Free Cheat-test Samples and Demo Questions Download
Adobe exams Adobe
Apple exams Apple
Avaya exams Avaya
Check Point exams Check Point
Cisco exams Cisco
Citrix exams Citrix
CIW exams CIW
CompTIA exams CompTIA
CWNP exams CWNP
EC-Council exams EC-Council
EMC exams EMC
Exin exams Exin
Fortinet exams Fortinet
GIAC exams GIAC
Hitachi exams Hitachi
HP exams HP
IBM exams IBM
Isaca exams Isaca
ISC exams ISC
ISEB exams ISEB
Juniper exams Juniper
LPI exams LPI
McAfee exams McAfee
Microsoft exams Microsoft
Oracle exams Oracle
PMI exams PMI
Riverbed exams Riverbed
SNIA exams SAP
Sun exams SAS
Symantec exams Symantec
VMware exams VMware
All certification exams

Alcatel-Lucent 4A0-102 Exam - Cheat-Test.com

Free 4A0-102 Sample Questions:

1 Which of the following are Link State protocols?
A. BGP
B. RIP
C. OSPF
D. IS-IS
Answer: C, D

2 ECMP supports which of the following. Choose the best answer.
A. 8 equal-cost paths per destination learned from any protocol
B. 16 equal-cost paths per destination learned from any protocol
C. 8 equal-cost paths per destination learned from the same protocol and preference
D. 16 equal-cost paths per destination learned from the same protocol and preference
E. 4 equal-cost paths per destination
Answer: D

3 Which of the following statements best describes the function of the RTM?
A. From the router's route table, select the best routes to be installed in the FIB for forwarding data.
B. Based on the metrics of the routing protocol, chose the lowest cost route to be installed in the route table.
C. Apply the BGP route selection criteria to select the best route to be installed in the route table.
D. Select the preferred route from the various routing protocols to be installed as the active route in the route table.
E. Apply the assigned import and export policies to determine the routes to be advertised to the router's neighbors.
Answer: D

4 What items are carried in a typical classless routing update? Select the best answer.
A. network address, mask and metric
B. network address and metric
C. prefix and mask
D. prefix, next-hop and metric
E. prefix and next-hop
Answer: A

5 Choose the most accurate statement about the connections between eBGP peers.
A. eBGP peers are usually directly connected to each other.
B. eBGP peers are always directly connected to each other.
C. eBGP peers are never directly connected to each other.
D. eBGP peers are usually directly connected to each other, unless they are in the same autonomous system.
E. eBGP peers are usually not directly connected to each other, additional configuration is required if they are.
Answer: A

6 What message is issued by a neighbor as a response to a valid Open?
A. Keepalive
B. Open
C. Exchange
D. Notification
E. Ping
Answer: A

7 Which of the following is not exchanged in a BGP Open message?
A. BGP version number
B. The local AS number
C. The hold time
D. The keepalive timer
E. The Router ID
Answer: D

8 The state of one BGP neighbor shows Established, which of the following is false?
A. The router has established a complete session with that neighbor.
B. BGP can exchange update, notification and keepalive messages with that neighbor
C. If the keepalive timer expires, the local system sends a keepalive message and restarts its keepalive timer
D. If the local system receives a notification message, it changes its state to OpenConfirm
E. Established is the operational state
Answer: D

9 Which of the following is a Well Known Mandatory attribute?
A. Origin Code
B. Local Preference
C. MED
D. AS Path
E. (a) and (d)
F. (b) and (d)
Answer: E

10 Which of the following is true, based on the AS Path list shown here?
65206 65111 65100
A. AS 65206 originated the route
B. AS 65111 is a transit AS
C. AS 65100 is a transit AS
D. AS 65100 originated the route
E. (b) and (d) F. (a) and (c)
Answer: E

11 True or False? Any BGP route selected as best by the route selection criteria will always be in the FIB as the active route.
A. True
B. False
Answer: B

12 If the state of one BGP neighbor shows Connect, which of the following is true?
A. BGP is waiting for the TCP connection to be completed.
B. BGP has established a TCP connection to that neighbor and is waiting for the BGP session to be established.
C. The BGP session has never been initiated with that neighbor.
D. There is an authentication problem with that neighbor.
E. Connect is not a valid BGP state
Answer: A

13 Which statement best applies to BGP?
A. It uses UDP as a transport to save on overhead.
B. It uses IP and no transport protocol to save on overhead.
C. It uses UDP as a transport since reliability is provided elsewhere.
D. It uses TCP as a transport to utilize reliability provided by TCP
E. Reliability of messaging in BGP is achieved by authenticating the session
Answer: D

14 How are BGP neighbors different from traditional IGP neighbors?
A. They are not different, they are exactly the same
B. BGP neighbors don't exchange routes, IGP neighbors do.
C. IGP neighbors don't exchange routes, BGP neighbors do.
D. BGP neighbors are always directly connected, IGP neighbors are not.
E. IGP neighbors are always directly connected, BGP neighbors are not
Answer: E

15 The default TTL of a BGP control packet sent on an eBGP link is
A. 1
B. 16
C. 32
D. 64
E. 128
F. 255
Answer: A

16 By default, if the Alcatel 7750 SR receives an update with the local AS number already in the path it will:
A. Reject the update
B. Drop the peer
C. Ignore the update
D. (a) and (b)
Answer: C

