Free Cheat-test Samples and Demo Questions Download
Adobe exams Adobe
Apple exams Apple
Avaya exams Avaya
Check Point exams Check Point
Cisco exams Cisco
Citrix exams Citrix
CIW exams CIW
CompTIA exams CompTIA
CWNP exams CWNP
EC-Council exams EC-Council
EMC exams EMC
Exin exams Exin
Fortinet exams Fortinet
GIAC exams GIAC
Hitachi exams Hitachi
HP exams HP
IBM exams IBM
Isaca exams Isaca
ISC exams ISC
ISEB exams ISEB
Juniper exams Juniper
LPI exams LPI
McAfee exams McAfee
Microsoft exams Microsoft
Oracle exams Oracle
PMI exams PMI
Riverbed exams Riverbed
SNIA exams SAP
Sun exams SAS
Symantec exams Symantec
VMware exams VMware
All certification exams

Riverbed 501-01 Exam - Cheat-Test.com

Free 501-01 Sample Questions:

Q: 1
Utilizing Granite appliance allows customers to: (Select 2)
A. Remove storage from the branch.
B. Centralize backups.
C. Collaborate on shared files across the whole network.
D. Accelerate centralized file servers.
Answer: A, B

Q: 2
What is the default write reserve percentage of blockstore size?
A. 5%
B. 10%
C. 25%
D. 30%
Answer: B

Q: 3
If Granite appliance experiences a WAN outage, and a user requests a block that *is* contained in the blockstore, what happens?
A. Blue screen
B. I/O error
C. The read request is satisfied
D. The read request is queued
Answer: C

Q: 4
Some users at a specific branch have been reporting that occasionally when accessing their local file server (which is being presented out through Granite appliance onto ESXi), it is continually hanging when attempting to access certain files, which eventually reports "File does not exist". What is the most likely problem?
A. The SAN array is having communications issues with the Granite appliance Core.
B. The Granite appliance Core is having communications issues with the Granite appliance Edge.
C. ESXi is having issues communicating to the Granite appliance Edge.
D. ESXi is having issues communicating to the Granite appliance Core.
E. The Steelhead appliance is not optimizing the Granite appliance traffic.
Answer: B

Q: 5
What information is needed to configure a Granite Edge in the Granite Core?
A. Granite Edge Identifier.
B. IP address of the Granite Edge.
C. Primary IP address of the Granite Edge.
D. Granite Edge IQN (iSCSI Qualified Name).
E. In-path IP address of Granite Edge.
Answer: A

Q: 6
Granite Edge appliance supports which of the following protocols? (Select 2)
A. Fiber channel
B. iSCSI
C. MPIO
D. NFS
Answer: B, C

Q: 7
A customer is looking to deploy Steelhead EX 1160-L's to 10 branches. Each branch is to have a file server with 2TB of storage. What data set size does the Granite Core appliance need to be capable of handling, assuming standard Granite Edge appliance blockstore sizing recommendations? (Each 1160 has been configured with 275 GB/275 GB VSP/Blockstore setting)
A. 20 TB
B. 10 TB
C. 4 TB
D. 2.75 TB
E. 2 TB
Answer: D

Q: 8
What file systems would most benefit on pinning a LUN? (Select 2)
A. NTFS formatted LUN.
B. EXT3 formatted LUN.
C. FAT32 formatted LUN.
D. VMFS 3 formatted LUN.
Answer: B, C

Q: 9
The Riverbed hardware snapshot provider will run on which of the following operating systems? (Choose 2)
A. Redhat Linux
B. Windows 2008 R2
C. Windows 2003
D. Windows 2008
E. SUSE Enterprise
Answer: B, D

Q: 10
After connecting a Granite Core appliance to a Granite Edge appliance, all Granite appliances configurations are completed at:
A. The Edge
B. The Core
C. The array
D. The server
Answer: B


© 2014 Cheat-Test.com, All Rights Reserved