Free Cheat-test Samples and Demo Questions Download
Adobe exams Adobe
Apple exams Apple
Avaya exams Avaya
Check Point exams Check Point
Cisco exams Cisco
Citrix exams Citrix
CIW exams CIW
CompTIA exams CompTIA
CWNP exams CWNP
EC-Council exams EC-Council
EMC exams EMC
Exin exams Exin
Fortinet exams Fortinet
GIAC exams GIAC
Hitachi exams Hitachi
HP exams HP
IBM exams IBM
Isaca exams Isaca
ISC exams ISC
ISEB exams ISEB
Juniper exams Juniper
LPI exams LPI
McAfee exams McAfee
Microsoft exams Microsoft
Oracle exams Oracle
PMI exams PMI
Riverbed exams Riverbed
SNIA exams SAP
Sun exams SAS
Symantec exams Symantec
VMware exams VMware
All certification exams

EC-Council 412-79v8 Exam - Cheat-Test.com

Free 412-79v8 Sample Questions:

Q: 1
James is testing the ability of his routers to withstand DoS attacks. James sends ICMP ECHO requests to the broadcast address of his network. What type of DoS attack is James testing against his network?
A. Smurf
B. Trinoo
C. Fraggle
D. SYN flood
Answer: A

Q: 2
In which of the following IDS evasion techniques does IDS reject the packets that an end system accepts?
A. IPS evasion technique
B. IDS evasion technique
C. UDP evasion technique
D. TTL evasion technique
Answer: B

Q: 3
Which of the following attacks does a hacker perform in order to obtain UDDI information such as businessEntity, businesService, bindingTemplate, and tModel?
A. Web Services Footprinting Attack
B. Service Level Configuration Attacks
C. URL Tampering Attacks
D. Inside Attacks
Answer: A

Q: 4
DNS information records provide important data about:
A. Phone and Fax Numbers
B. Location and Type of Servers
C. Agents Providing Service to Company Staff
D. New Customer
Answer: B

Q: 5
Identify the port numbers used by POP3 and POP3S protocols.
A. 113 and 981
B. 111 and 982
C. 110 and 995
D. 109 and 973
Answer: C

Q: 6
To locate the firewall, SYN packet is crafted using Hping or any other packet crafter and sent to the firewall. If ICMP unreachable type 13 message (which is an admin prohibited packet) with a source IP address of the access control device is received, then it means which of the following type of firewall is in place?
A. Circuit level gateway
B. Stateful multilayer inspection firewall
C. Packet filter
D. Application level gateway
Answer: B

Q: 7
An automated electronic mail message from a mail system which indicates that the user does not exist on that server is called as?
A. SMTP Queue Bouncing
B. SMTP Message Bouncing
C. SMTP Server Bouncing
D. SMTP Mail Bouncing
Answer: B

Q: 8
In the example of a /etc/passwd file below, what does the bold letter string indicate?

nomad:HrLNrZ3VS3TF2:501:100: Simple Nomad:/home/nomad:/bin/bash

A. Maximum number of days the password is valid
B. Group number
C. GECOS information
D. User number
Answer: D

Q: 9
Which of the following policy forbids everything with strict restrictions on all usage of the company systems and network?
A. Information-Protection Policy
B. Paranoid Policy
C. Promiscuous Policy
D. Prudent Policy
Answer: B

Q: 10
Which of the following attributes has a LM and NTLMv1 value as 64bit + 64bit + 64bit and NTLMv2 value as 128 bits?
A. Hash Key Length
B. C/R Value Length
C. C/R Key Length
D. Hash Value Length
Answer: B


© 2014 Cheat-Test.com, All Rights Reserved