Free Cheat-test Samples and Demo Questions Download
Adobe exams Adobe
Apple exams Apple
Avaya exams Avaya
Check Point exams Check Point
Cisco exams Cisco
Citrix exams Citrix
CIW exams CIW
CompTIA exams CompTIA
CWNP exams CWNP
EC-Council exams EC-Council
EMC exams EMC
Exin exams Exin
Fortinet exams Fortinet
GIAC exams GIAC
Hitachi exams Hitachi
HP exams HP
IBM exams IBM
Isaca exams Isaca
ISC exams ISC
ISEB exams ISEB
Juniper exams Juniper
LPI exams LPI
McAfee exams McAfee
Microsoft exams Microsoft
Oracle exams Oracle
PMI exams PMI
Riverbed exams Riverbed
SNIA exams SAP
Sun exams SAS
Symantec exams Symantec
VMware exams VMware
All certification exams

Alcatel-Lucent 4A0-101 Exam - Cheat-Test.com

Free 4A0-101 Sample Questions:

1 How many databases does a Link State routing protocol use?
A. One
B. Two
C. Three
D. Four
Answer: C

2 In an IP datagram, which field identifies the receiving application
A. The protocol field of the transport layer header
B. The port field of the transport layer header
C. The protocol field of the network layer header
D. The port field of the network layer address
Answer: B

3 A static route is created using the command "static-route 0.0.0.0/0 next-hop 3.3.3.1". What command could be used to test the static route on an Alcatel-Lucent 7750 SR?
A. ping static 3.3.3.1
B. ping static 0.0.0.0/0
C. ping 3.3.3.1
D. ping 0.0.0.0
Answer: C

4 A static route is created using the command "static-route 2.3.4.0/24 next-hop 1.2.3.4". What is the correct traceroute command to test this static route on an Alcatel-Lucent 7750 SR?
A. traceroute 2.3.4.1
B. traceroute 2.3.4.0/24 next-hop 1.2.3.4
C. traceroute next-hop 1.2.3.4
D. traceroute does not work on the Alcatel-Lucent 7750 SR
Answer: A

5 Which one of the commands below will create a static route to network 2.3.4.0/24 on the Alcatel-Lucent 7750 SR router?
A. static route 2.3.4.0 255.255.255.0 next hop 3.4.5.6
B. static-route next-hop 3.4.5.6 2.3.4.0/24
C. static route 2.3.4.0/24 next hop 3.4.5.6
D. static-route 2.3.4.0/24 next-hop 3.4.5.6
Answer: D

6 A default route for a client is also known as the:
A. Default path
B. Default gateway
C. Gateway path
D. Proxy ARP
Answer: B

7 What is the default preference value for a static route in the Alcatel-Lucent 7750 SR router?
A. 0
B. 5
C. 10
D. 15
Answer: B

8 What command could be used to verify proper configuration of a static route in an Alcatel-Lucent 7750 SR router?
A. show route-table
B. show router routing-table
C. show router route-table
D. show static
Answer: C

9 What address is used when RIPv2 uses multicast to send its updates?
A. 224.0.0.5
B. 224.0.0.6
C. 224.0.0.9
D. 224.0.0.10
E. RIPv2 does not have support for multicast
Answer: C

10 What is the metric and maximum routable value for RIP?
A. Hop count and 16
B. Hop count and 15
C. Link cost and 15
D. Link cost and 16
Answer: B

11 What modes of authentication are supported for RIPv2 on the Alcatel-Lucent 7750 SR?
A. RIPv2 supports basic and MD5 authentication only.
B. RIPv2 supports password and MD5 authentication only.
C. RIPv2 does not support authentication, password and MD5 authentication.
D. RIPv2 does not support authentication.
Answer: C

12 Which of the following is NOT a characteristic of RIPv1?:
A. 30 second network updates
B. Classless routing
C. Broadcast advertisement
D. Poison Reverse
Answer: B

13 What is the default inbound metric for RIP on the Alcatel-Lucent 7750 SR?
A. Whatever the advertised metric happens to be.
B. A value of 1.
C. This must be administratively set as there is no default value.
D. A value of 15.
Answer: B

