Free Cheat-test Samples and Demo Questions Download
Adobe exams Adobe
Apple exams Apple
Avaya exams Avaya
Check Point exams Check Point
Cisco exams Cisco
Citrix exams Citrix
CIW exams CIW
CompTIA exams CompTIA
CWNP exams CWNP
EC-Council exams EC-Council
EMC exams EMC
Exin exams Exin
Fortinet exams Fortinet
GIAC exams GIAC
Hitachi exams Hitachi
HP exams HP
IBM exams IBM
Isaca exams Isaca
ISC exams ISC
ISEB exams ISEB
Juniper exams Juniper
LPI exams LPI
McAfee exams McAfee
Microsoft exams Microsoft
Oracle exams Oracle
PMI exams PMI
Riverbed exams Riverbed
SNIA exams SAP
Sun exams SAS
Symantec exams Symantec
VMware exams VMware
All certification exams

Cisco 500-006 Exam - Cheat-Test.com

Free 500-006 Sample Questions:

Q: 1
If provisioning replication fails for any reason, what should be done to determine the cause of the failure?
A. Re-install the Cisco Jabber Video client and try again.
B. Run all diagnostic tests on the TMS PE Diagnostics page.
C. Capture Cisco TelePresence Jabber Video logs and find the problem.
D. Run a Wireshark trace on the communication between the Cisco Jabber Video client and the Cisco VCS.
Answer: B

Q: 2
Which option is related to the error "Unable to communicate with the TMS Provisioning Extension service"?
A. The correct option key is not installed.
B. HTTPS is not configured.
C. The certificate is invalid.
D. Cisco TMSPE service needs to be restarted or is not running.
Answer: D

Q: 3
Which three endpoints are provisioned by Cisco TMSPE? (Choose three.)
A. Cisco TelePresence System MX Series
B. Cisco TelePresence System EX Series
C. Cisco Unified IP Phone 9971
D. Cisco Unified IP Phone 7960
E. Cisco TelePresence System CTS 500
Answer: A, B, E

Q: 4
How many conferencing bridges can a single full-capacity Cisco TelePresence Conductor support?
A. 1
B. 10
C. 15
D. 25
E. 30
F. 104
G. 500
H. 2400
Answer: E

Q: 5
Which two of the following are supported ways to install Cisco TelePresence Conductor? (Choose two.)
A. Purchase the appliance with the application already installed.
B. Install the application on Windows 2008.
C. Install the application on a Cisco supported VMware ESXi host.
D. Enable Cisco TelePresence Conductor under the Application menu in the Cisco VCS.
Answer: A, C

Q: 6
Which configuration step must be completed for Cisco TelePresence Conductor to communicate with a Cisco TelePresence Server?
A. Create a bridge pool and place the TelePresence Server in that pool.
B. Enable SNMP on the TelePresence Server.
C. Set the TelePresence Server to locally managed mode.
D. Create a unique username and password on the TelePresence Server with administrator access only.
Answer: A

Q: 7
When configuring a conference alias for a meeting type template, which role should be applied?
A. Video User
B. Chairman
C. Administrator
D. Participant
E. Attendee
Answer: D

Q: 8
Which mechanism does the Cisco TelePresence Conductor use to communicate with the call control device?
A. It sends keepalive messages until the H.245 negotiations are completed.
B. It provides a secure FTP channel to use for data transfer.
C. When Cisco TelePresence Conductor receives the signaling for the call, it uses CPL.
D. A SIP connection will use the B2BUA of Cisco TelePresence Conductor.
Answer: D


© 2014 Cheat-Test.com, All Rights Reserved