Free Cheat-test Samples and Demo Questions Download
Adobe exams Adobe
Apple exams Apple
Avaya exams Avaya
Check Point exams Check Point
Cisco exams Cisco
Citrix exams Citrix
CIW exams CIW
CompTIA exams CompTIA
CWNP exams CWNP
EC-Council exams EC-Council
EMC exams EMC
Exin exams Exin
Fortinet exams Fortinet
GIAC exams GIAC
Hitachi exams Hitachi
HP exams HP
IBM exams IBM
Isaca exams Isaca
ISC exams ISC
ISEB exams ISEB
Juniper exams Juniper
LPI exams LPI
McAfee exams McAfee
Microsoft exams Microsoft
Oracle exams Oracle
PMI exams PMI
Riverbed exams Riverbed
SNIA exams SAP
Sun exams SAS
Symantec exams Symantec
VMware exams VMware
All certification exams

Alcatel-Lucent 4A0-108 Exam - Cheat-Test.com

Free 4A0-108 Sample Questions:

1 The use of PIM as a multicast routing protocol provides for which one of the following services?
A. Authentication
B. Guaranteed Delivery
C. Device Security
D. Preventing packet forwarding loops
E. Preventing Denial of Service attacks
Answer: D

2 An end station receiving a broadcast packet will always process the data up to which layer of the OSI stack?
A. Layer 1
B. Layer 2
C. Layer 3
D. Layer 4
E. Layer 7
Answer: C

3 Choose the answer that best completes the statement: An end station on an Ethernet network receiving an IP multicast packet will:
A. Determine at Layer 1 if it is interested in the frame
B. Determine at Layer 2 if it is interested in the frame
C. Determine at Layer 2 after reading the protocol ID field if it is interested in the frame
D. Determine at Layer 3 if it is interested in the frame
E. Determine at Layer 7 if it is interested in the frame
Answer: B

4 Which of the following are characteristics of the one to many model of multicast data delivery? (Choose two)
A. Receivers are generally unknown by the source
B. Well suited for applications in which the receivers provide feedback to each other and the source
C. There is a single data flow, from the source to the receivers
D. All devices are potentially capable of generating multicast data
E. Receivers are generally known by each other since any receiver may be a source
Answer: A, C

5 The OUI field of the MAC address for IP multicast frames is:
A. 00-01-5e
B. 01-01-53
C. 01-01-5e
D. 01-00-5e
E. 01-00-53
Answer: D

6 Which MAC address will multicast address 224.128.0.1 translate to?
A. 01-00-5e-80-00-01
B. 01-00-5e-22-41-40
C. 01-00-5e-22-28-01
D. 00-01-5e-80-00-01
E. 01-00-5e-00-00-01
F. 01-01-5e-22-28-01
Answer: E

7 Which two of the following addresses should not be used in a multicast network at the same time?
A. 233.44.12.35
B. 234.45.12.35
C. 235.46.12.35
D. 236.174.12.35
E. 237.171.12.35
Answer: C, D

8 Which MAC address will the IP multicast address 239.33.42.107 translate to?
A. 01-00-5e-a1-2a-6b
B. 01-00-5e-21-2a-6b
C. 01-00-5e-21-2c-6c
D. 00-01-5e-a1-2a-6b
E. 00-01-5e-21-2a-6b
F. 01-01-5e-a1-2a-6b
Answer: B

9 What is the range of addresses allocated for SSM?
A. 239.0.0.0/8
B. 233.x.y.0/24
C. 224.0.0.0/24
D. 232.0.0.0/8
Answer: D

10 How many bits of the IP multicast address are copied directly to the multicast MAC address?
A. 27
B. 5
C. 28
D. 9
E. 23
Answer: E

11 Which protocol uses multicast address 224.0.0.22?
A. PIM version 1
B. IGMP version 2
C. OSPF
D. IGMP version 3
E. PIM version 2
Answer: D

12 Which two of the following addresses should not be used in a multicast network at the same time?
A. 224.192.12.35
B. 235.182.12.35
C. 226.172.12.35
D. 237.138.12.35
E. 238.64.12.35
Answer: A, E

13 If IGMP version 1 is in use, when is a Host Membership Report issued?
A. The report is issued by the routers on the broadcast domain in response to a periodic query
B. The report is issued by all members of the multicast group on the broadcast domain in response to a periodic query
C. The report is issued by the receiver at startup of the multicast application.
D. The report is issued by one member of the group on the broadcast domain in response to a periodic query
E. (a) or (b)
F. (c) or (d)
Answer: F

