Free Cheat-test Samples and Demo Questions Download
Adobe exams Adobe
Apple exams Apple
Avaya exams Avaya
Check Point exams Check Point
Cisco exams Cisco
Citrix exams Citrix
CIW exams CIW
CompTIA exams CompTIA
CWNP exams CWNP
EC-Council exams EC-Council
EMC exams EMC
Exin exams Exin
Fortinet exams Fortinet
GIAC exams GIAC
Hitachi exams Hitachi
HP exams HP
IBM exams IBM
Isaca exams Isaca
ISC exams ISC
ISEB exams ISEB
Juniper exams Juniper
LPI exams LPI
McAfee exams McAfee
Microsoft exams Microsoft
Oracle exams Oracle
PMI exams PMI
Riverbed exams Riverbed
SNIA exams SAP
Sun exams SAS
Symantec exams Symantec
VMware exams VMware
All certification exams

Hyperion Solutions 4H0-435 Exam - Cheat-Test.com

Free 4H0-435 Sample Questions:

Q: 1 In a Web Data Entry Form script, what is the proper syntax for calling an Account list named IncomeStatement?
A. A{IncomeStatement}
B. A#{IncomeStatement}
C. A#.IncomeStatement
D. A#IncomeStatement
E. A[IncomeStatement]
Answer: A

Q: 2 Registering the Report server with Hub allows you to set up links to related content with which three products? (Choose three.)
A. Hyperion Central
B. Hyperion Analyzer
C. Hyperion Strategic Finance
D. Hyperion Application Builder
Answer: A, B, D

Q: 3 What can be extracted using Extended Analytics? (Choose two.)
A. data
B. metadata
C. incremental data
D. metadata changes
Answer: A, B

Q: 4 When creating an Intercompany Matching Report, which two dimensions appear when Add is selected for Account Entities or Account Partners? (Choose two.)
A. ICP
B. Entity
C. Value
D. Account
E. Custom (1..4)
Answer: D, E

Q: 5 Which three permissions can End Users be assigned for Report Groups in Hyperion Analyzer? (Choose three.)
A. View
B. Read
C. Modify
D. Owner
E. Update
Answer: B, D, E

Q: 6 Where is a Hub Data integration group executed for an HFM Administrator?
A. the Hub Integration Console
B. the Manage Data web screen within HFM
C. the Hub Integration deployment executable
D. from a HAL deployment which calls the Hub integration
Answer: B

Q: 7 A user needs to create an integration that will allow a master application to overwrite a sub application's values, but not the reverse. How is this accomplished?
A. Mark the source application as read only.
B. Define the source application as master.
C. Choose the override check box in the integration definition.
D. Define the destination application as slave to the source application.
Answer: C

Q: 8 A client wants to optimize the performance of user authentication in their environment. Most users are stored in the iPlanet LDAP server named earth. Within the css.properties file, which search order best meets their needs?
A. com.hyperion.css.searchorder =
?(ldap://earth:389/dc=users,dc=com(ntlm?earth(msad?(ldap://10.0.0.4:389/dc=users:dc=com
B. com.hyperion.css.searchorder =
?(ntlm?earth(msad?(ldap://earth:389/dc=users,dc=com(ldap://10.0.0.4:389/dc=users:dc=com
C. com.hyperion.css.searchorder =
?(ntlm?earth(msad?ldap://10.0.0.4:389/dc=users:dc=com(ldap://earth:389/dc=users,dc=com
D. com.hyperion.css.searchorder =
?(ntlm?earth(ldap://earth:389/dc=users,dc=com(msad?ldap://10.0.0.4:389/dc=users:dc=com
Answer: A

Q: 9 You are adding an Entity member to a metadata file. Which attribute, in addition to the Member attribute, must the user add in order to load the metadata file?
A. Description
B. DefCurrency
C. Security Class
D. SecurityAsPartner
Answer: B

Q: 10 What are two types of member lists? (Choose two.)
A. system
B. optional
C. dynamic
D. end-user
Answer: A, C

Q: 11 When a Consolidate All With Data is run, what best describes the result?
A. A consolidation is run for all descendants.
B. A consolidation is run for all descendants with data.
C. A calculation is run for all impacted descendants with data.
D. A consolidation is run for all impacted descendants with data.
Answer: B

Q: 12 In which Value dimension element can the HS.Con function write data?
A. [Elimination]
B. [Contribution]
C. [Parent Total]
D. <Parent Currency>
Answer: A

Q: 13 Where can data be stored in the system?
A. a parent level in the Entity dimension
B. a parent level in the Account dimension
C. a parent level in the Custom1 dimension
D. the [Parent] element in the Value dimension
Answer: A

