating a diagram for an Impact and Lineage Analysis, what does PowerDesigner create?
A. New diagram in the same package of the same model
B. New diagram in a new package of the same model
C. New diagram in a new model
D. Visual display that cannot be saved
Answer: C

Q: 4
A COPY of an object that is tied to its parent object is known as a _____________.
A. Stereotype
B. Shortcut
C. Replica
D. Domain
Answer: C

Q: 5
Which of the following is FALSE about workspaces? (Choose 2)
A. Can hold a Repository
B. Can include external files
C. Can be saved locally
D. Multiple workspaces can be opened at the same time
Answer: A, D

Q: 6
User Profiles can NOT create defaults for which of the following?
A. Database Generation Options
B. Display Preferences
C. Report Sections
D. Model Options
E. General Options
F. Repository Definitions
Answer: C

Q: 7
Which of the following are business rules types? (Choose 2)
A. Constraints
B. Annotation
C. Associative
D. Formula
Answer: A, D

Q: 8
Which of the following objects are NOT found in a Conceptual Data Model? (Choose 2)
A. Manyto many relationships
B. Relationship joins
C. Foreign identifiers
D. Domains
E. Primary identifiers
F. Data items
Answer: B, C

Q: 9
Which artifact can NOT be modeled in a Logical Data Model?
A. Entity
B. Attribute
C. Data item
D. Inheritance
Answer: C

Q: 10
Which of the following is FALSE about Model Generation?
A. New CDM can be generated directly from an existing CDM
B. New PDM can be generated directly from an existing CDM
C. New CDM can be generated directly from an existing database
D. New CDM can be generated directly from an existing PDM
Answer: C

Q: 11
What are the ways in which you can enforce referential integrity? (Choose 2)
A. Use a Primary Key Constraint
B. Use a Foreign Key Constraint
C. Use Application Code
D. Use a Domain
Answer: B, C


© 2014 Cheat-Test.com, All Rights Reserved