14 Identify two attributes of Distance Vector Protocols: (Choose two)
A. Use split horizon by default.
B. Send information about directly connected links to neighbors at periodic intervals.
C. Use holddown timers when topologies change to allow for convergence.
D. Maintain multiple databases: neighbor, topology and routing.
Answer: A, C

15 Choose the Distance Vector Protocols from the list below:
A. OSPF
B. RIPv1
C. RIPv2
D. IS-IS
Answer: B, C

16 What must be configured on the Alcatel-Lucent 7750 SR for RIP to advertise locally attached links?
A. A policy statement within the router identifying what is to be advertised
B. Access-lists denoting what is to be advertised
C. Default metrics for each link
D. A group and neighbor statement for each peer
Answer: A

17 In an OSPF environment what must a router receive after it sends out an update?
A. The router must receive an acknowledgment
B. The router must receive a Hello
C. The router must receive a new sequence number
D. The router must receive a Link State Packet
Answer: A

18 An OSPF router receives an update with a sequence number the same as the sequence number already in the topological database. What action is taken by the router?
A. The link state information is not populated in the database but is forwarded to all neighbors
B. The link state information already in the database is overwritten and the age is reset
C. The link state information is not populated in the database and an acknowledgement is sent
D. The link state information is regarded as old and nothing is done.
Answer: C

19 From the list below select the statements that describe the behavior of link state information aging. (Choose 2)
A. The age for newly created link state information is set to 0 for OSPF and 1200 for IS-IS
B. The age for newly created link state information is set to 1200 for OSPF and 0 for IS-IS
C. The age is incremented or decremented as it is flooded from router to router and as it is held in the topological database.
D. The age is incremented or decremented only as it is held in the topological database and not as it is flooded router to router.
Answer: A, C

20 What are the three databases maintained by a Link State Protocol?
A. Neighbor, adjacency, route table
B. Neighbor, topology, forwarding
C. Topology, routing, forwarding
D. There are only two databases: adjacency and topology
Answer: B

21 Which of the statements below best describes the pseudonode in an IS-IS network?
A. The DIS creates a logical node to represent a group of routers on the same non-broadcast network; this node is the pseudonode
B. The DIS creates a logical node to represent the topological database of the backbone network in an IS-IS
network; this node is the pseudonode
C. The DIS creates a logical node to represent a broadcast sub-network; this node is the pseudonode
D. The DIS creates a logical node to represent the complete topology of an IS-IS area; this node is the pseudode
Answer: C

22 What command will show the IS-IS neighbors, and their status on an Alcatel-Lucent 7750 SR?
A. show isis neighbors
B. show router isis neighbors
C. show router isis adjacency
D. show isis adjacency
Answer: C

23 What are the types of routers in an IS-IS topology? Choose all that apply.
A. Level 0
B. Level 1
C. Level 2
D. Level 0/1
E. Level 1/2
Answer: B, C, E

24 What command allows analysis of the Dijkstra calculation on the Alcatel-Lucent 7750 SR?
A. there is no such calculation in IS-IS
B. show router isis database
C. show router isis dijykstra
D. show router isis spf
Answer: D

25 What is the term used for the updates sent by IS-IS?
A. Link State PDUs
B. Link State Updates
C. Link State Advertisements
D. Intermediate System Update Packets
Answer: A

26 What is the value of the protocol discriminator used to denote IS-IS protocol information?
A. 89
B. 87
C. 85
D. 83
Answer: D

27 What types of routers can an IS-IS L1 router form adjacencies with? Pick all that apply.
A. L1 routers in the same area
B. L1 routers in other areas
C. L2 routers in the same area
D. L2 routers in other areas
E. L1/L2 router in the same area
F. L1/L2 routers in other areas
Answer: A, E

28 What value should the AFI be set to for locally administered addressing?
A. 1
B. 49
C. 83
D. 0
Answer: B

29 What are the similarities between OSPF and IS-IS? Choose two.
A. Metric is cost based
B. Slow convergence
C. Automatic summarization
D. Support CIDR
Answer: A, D


© 2014 Cheat-Test.com, All Rights Reserved