Q: 14 A client has a dynamic process of adding new accounts and products every month. They require the ability to audit changes by time and by user to their application. Which practice provides the most control and auditability for user changes to metadata over time?
A. Use the native backup and restore properties of the database to version the application.
B. Publish the model to Hyperion Hub and allow the versioning to control model management.
C. Extract metadata on a regular basis with a naming convention to indicate their version of the metadata.
D. Use Extended Analytics to create fully populated and consolidated star schemas in a separate database.
Answer: B

Q: 15 You are extracting information using Extended Analytics. Which list shows all the dimensions that allow for multiple members?
A. Scenario, Year, Period, Custom1, Custom2, Custom3, Custom4
B. Scenario, Year, Period, Entity, Account, Custom1, Custom2, Custom3, Custom4
C. Scenario, Year, Period, View, Entity, Account, Custom1, Custom2, Custom3, Custom4
D. Scenario, Year, Period, View, Entity, Value, Account, ICP, Custom1, Custom2, Custom3, Custom4
Answer: D

Q: 16 Given the following information:
Account Fixed Assets with Account Attribute Asset and Top Custom 1 Member set to Flow
Custom 1 Hierarchy    Switch Sign for Flow    AggrWeight
Flow
BeginBalance          N              1
Additions             N               1
Disposals            Y               1
EndingBalance          N                0
Data
BeginBalance10,000
Additions 2,000
Disposals 4,000
Ending Balance12,000
What is the final result at the <Entity Currency> value for Account Fixed Assets and Custom1 set to Flow?
A. 8,000
B. 12,000
C. 16,000
D. 20,000
Answer: A

Q: 17 User A is created in Hyperion Reports and is assigned the role of Viewer. User A is then assigned to Group B which has the roles of Security Administrator and System Administrator. Which role(s) does User A have in Hyperion Reports?
A. Viewer only
B. Designer and Viewer only
C. System Administrator and Security Administrator only
D. System Administrator, Security Administrator, Designer, and Viewer
Answer: D

Q: 18 When using the HFM HAL adapter, which are Export Data Criteria options?
A. Scenario, Year, View, Entity, Accounts
B. Scenario, Year, Entity, Accounts, Value, ICP
C. Scenario, Year, Custom1, Custom2, Custom3, Custom4
D. Scenario, Year, Entity, Accounts, Custom1, Custom2, Custom3, Custom4
Answer: A

Q: 19 How would you create a Web Data Explorer Grid on which you cannot drill down by default when placing a single dimension in the rows?
A. nest another dimension in the rows
B. select a member list from the Grid Settings dialog box
C. when saving your grid, check the box to disallow drill down
D. select the Prevent Drill Down option from the Row Settings dialog box
Answer: B

Q: 20 The administrator has correctly installed Hyperion Hub, yet the option to register the application does not appear in the HFM Web interface. What will cause this problem?
A. The Hub web server is not running.
B. The admin does not have rights to the Hub server.
C. The application models have not been published for sharing.
D. The Hub URL was not entered into the HFM configuration utility.
Answer: D

Q: 21 What is required for HFM Administrators to have access to Hyperion Hub?
A. Configure HFM for external Authentication.
B. Configure Hub to allow NTLM Authentication.
C. Add the HFM user as an Administrator on the Hub Server.
D. Add a DCOM user with launching permissions on the Hub server.
Answer: A

Q: 22 Which three can be used to limit the scope when rules are run? (Choose three.)
A. If HS.Entity.Member = "Entity123" Then
B. If HS.Period.Member = "February" Then
C. If HS.Account.Member = "Account123" Then
D. If HS.Value.Member = "<Entity Currency>" Then
Answer: A, B, D

Q: 23 In the Account metadata attributes, checking the IsCalculated box allows _____.
A. rules to be written to the account
B. the entry of data to parent level accounts
C. calculations to be performed on a parent level account
D. the automatic clearing of accounts when a consolidation is run
Answer: D

Q: 24 When installing Hyperion Financial Management, where is the URL for Hub access specified?
A. in the HFM configuration utility
B. in the installation initialization screens
C. in the Common Security Services XML configuration
D. in the Manage Applications section in Administrative Tasks
Answer: A

Q: 25 What are three available methods for the HFM HAL adapter? (Choose three.)
A. Import Data
B. Import Journals
C. Export Journals
D. Open Application
E. Set Logon Information
Answer: A, D, E

Q: 26 In order for a user to log into HFM and navigate to Hyperion Reports or Hyperion Analyzer without also logging into those products, which statement is true?
A. This is only possible using LDAP authentication.
B. The Microsoft Active Directory must be configured for native mode.
C. HFM, Hyperion Reports, and Hyperion Analyzer must all use the same CSS file.
D. User Authentication on the browser must support automatic logon with username and password.
Answer: C

Q: 27 By which three points of view can an entity's ownership change? (Choose three.)
A. Year
B. View
C. Value
D. Period
E. Scenario
Answer: A, D, E


© 2014 Cheat-Test.com, All Rights Reserved