14 When forwarding a multicast frame, the normal behavior for a LAN switch with IGMP snooping enabled, is to forward the frame based on the same rules as if it were:
A. A unicast frame with a known destination in the forwarding table
B. A unicast frame with an unknown destination in the forwarding table
C. A unicast frame with a known source in the forwarding table
D. A unicast frame with an unknown source in the forwarding table
Answer: A

15 A multicast receiver has joined multicast group 224.0.0.1. By default, how often will it issue IGMP Host Membership Reports for this group?
A. never
B. 30 seconds
C. 60 seconds
D. 120 seconds
E. 260 seconds
F. Whenever it receives a Query
Answer: A

16 Who periodically sends IGMP Host Membership Queries?
A. The router elected as Querier on a LAN
B. The first host to expire their local suppression timer
C. Only the multicast enabled hosts on a LAN
D. All routers on a LAN
E. All multicast enabled routers on a LAN
Answer: A

17 How does IGMP snooping eliminate multicast flooding on the LAN?
A. The switch populates multicast source addresses into the forwarding table
B. The switch acts as an IGMP proxy for the receiver
C. The switch inspects IGMP activity between receivers and routers and populates the forwarding table with active multicast group addresses
D. The switch inspects all multicast traffic between receivers and routers and populates the forwarding table with active multicast group addresses
Answer: C

18 Which of the following join multicast group 224.0.0.22 when IGMP version 3 is implemented?
A. Router
B. Switch
C. Host
D. Host and Router
E. Host and Switch
F. Router and Switch
Answer: A

19 Which MDT types are used in a Sparse Mode network? Choose all that apply.
A. Shared Path Tree
B. Source Path Tree
C. Spanning Tree
D. Special Path Tree
E. Switchover Path Tree
Answer: A, B

20 Which features were introduced in IGMP version 3? (Choose two)
A. Leave group message
B. Report suppression was eliminated
C. IGMP snooping
D. TTL of 1 for IGMP messages
E. A modified membership report to include Source address
Answer: B, E

21 An IGMP version 3 receiver signals INCLUDE mode with an empty INCLUDE list. What has it indicated?
A. It is willing to receive traffic from all sources
B. It is willing to receive traffic from any source
C. This is the initial join message and a selection of source will follow
D. This is the way it indicates it is leaving the group
Answer: D

22 Which of the following commands is used on the Alcatel-Lucent 7750 SR to view the groups that have been joined on a router's interface?
A. show router igmp group
B. show router igmp groups-joined
C. show router igmp reports
D. show router igmp reports-received
E. show router icmp group
Answer: A

23 IGMP version 1 Host Membership Queries are sent with a TTL of 1 to which one of the following addresses?
A. 224.0.0.0
B. 224.0.0.1
C. 224.0.0.2
D. 224.0.0.13
E. 224.0.0.22
Answer: B

24 When forwarding a multicast frame, the normal behavior for a LAN switch without IGMP snooping enabled, is to forward the frame based on the same rules as if it were:
A. A unicast frame with a known destination in the forwarding table
B. A unicast frame with an unknown destination in the forwarding table
C. A unicast frame with a known source in the forwarding table
D. A unicast frame with an unknown source in the forwarding table
Answer: B

25 Which command will verify the IGMP Querier for an interface on the Alcatel-Lucent 7750 SR?
A. show router igmp querier
B. show router igmp interface
C. show router igmp status
D. show router igmp parameters
Answer: B

26 To prevent a source from sending on a PIM enabled interface, which of the following configuration commands would be used on the Alcatel-Lucent 7750 SR?
A. multicast-sources none
B. no multicast sources
C. no multicast-senders
D. multicast-senders never
Answer: D

27 Another name for PIM Sparse Mode operation utilizing the RP is:
A. RP Multicast
B. Any Source Multicast
C. Source Based Multicast
D. Source Specific Multicast
E. All Sender Multicast
Answer: B

28 What is the function of the MDT?
A. It is how PIM neighbors become aware of each other
B. It is how receivers signal the source
C. It is the path to the RP
D. It is the multicast data forwarding path
E. It is the path to the DR
Answer: D


© 2014 Cheat-Test.com, All Rights Reserved