Free Cheat-test Samples and Demo Questions Download
Adobe exams Adobe
Apple exams Apple
Avaya exams Avaya
Check Point exams Check Point
Cisco exams Cisco
Citrix exams Citrix
CIW exams CIW
CompTIA exams CompTIA
CWNP exams CWNP
EC-Council exams EC-Council
EMC exams EMC
Exin exams Exin
Fortinet exams Fortinet
GIAC exams GIAC
Hitachi exams Hitachi
HP exams HP
IBM exams IBM
Isaca exams Isaca
ISC exams ISC
ISEB exams ISEB
Juniper exams Juniper
LPI exams LPI
McAfee exams McAfee
Microsoft exams Microsoft
Oracle exams Oracle
PMI exams PMI
Riverbed exams Riverbed
SNIA exams SAP
Sun exams SAS
Symantec exams Symantec
VMware exams VMware
All certification exams

Sybase 510-050 Exam - Cheat-Test.com

Free 510-050 Sample Questions:

Q: 1.
Which of the following are TRUE about using articles? (Choose 3)

A. Articles may contain a where clause.
B. Articles can be used to add tables to a publication.
C. Articles can be used to include a publication within an existing publication (recursive publications).
D. Articles can be used to limit which columns are replicated.
E. Articles can be used to limit which rows are replicated.

Answer: A, B, E

Q: 2.
Which of the following is TRUE of a Replication Server system?

A. It prevents multiple primary sources for a single replicate data item.
B. It includes at least one Replication Server, one primary database, and one replicate database.
C. The primary and replicate databases must reside on separate servers.
D. A Replication Server must reside on the same host as the replicate database.
E. It does not require an ID server.

Answer: B

Q: 3.
When performing bulk materialization, data will begin replicating after which command?

A. activate subscription
B. check subscription
C. drop subscription
D. define subscription
E. validate subscription

Answer: A

Q: 4.
When installing a new Replication Server, which items are required information? (Choose 3)

A. The name of the new Replication Server being installed.
B. The number of partitions for the stable device.
C. The name of the primary database.
D. The name of the Adaptive Server Enterprise which will contain the RSSD.
E. The name of the ID Server.

Answer: A, D, E

Q: 5.
Which of the following should be done first if the DSI suspends?

A. resume connection server database skip transaction
B. rs_subcmp
C. Read the error logs
D. admin quiesce_check
E. rs_helpexception

Answer: C

Q: 6.
Which of the following is FALSE for an ID Server?

A. It must be the first Replication Server installed in a domain.
B. It must be a primary Replication Server.
C. It provides unique identifiers for Replication Servers.
D. It provides unique identifiers for database servers and databases.
E. It must be running when routes are added.

Answer: B

Q: 7.
When an article is added to a publication:

A. They are automatically added to all subscriptions for the publication.
B. Data immediately begins to transfer to all subscribers of the publication.
C. The publication must be re-validated in order to subscribe to the new article.
D. All replication definitions referenced in the article become invalid and must be dropped and recreated.

Answer: C

Q: 8.
Which of the following system tabled is affected when an article is dropped?

A. rs_objects
B. rs_subscriptions
C. rs_dtabases
D. rs_articles

Answer: D

Q: 9.
Which of the following CANNOT be part of the suspend command?

A. Distributor
B. Connection
C. Route
D. Transaction
E. Log transfer

Answer: D

Q: 10.
Which of the following limits were NOT increased in Replication Server 12.5?

A. maximum width of a column
B. number of columns in a replication definition
C. number of parameters on a stored procedure
D. number of partitions per stable device

Answer: D

Q: 11.
What is the minimum number of partitions required to create a 10,000 Mb stable queue?

A. 1
B. 2
C. 5
D. 10
E. 3

Answer: C

Q: 12.
Which materialization method will the following command utilize?

create subscription test_sub
for test_repdef
with replicate at rds.rdb

A. automatic atomic
B. automatic nonatomic
C. bulk atomic
D. bulk nonatomic

Answer: A

Q: 13.
Which of the following are NOT new features in Replication Server 12.5? (Choose 2)

A. Lightweight Directory Access Protocol (LDAP) support
B. Support for Secure Socket Layer Security (SSL)
C. Unicode support
D. monitors and counters
E. Warm Standby

Answer: D, E

Q: 14.
The create function string command should be entered in which one of the following servers?

