Free Cheat-test Samples and Demo Questions Download
Adobe exams Adobe
Apple exams Apple
Avaya exams Avaya
Check Point exams Check Point
Cisco exams Cisco
Citrix exams Citrix
CIW exams CIW
CompTIA exams CompTIA
CWNP exams CWNP
EC-Council exams EC-Council
EMC exams EMC
Exin exams Exin
Fortinet exams Fortinet
GIAC exams GIAC
Hitachi exams Hitachi
HP exams HP
IBM exams IBM
Isaca exams Isaca
ISC exams ISC
ISEB exams ISEB
Juniper exams Juniper
LPI exams LPI
McAfee exams McAfee
Microsoft exams Microsoft
Oracle exams Oracle
PMI exams PMI
Riverbed exams Riverbed
SNIA exams SAP
Sun exams SAS
Symantec exams Symantec
VMware exams VMware
All certification exams

Alcatel-Lucent 4A0-109 Exam - Cheat-Test.com

Free 4A0-109 Sample Questions:

1. Which technical development allowed the deployment of IP protocol features at any point in the network?
A. The invention of ATM
B. The IP enabling of the DSLAM
C. The usage of IP in the home network
D. The usage of an IP enabled BSA
Answer: B

2. The Alcatel 7302 ISAM is typically located in:
A. The customer home
B. The Serving Area Interface (SAI)
C. The provider Central Office (CO)
D. The video headend
Answer: C

3. The Broadband Service Access Node (BSAN) may be:
A. The Alcatel 7330 FTTN ISAM
B. The Alcatel 7342 FTTU ISAM
C. Neither (a) or (b)
D. Both (a) and (b)
Answer: D

4. Why does the RG operate as a DHCP server?
A. As a local backup in case the provider DHCP server is unreachable
B. The subscriber may choose to manage their own IP addresses
C. The RG will never operate as a DHCP server
D. To assign IP addresses to the internal home devices when operating in routed mode
E. To assign IP addresses to the internal home devices when operating in bridged mode
Answer: D

5. What are the minimum requirements for the Residential Gateway? Choose 2.
A. NAT support
B. Support Routed and bridged mode
C. Multicast (IGMP) support
D. Support IP packet filtering
E. Be able to terminate multiple access mediums
Answer: AC

6. The internal BSAN architecture is composed of which of the following?
A. Line Termination (LT) portion and a Network Termination (NT)
B. Link Termination (LT) portion and a Node Termination (NT)
C. Link Termination (LT) portion and a Network Termination (NT)
D. Line Termination (LT) portion and a Node Termination (NT)
Answer: A

7. Which of the following may be connected to the RG in the subscriber home network? Choose the best answer.
A. P.C.
B. TV with STB
C. Gaming console
D. LAN switch
E. Any Ethernet connected device
Answer: E

8. True or False. The RG is typically provider managed in Triple Play Services?
A. True
B. False
Answer: A

9. Which of the following is not a TPSDA network zone?
A. Home
B. Broadband Access
C. Broadband Aggregation
D. Broadband Metro
E. IP Services Edge
Answer: D

10. Choose the best answer to complete the following statement. Ethernet frames transmitted by the RG contain:
A. 802.1Q VLAN ID of zero and 802.1P priority bits of all zero
B. 802.1Q VLAN ID randomly assigned by the RG and 802.1P priority bits of all zero
C. 802.1Q VLAN ID of zero and 802.1P priority bits randomly assigned by the RG
D. 802.1Q VLAN ID of one and 802.1P priority bits of all ones
E. 802.1Q VLAN ID of zero and 802.1P priority bits as assigned by the application
Answer: E


© 2014 Cheat-Test.com, All Rights Reserved