Free Cheat-test Samples and Demo Questions Download
Adobe exams Adobe
Apple exams Apple
Avaya exams Avaya
Check Point exams Check Point
Cisco exams Cisco
Citrix exams Citrix
CIW exams CIW
CompTIA exams CompTIA
CWNP exams CWNP
EC-Council exams EC-Council
EMC exams EMC
Exin exams Exin
Fortinet exams Fortinet
GIAC exams GIAC
Hitachi exams Hitachi
HP exams HP
IBM exams IBM
Isaca exams Isaca
ISC exams ISC
ISEB exams ISEB
Juniper exams Juniper
LPI exams LPI
McAfee exams McAfee
Microsoft exams Microsoft
Oracle exams Oracle
PMI exams PMI
Riverbed exams Riverbed
SNIA exams SAP
Sun exams SAS
Symantec exams Symantec
VMware exams VMware
All certification exams

Hyperion Solutions 4H0-200 Exam - Cheat-Test.com

Free 4H0-200 Sample Questions:

Q: 1 In Enterprise, the organization structure's top entity is CORP. There are two dependents for CORP; USREG and EUROPE. There are three dependents for USREG; MICH, OHIO and TEXAS. There are four dependents for EUROPE; HOLLAND, GERMANY, UK and IRELAND. All basic entities have the same substructure PADJ attached. The top entity for PADJ substructure is PADJ with ADJ and INP as dependents. You add three more dependents to the USREG with the PADJ substructure attached to each of them.
What is the total number of entities and subentities?
A. 13
B. 24
C. 27
D. 33
E. 43
Answer: D

Q: 2 Where can entity lists be used in Enterprise? (Choose three.)
A. Books
B. Reports
C. Journals
D. Database
E. Data Entry
F. Consolidation
Answer: A, B, D

Q: 3 What is a correct currency method for Asset, Liability, and Balance?
A. Balance
B. Local Currency
C. Periodic Value
D. Value at Exchange Rate
Answer: D

Q: 4 In Enterprise, what appears in the file if you do a system extract with all options activated? (Choose three)
A. Journals
B. Report labels
C. Security class information
D. Logic/Formula statements
E. Database Load and Extract Formats
Answer: B, C, E

Q: 5 What happens if you activate the Account for Lock and do not have a value of zero in this account for a particular entity in the first period? (Choose two.)
A. You cannot put a journal lock on the entity.
B. You cannot lock the entity in the current period.
C. You cannot lock any following period for the entity.
D. You cannot consolidate the period following the one where the value in the account for lock is not zero.
Answer: B, C

Q: 6 What is necessary when setting up automatic intercompany eliminations?
A. Flag each parent entity as Elimination
B. Flag each parent, and all immediate dependents
C. Activate the INTERCO method for the current category
D. Flag the entities which will be valid for intercompany transactions.
E. Do not flag any entity, intercompany is managed via tables in the Account module
Answer: D

Q: 7 Which two options should be considered when converting an Enterprise application from prior edition releases to Enterprise 5? (Choose two.)
A. Change the HYPENT.INI to say APP_DATA_R5=@APP/DATA from APP_DATA_R43=@APP/DATA
B. Take a system extract of the existing application, convert the ASCII file and build a new application
C. Use the conversion utilities available to convert the application to an Enterprise 5 application
D. Move the application data, logic, reports, and books files into the Enterprise 5 directory in a new folder and add the application
Answer: B, C

Q: 8 Which three statements are true about subaccounts in Enterprise? (Choose three.)
A. Intercompany subaccount tables can be multilevel.
B. Subtotaling is inherent in a multilevel subaccount structure.
C. The Chart of Account design can only support two levels of subaccounts.
D. Subtotaling of subaccounts within a subaccount table is possible.
Answer: A, B, C

Q: 9 The subaccount table PRODUCTS contains three subaccounts. Each has the second level table MARKETS containing four subaccounts attached. Accounts SALES and COGS both use the table PRODUCTS, with the Attach First Level Only flag selected for account COGS (no market detail required for it).
How many accounts have been created in the application?
A. 17
B. 20
C. 26
D. 32
Answer: B

Q: 10 What is the effect of moving an account from one group to another?
A. The account's data is cleared.
B. The account's attributes are unchanged.
C. The account takes on the destination group's attributes.
D. A consolidation must be completed before a new data load.
Answer: B

Q: 11 The Reverse Sign attribute is only applicable _____ .
A. to one entry per subaccount
B. to expense type subaccounts
C. to subaccounts within a subaccount table
D. at the lowest level of a multilevel subaccount table
Answer: C

Q: 12 It has been decided to segment sales by product line. The following maintenance procedures have already been completed:
1.A new subaccount table called PROD has been created with three entries.
2.The subaccount table has been attached to the existing Sales account.
3.Formulas has been checked (recompiled).
Which additional procedures should you perform? (Choose three.)
A. Review the Sales reports
B. Load the data for sales by product
C. Review the account translation tables
D. Rewrite the logic for sub-totaling the Sales account
E. Set the consolidation, scaled and currency attributes on the PROD subaccount table
Answer: A, B, C

Q: 13 In Enterprise, what happens when you activate and enter an account code with the label of XYZ in the application? (Choose two)
A. You can assign XYZ to a major account and filter on these major accounts in Account Lists.
B. You can assign XYZ to a first or second-level subaccount and filter on these subaccounts in Account Lists.
C. You can apply XYZ to reports in the application by activating the Use Selected Code for Reports check box.
D. You can apply XYZ to entities in the application.
Answer: A, B

Q: 14 What are two characteristics of an Account Extract Conversion Table? (Choose two.)
A. The ability to reverse sign on select accounts.
B. The ability to use substitution strings in labels.
C. The one-to-many relationship between Enterprise accounts and an external source.
D. The many-to-one relationship between Enterprise accounts and an external source.
Answer: A, D

Q: 15 What happens when there is a change to an existing account group attribute?
A. The existing account group and all of its accounts will reflect this change.
B. The existing account group and all of its new accounts will reflect this change.
C. All newly created account groups and all new accounts will reflect this change.
D. All newly created account groups and only their new accounts will reflect this change.
Answer: B

Q: 16 Which two statements are true when performing a year-end rollover with Organization by Period activated? (Choose two.)
A. The source year will not increment.
B. The source category organization is deleted.
C. Only data is rolled to the Destination category.
D. Both organization and data are rolled to Destination category.
Answer: B, D

Q: 17 Given the default .PER files loaded with Enterprise, which statements are true about the frequency and start period of the category CurrentYr, if it has a prior category of PriorYr? (Choose two.)
A. If frequency is set to Weekly and start period is set to Week1, CurrentYr opening balances will be drawn from Week52 of PriorYr, assuming LOAD.PER was selected when creating the application.
B. If frequency is set to Weekly and start period is set to Week1, CurrentYr opening balances will be drawn from Week52 of PriorYr, assuming LOADWK.PER was selected when creating the application.
C. If frequency is set to Monthly and start period is set to March, CurrentYr opening balances will be drawn from February of PriorYr, assuming LOAD.PER was selected when creating the application.
D. If frequency is set to Monthly and start period is set to March, CurrentYr opening balances will be drawn from February of PriorYr, assuming LOADMAR.PER was selected when creating the application.
Answer: A, D


© 2014 Cheat-Test.com, All Rights Reserved