A. Primary Database Server
B. Primary Replication Server
C. Replicate Database Server
D. Replicate Replication Server
E. RSSD Server

Answer: B

Q: 15.
When replicating an identify column to an identify column, what datatype should be specified in the replication definition?

A. identity
B. numeric(p,s)
C. numeric
D. char(p)

Answer: A

Q: 16.
Which of the following are TRUE about the stable device? (Choose 2)

A. Each stable device has one queue.
B. Each stable device has multiple queues.
C. Queues on a stable device will get larger and do not shrink.
D. Space added to a stable device will always belong to that device.
E. Space added to a stable device can be taken back once it is emptied.

Answer: B, E

Q: 17.
Which of the following are TRUE about routes and connections? (Choose 2)

A. A connection is between a Replication Server and a database.
B. A route is between a Replication Server and a database.
C. A connection is between two Replication Servers.
D. A route is between two Replication Servers.
E. A route and a connection are the same thing.

Answer: A, D

Q: 18.
Data transferred to a Replication Server by a RepAgent is stored in the:

A. materialization queue
B. outbound queue
C. inbound queue
D. warm standby queue

Answer: C

Q: 19.
Which of the following are TRUE about publications and articles? (Choose 3)

A. Article where clauses can contain AND and OR expressions.
B. Subscriptions on publications cannot contain where clauses.
C. The publication is created after the member articles.
D. An article can either be a table or a function replication definition.
E. A publication can contain articles from more than one source database.

Answer: A, B, D

Q: 20.
If a subscription is created using the parameter without holdlock, the materialization method is:

A. automatic atomic incremental
B. automatic nonatomic
C. bulk atomic
D. bulk nonatomic

Answer: B

Q: 21.
Which of the following are stored in the Replication Server install directory by default? (Choose 2)

A. The configuration file.
B. The errorlog file.
C. The interfaces/sql.ini file.
D. The RSM configuration file.
E. The sample resource file.

Answer: A, B

Q: 22.
Which of the following can be used to configure the defaults for all routes of a given Replication Server?

A. alter route
B. configure replication server
C. create route
D. alter database

Answer: B

Q: 23.
Which of the following can be used to mark all columns in a table for replication?

A. admin who
B. rs_setreptable
C. sp_setrepcol
D. sp_sptreptable
E. sysadmin table

Answer: D

Q: 24.
Which of the following may be found in the outbound queue? (Choose 3)

A. Data awaiting application to the replicate database.
B. Data awaiting transmission to another Replication Server.
C. Data that has been applied to the replicate database.
D. Data written to the backup server as part of a transaction log or database dump.

Answer: A, B, C

Q: 25.
Transactions that are committed prior to the Warm Standby dump marker will be:

A. replicated and duplicates will occur in the replicate site
B. discarded
C. deleted from dump
D. replicated but duplicates will not occur in the replicate

Answer: B

Q: 26.
Which of the following is NOT replicated in a Warm Standby environment?

A. drop table
B. sp_adduser
C. sp_rename
D. update statistics

Answer: D

Q: 27.
Which of the following is NOT a feature of RepAgent?

A. The RepAgent reads the primary database transaction log to find transactions that have occurred against tables that are marked for replication.
B. Forwards transactions to the Replication Server.
C. RepAgent threads can utilize worker process threads for better performance.
D. Maintains a secondary truncation point in the transaction log.
E. Coordinates recovery between the transaction log and Replication Server.

Answer: C

Q: 28.
A RegAgent is required for: (Choose 3)

A. a replicate-only database.
B. a primary-only database
C. a replicate-only database that will generate request functions.
D. the active side of a Warm Standby setup.
E. the RSSD in a Replication Server system with only one Replication Server.

Answer: B, C, D

Q: 29.
Which of the following configurations values are NOT default values when enabling the parallel_dsi configuration parameter?

A. dsi_num_threads is set to 2
B. dsi_num_large_xact_threads is set to 2.
C. dsi_serialization_method is set to wait_for_commit.
D. dsi_sqt_max_cache_size is set to 1 million bytes.

Answer: A

Q: 30.
A route is required from Replication Server A to Replication Server B if data will: (Choose 2)

A. be replicated from A to B.
B. be replicated from B to A.
C. not be replicated between the two Replication Servers.
D. be replicated in both directions – A to B and B to A.

Answer: A, D


© 2014 Cheat-Test.com, All Rights Reserved