17 Based on the following configuration, the source IP address used for this session will be:
config>router# autonomous-system 65200 config>router# bgp group "External BGP" config>router>bgp>group$ description "AS 65250" config>router>bgp>group$ peer-as 65250 config>router>bgp>group$ neighbor 56.0.59.2
A. 56.0.59.2
B. 56.0.59.3
C. The system address of the local router
D. The physical interface used to reach this neighbor
E. Unknown
F. Random
Answer: D

18 When does the Alcatel 7750 resolve the next-hop for a route?
A. The next-hop is resolved when packets need to be forwarded
B. There is no need to resolve the next hop, it is known from the routing update
C. The next-hop is resolved prior to the route installation in the FIB in the fast path, in real time.
D. The next-hop is periodically validated by a background process
Answer: C

19 For a BGP session to establish between the local router and 192.168.1.1, which of the following is true, based on the following configuration?
config>router>bgp# group "BGP Peers" config>router>bgp>group# authentication-key "Group" config>router>bgp>group# neighbor 192.168.1.1
config>router>bgp>group>neighbor# authentication-key "Neighbor"
A. The local router will use the authentication key "Group" for all peering sessions.
B. The local router will use both authentication keys for extra security when communicating with neighbor 192.168.1.1 since both are defined
C. The configuration of neighbor 192.168.1.1 will require the authentication key "Group" since the group "BGP Peers" is defined with that key
D. The configuration of neighbor 192.168.1.1 will require the authentication key "Neighbor" since the neighbor is defined with that key
E. All of the above statements are false
Answer: D

20 Refer to the following configuration, which has been applied to BGP as an export policy.
entry 10
from
protocol direct
prefix-list "SomeNets"
exit
action accept origin incomplete exit
exit entry 20 from
protocol ospf
prefix-list "SomeNets"
exit
action accept origin igp metric set 1700 exit
exit
Select the best statement below.
A. This configuration is invalid since the same prefix-list is referenced twice
B. This configuration will allow all BGP routes, and direct and ospf routes that match the prefix-list. Direct and ospf routes will be marked in BGP with an origin of igp
C. This configuration is invalid since incomplete is not a valid origin code
D. This configuration would not allow any BGP routes to be propagated since there is no default-action
E. This configuration will allow all BGP routes, and direct and ospf routes that match the prefix-list
Answer: E

21 Choose the best statement from the list below, based on the following configuration:
prefix-list "intoBGP"
prefix 192.168.4.0/28 longer
description "Sample Policy"
entry 10
from
protocol ospf
prefix-list "intoBGP"
exit
action accept origin igp
exit exit
default-action reject
A. OSPF routes of network 192.168.4.0 will have their origin code changed to IGP
B. OSPF routes of network 192.168.4.0 or longer will have their origin code changed to IGP
C. OSPF routes of network 192.168.4.0 with a mask of 28 bits will have their origin code changed to IGP
D. OSPF routes of network 192.168.4.0 with a mask of 28 bits or more will have their origin code changed to IGP
E. OSPF routes of network 192.168.4.0 with a mask of 28 bits or more will be accepted and have their origin code changed to IGP
Answer: E

22 Which of the following statements is true, based on the configuration below?
aggregate 192.168.0.0/19 summary-only
A. Address 192.168.0.0 255.255.224.0 will only be advertised
B. Address 192.168.0.0 255.255.240.0 will only be advertised
C. Address 192.168.0.0 255.255.248.0 will only be advertised
D. Address 192.168.0.0 255.255.224.0 and more specific networks will be advertised
E. Address 192.168.0.0 255.255.240.0 and more specific networks will be advertised
F. Address 192.168.0.0 255.255.248.0 and more specific networks will be advertised
Answer: A

23 Which of the following configuration commands would correctly configure the local Autonomous System number?
A. config>router# autonomous-system 65200
B. config>router>bgp# autonomous-system 65200
C. config>router# bgp autonomous-system 65200
D. config>router>bgp# local-as 65200
Answer: A

24 The AS's that comprise a Confederation are referred to by what name?
A. Partner
B. Subordinate
C. Member
D. Provincial
E. Federal
Answer: C

25 What is the function of the Cluster_List attribute?
A. It is used for loop detection within the same cluster
B. It is used for loop detection between multiple clusters
C. It is used for loop detection in a Confederation.
D. It is not used for loop detection
Answer: B

26 Originator_ID is what class of attribute?
A. Well Known Mandatory
B. Well Known Discretionary
C. Optional Transitive
D. Optional Non-transitive
Answer: D

27 Which of the following statements is true?
A. AS Path is unmodified by default in eBGP
B. Next-hop is unmodified by default in eBGP
C. Local Preference is unmodified by default in eBGP
D. Origin Code is unmodified by default in eBGP
E. BGP control packet TTL is 255 by default in eBGP
F. All of the above statements are false
Answer: D

28 Why is it not recommended to configure a transit AS with BGP only on the edge routers?
A. The volume of BGP routes would exceed the IGP capacity
B. The policies become complex
C. BGP attributes are lost when transported by the IGP
D. All of the above
Answer: D

29 Which of the following are the primary tasks when implementing a Transit AS?
A. It is a subset of the provider AS
B. It usually uses the providers IP addressing
C. Policy is usually simple
D. It must have only a single connection to the provider
E. A default route is commonly used
Answer: D


© 2014 Cheat-Test.com, All Rights Reserved