Free Cheat-test Samples and Demo Questions Download
Adobe exams Adobe
Apple exams Apple
Avaya exams Avaya
Check Point exams Check Point
Cisco exams Cisco
Citrix exams Citrix
CIW exams CIW
CompTIA exams CompTIA
CWNP exams CWNP
EC-Council exams EC-Council
EMC exams EMC
Exin exams Exin
Fortinet exams Fortinet
GIAC exams GIAC
Hitachi exams Hitachi
HP exams HP
IBM exams IBM
Isaca exams Isaca
ISC exams ISC
ISEB exams ISEB
Juniper exams Juniper
LPI exams LPI
McAfee exams McAfee
Microsoft exams Microsoft
Oracle exams Oracle
PMI exams PMI
Riverbed exams Riverbed
SNIA exams SAP
Sun exams SAS
Symantec exams Symantec
VMware exams VMware
All certification exams

Cisco 500-258 Exam - Cheat-Test.com

Free 500-258 Sample Questions:

Q: 1
Which three options are characteristics of WebType ACLs? (Choose three.)
A. They are assigned per-connection profile.
B. They are assigned per-user or per-group policy.
C. They can be defined in the Cisco AnyConnect Profile Editor.
D. They support URL pattern matching.
E. They support implicit deny all at the end of the ACL.
F. They support standard and extended WebType ACLs.
Answer: B, D, E

Q: 2
Which option describes what client-based access control enables?
A. Access to specific applications or general types of applications
B. Access based on the user, regardless of their device or IP address
C. Access to otherwise high-reputation web sites while preventing advertisements or other material on the site hosted from external low-reputation sites
D. Access based on the HTTP user agent being used to initiate a traffic flow
Answer: D

Q: 3
After a remote user established a Cisco AnyConnect session from a wireless card through the Cisco ASA applicance of a partner to a remote server, the user opened the Cisco AnyConnect VPN Client Statistics Detailes screen.
What are the two sources of the IP addresses that are marked A and B? (Choose two.)
A. IP address that is assigned tot the wireless Ethernet adapter of the remote user
B. IP address that is assigned to the remote user from the Cisco ASA address pool
C. IP address of the Cisco ASA physical interface of the partner
D. IP address of the Cisco ASA virtual HTTP server of the partner
E. IP address of the default gateway router of the remote user
F. IP address of the defauly gateway router of the partner
Answer: B, C

Q: 4
When preconfiguring a Cisco AnyConnect profile for the user group, which file is output by the Cisco AnyConnect profile editor?
A. user.ini
B. user.html
C. user.pcf
D. user.xml
Answer: D

Q: 5
Which three elements are reported in an IPS for NGFW event? (Choose three.)
A. web reputation score
B. target value rating
C. threat score
D. risk rating
E. destination operating system
F. application type
Answer: A, C, F

Q: 6
On the Cisco ASA, tcp-map can be applied to a traffic class using which MPF CLI configuration command?
A. inspect
B. sysopt connection
C. tcp-options
D. parameters
E. set connection advanced-options
Answer: E

Q: 7
Which three statement about the FirePOWER appliance are true? (Choose three.)
A. has three platforms: 6000 Series, 7000 Series, and 8000 Series
B. supports NGIPS with contextual aware
C. scales up to 100 Gb/s IPS throughputs
D. supports advanced malware protection
E. supports application control/URL filtering
Answer: B, D, E

Q: 8
Which statement about the on-box version of PRSM is true?
A. Cisco ASA NGFW comes preinstalled with a version of PRSM.
B. The on-box PRSM can support up to five NGFW modules.
C. The on-box PRSM license can be applied to the off-box version of PRSM.
D. Cisco ASA NGFW requires an ESXi license to run on-box PRSM.
Answer: A


© 2014 Cheat-Test.com, All Rights Reserved