Free Cheat-test Samples and Demo Questions Download
Adobe exams Adobe
Apple exams Apple
Avaya exams Avaya
Check Point exams Check Point
Cisco exams Cisco
Citrix exams Citrix
CIW exams CIW
CompTIA exams CompTIA
CWNP exams CWNP
EC-Council exams EC-Council
EMC exams EMC
Exin exams Exin
Fortinet exams Fortinet
GIAC exams GIAC
Hitachi exams Hitachi
HP exams HP
IBM exams IBM
Isaca exams Isaca
ISC exams ISC
ISEB exams ISEB
Juniper exams Juniper
LPI exams LPI
McAfee exams McAfee
Microsoft exams Microsoft
Oracle exams Oracle
PMI exams PMI
Riverbed exams Riverbed
SNIA exams SAP
Sun exams SAS
Symantec exams Symantec
VMware exams VMware
All certification exams

Hyperion Solutions 4H0-004 Exam - Cheat-Test.com

Free 4H0-004 Sample Questions:

Q: 1 What are three roles in HFM security? (CHOOSE THREE)
A. Run Allocation
B. Delete Journals
C. Create Unbalanced Journals
D. Save System Report on Server
Answer: A, C, D

Q: 2 When using the HFM HAL adapter, which are Export Data Criteria options?
A. Scenario, Year, View, Entity, Accounts
B. Scenario, Year, Entity, Accounts, Value, ICP
C. Scenario, Year, Custom1, Custom2, Custom3, Custom4
D. Scenario, Year, Entity, Accounts, Custom1, Custom2, Custom3, Custom4
Answer: A

Q: 3 When using the HFM HAL adapter, which are valid Import Data Method options?
A. Replace, Merge, Aggregate
B. Merge, Accumulate, Remove
C. Accumulate, Replace, Clear
D. Merge, Replace, Accumulate
Answer: D

Q: 4 You are extracting information using Extended Analytics. Which list shows all the dimensions that allow for multiple members?
A. Scenario, Year, Period, Custom1, Custom2, Custom3, Custom4
B. Scenario, Year, Period, Entity, Account, Custom1, Custom2, Custom3, Custom4
C. Scenario, Year, Period, View, Entity, Account, Custom1, Custom2, Custom3, Custom4
D. Scenario, Year, Period, View, Entity, Value, Account, ICP, Custom1, Custom2, Custom3, Custom4
Answer: D

Q: 5 You are performing a data extract using the Extract Data module. From which three dimensions can you make multiple selections? (CHOOSE THREE.)
A. Value
B. Entity
C. Period
D. Account
E. Scenario
Answer: B, C, D

Q: 6 Extended Analytics uses which format for the extracted information?
A. ASCII File
B. Star Schema
C. Snow Flake Diagram
D. Comma Delimited File
Answer: B

Q: 7 What can be extracted using Extended Analytics? (CHOOSE TWO)
A. data
B. metadata
C. incremental data
D. metadata changes
Answer: A, B

Q: 8 What are three available methods for the HFM HAL adapter? (CHOOSE THREE.)
A. Import Data
B. Import Journals
C. Export Journals
D. Open Application
E. Set Logon Information
Answer: A, D, E

Q: 9 What types of documents can be selected as related content in Financial Reporting? (SELECT THREE)
A. An Interactive Reporting Report
B. Any web page
C. A Web Analysis Report
D. An HFM Web Form
E. A Planning form
Answer: A, B, C

Q: 10 Which two must be selected to enable the Data Audit feature for selected accounts? (SELECT TWO)
A. DataAuditTrail in the ApplicationSettings
B. Data Auditing in the Data Audit Window
C. EnableDataAudit on the selected Accounts
D. Y for the EnableDataAudit property in the Scenario dimension
E. O for the EnableDataAudit property in the Scenario dimension
Answer: C, E

Q: 11 Which formula retrieves the data for January sales in Smart View?
A. =HsGetCell("A#Sales.P#January.")
B. =HsGetValue("Account#Sales.Period#January.")
C. =HsGetCell("Account#Sales.Period#January.")
D. =HsGetValue("A#Sales.P#January.")
Answer: B

Q: 12 To use Multiple data sources in Financial Reporting, the data sources:
A. Need to be defined on separate reports inside a book.
B. Can be on the same page, but segregated by grid.
C. Can be assigned by Row and Column.
D. Can be assigned to specific cells.
Answer: C

Q: 13 In Smart View, Excel formulas that you add to data cells are automatically preserved in which of these actions? (CHOOSE THREE)
A. Using the Keep Only or Remove Only function.
B. Zooming in or zooming out.
C. Pivoting data from a row to a column.
D. Refreshing the Ad Hoc grid.
Answer: A, B, D

Q: 14 Which two statements are true about a User Point of View in Hyperion Analyzer Reports? (CHOOSE TWO)
A. A User Point of View cannot be deleted.
B. A User Point of View can be shared with other users.
C. Users can only superimpose a Point of View on reports using the same database connection
D. The User Point of View checkbox in Cube Navigator enables and disables the Point of View for the database query.
Answer: C, D

Q: 15 System Journal Reports require _____ to be generated and saved. (CHOOSE TWO)
A. Journal Filters
B. a report description
C. a Report Style Sheet
D. the columns that have been defined
Answer: C, D

Q: 16 SCENARIO: User A is created in Hyperion Reports and is assigned the role of Viewer. User A is then assigned to Group B which has the roles of Security Administrator and System Administrator. Which role(s) does User A have in Hyperion Reports?
A. Viewer only
B. Designer and Viewer only
C. System Administrator and Security Administrator only
D. System Administrator, Security Administrator, Designer, and Viewer
Answer: D

Q: 17 An HFM user is creating a journal report on the web. Which three dimensions from the POV are available on the Properties panel to select members? (CHOOSE THREE.)
A. Value
B. Entity
C. Period
D. Account
E. Scenario
Answer: A, C, E

Q: 18 Which steps are needed to change a Hyperion Analyzer Spreadsheet to a Chart?
A. Tool Bar > Charts
B. Tool Bar > Tools > Charts
C. Tool Bar > Display > Charts
D. Tool Bar > Display > Pinboard
Answer: C

Q: 19 Which three functions are available in the Manage Servers and Applications window? (CHOOSE THREE)
A. Logout Users
B. System Messages
C. Enable Connections
D. Disable Connections
Answer: A, C, D

Q: 20 Which functionality is NOT available when opening a data form in Smart View?
A. Calculating data
B. Add cell text
C. Add Member
D. Add formulas
Answer: C

Q: 21 Using Hyperion Reports, the Relative Member function can be used with which dimension?
A. Entity
B. Period
C. Scenario
D. Accounts
Answer: B

Q: 22 Which two functions are available in Smart View? (CHOOSE TWO.)
A. HsGetValue
B. HsSetCell
C. HsSubmit
D. HsGetLabel
E. HsLabel
Answer: A, E

Q: 23 Using Hyperion Reports, the Relative Member function performs which arithmetic function?
A. offsets
B. addition
C. division
D. subtraction
Answer: A

Q: 24 In Hyperion Reports, which three destinations can be selected for a Batch? (CHOOSE THREE)
A. Export as PDF
B. E-mail Results
C. Export to Excel
D. Save Snapshot
E. Save as Text File
Answer: A, B, D

Q: 25 When creating an Intercompany Matching Report, which two dimensions appear when Add is selected for Account Entities or Account Partners? (CHOOSE TWO)
A. ICP
B. Entity
C. Value
D. Account
E. Custom (1..4)
Answer: D, E

Q: 26 What should you do to display Process Level information on the screen for all cells at the same time in Data Grids?
A. right-click a valid cell in the grid and choose the Manage Process menu option
B. click Grid Settings, choose Display Options, click the Process Level radio button, then click OK
C. highlight all cells in the current grid, right-click any cell, choose the Display Process Status menu option
D. right-click a column or row heading, choose the Display Options menu option, select the Process Level radio button, then click OK
Answer: B

Q: 27 Which three activities are logged into the data audit? (CHOOSE THREE)
A. Data Entry
B. Data Clear
C. Auditing Data
D. Run Allocations
E. Perform Consolidations
Answer: A, B, C

Q: 28 The system uses voting shares to:
A. calculate control.
B. calculate ownership.
C. determine if the entity is active.
D. determine consolidation method.
Answer: A

Q: 29 The Manage Ownership module can be used to enter which three fields of information? (CHOOSE THREE)
A. percent control
B. assign security class
C. consolidation method
D. assign an entity to a holding company
E. active/inactive consolidation status of a dependent into a parent
Answer: A, C, E

Q: 30 Autoreversing Journals create a reversing Journal in the next period that has a status of _____.
A. Posted
B. Rejected
C. Approved
D. Submitted
Answer: C


© 2014 Cheat-Test.com, All Rights Reserved