Free Cheat-test Samples and Demo Questions Download
Adobe exams Adobe
Apple exams Apple
Avaya exams Avaya
Check Point exams Check Point
Cisco exams Cisco
Citrix exams Citrix
CIW exams CIW
CompTIA exams CompTIA
CWNP exams CWNP
EC-Council exams EC-Council
EMC exams EMC
Exin exams Exin
Fortinet exams Fortinet
GIAC exams GIAC
Hitachi exams Hitachi
HP exams HP
IBM exams IBM
Isaca exams Isaca
ISC exams ISC
ISEB exams ISEB
Juniper exams Juniper
LPI exams LPI
McAfee exams McAfee
Microsoft exams Microsoft
Oracle exams Oracle
PMI exams PMI
Riverbed exams Riverbed
SNIA exams SAP
Sun exams SAS
Symantec exams Symantec
VMware exams VMware
All certification exams

EC-Council 412-79 Exam - Cheat-Test.com

Free 412-79 Sample Questions:

Q: 1 When you are running a vulnerability scan on a network and the IDS cuts off your connection, what type of IDS is being used?

A. Passive IDS
B. Active IDS
C. Progressive IDS
D. NIPS

Answer: B

Q: 2 Simon is a former employee of Trinitron XML Inc. He feels he was wrongly terminated and wants to hack into his former company's network. Since Simon remembers some of the server names, he attempts to run the axfr and ixfr commands using DIG. What is Simon trying to accomplish here?

A. Send DOS commands to crash the DNS servers
B. Perform DNS poisoning
C. Perform a zone transfer
D. Enumerate all the users in the domain

Answer: C

Q: 3 What will the following command produce on a website login page?

SELECT email, passwd, login_id, full_name
FROM members
WHERE email = 'someone@somehwere.com'; DROP TABLE members; --'

A. Deletes the entire members table
B. Inserts the Error! Reference source not found. email address into the members table
C. Retrieves the password for the first user in the members table
D. This command will not produce anything since the syntax is incorrect

Answer: A

Q: 4 You setup SNMP in multiple offices of your company. Your SNMP software manager is not receiving data from other offices like it is for your main office. You suspect that firewall changes are to blame. What ports should you open for SNMP to work through Firewalls (Select 2)

A. 162
B. 161
C. 163
D. 160

Answer: A, B

Q: 5 You are carrying out the last round of testing for your new website before it goes live. The website has many dynamic pages and connects to a SQL backend that accesses your product inventory in a database. You come across a web security site that recommends inputting the following code into a search field on web pages to check for vulnerabilities:

<script>alert("This is a test.")</script>

When you type this and click on search, you receive a pop-up window that says:

"This is a test."

What is the result of this test?

A. Your website is vulnerable to CSS
B. Your website is not vulnerable
C. Your website is vulnerable to SQL injection
D. Your website is vulnerable to web bugs

Answer: A

Q: 6 If an attacker's computer sends an IPID of 31400 to a zombie computer on an open port in IDLE scanning, what will be the response?

A. The zombie will not send a response
B. 31402
C. 31399
D. 31401

Answer: D

Q: 7 Michael works for Kimball Construction Company as senior security analyst. As part of yearly security audit, Michael scans his network for vulnerabilities. Using Nmap, Michael conducts XMAS scan and most of the ports scanned do not give a response. In what state are these ports?

A. Closed
B. Open
C. Stealth
D. Filtered

Answer: B

Q: 8 You are assisting a Department of Defense contract company to become compliant with the stringent security policies set by the DoD. One such strict rule is that firewalls must only allow incoming connections that were first initiated by internal computers. What type of firewall must you implement to abide by this policy?

A. Packet filtering firewall
B. Circuit-level proxy firewall
C. Application-level proxy firewall
D. Statefull firewall

Answer: D

Q: 9 Jessica works as systems administrator for a large electronics firm. She wants to scan her network quickly to detect live hosts by using ICMP ECHO Requests. What type of scan is
Jessica going to perform?

A. Tracert
B. Smurf scan
C. Ping trace
D. ICMP ping sweep

Answer: D

Q: 10 You work as an IT security auditor hired by a law firm in Boston to test whether you can gain access to sensitive information about the company clients. You have rummaged through their trash and found very little information. You do not want to set off any alarms on their network, so you plan on performing passive footprinting against their Web servers. What tool should you use?

A. Ping sweep
B. Nmap
C. Netcraft
D. Dig

Answer: C

Q: 11 You are a security analyst performing a penetration tests for a company in the Midwest. After some initial reconnaissance, you discover the IP addresses of some Cisco routers used
by the company. You type in the following URL that includes the IP address of one of the routers:
http://172.168.4.131/level/99/exec/show/config
After typing in this URL, you are presented with the entire configuration file for that router. What have you discovered?

A. HTTP Configuration Arbitrary Administrative Access Vulnerability
B. HTML Configuration Arbitrary Administrative Access Vulnerability
C. Cisco IOS Arbitrary Administrative Access Online Vulnerability
D. URL Obfuscation Arbitrary Administrative Access Vulnerability

Answer: A

Q: 12 What is the following command trying to accomplish? C:\> nmap -sU -p445 192.168.0.0/24

A. Verify that UDP port 445 is open for the 192.168.0.0 network
B. Verify that TCP port 445 is open for the 192.168.0.0 network
C. Verify that NETBIOS is running for the 192.168.0.0 network
D. Verify that UDP port 445 is closed for the 192.168.0.0 network

Answer: A

Q: 13 You are the network administrator for a small bank in Dallas, Texas. To ensure network security, you enact a security policy that requires all users to have 14 character passwords. After giving your users 2 weeks notice, you change the Group Policy to force 14 character passwords. A week later you dump the SAM database from the standalone server and run a
password-cracking tool against it. Over 99% of the passwords are broken within an hour. Why were these passwords cracked so quickly?

A. Passwords of 14 characters or less are broken up into two 7-character hashes
B. A password Group Policy change takes at least 3 weeks to completely replicate throughout a network
C. Networks using Active Directory never use SAM databases so the SAM database pulled was empty
D. The passwords that were cracked are local accounts on the Domain Controller

Answer: A

Q: 14 An "idle" system is also referred to as what?

A. PC not connected to the Internet
B. Zombie
C. PC not being used
D. Bot

Answer: B

Q: 15 Larry is an IT consultant who works for corporations and government agencies. Larry plans on shutting down the city's network using BGP devices and ombies. What type of Penetration Testing is Larry planning to carry out?

A. Router Penetration Testing
B. DoS Penetration Testing
C. Firewall Penetration Testing
D. Internal Penetration Testing

Answer: B

Q: 16 In Linux, what is the smallest possible shellcode?

A. 24 bytes
B. 8 bytes
C. 800 bytes
D. 80 bytes

Answer: A

Q: 17 John and Hillary works at the same department in the company. John wants to find out Hillary's network password so he can take a look at her documents on the file server. He enables Lophtcrack program to sniffing mode. John sends Hillary an email with a link to Error! Reference source not found.
What information will he be able to gather from this?

A. Hillary network username and password hash
B. The SID of Hillary network account
C. The SAM file from Hillary computer
D. The network shares that Hillary has permissions

Answer: A

Q: 18 Bill is the accounting manager for Grummon and Sons LLC in Chicago. On a regular basis, he needs to send PDF documents containing sensitive information through E-mail to his customers. Bill protects the PDF documents with a password and sends them to their intended
recipients. Why PDF passwords do not offer maximum protection?

A. PDF passwords can easily be cracked by software brute force tools
B. PDF passwords are converted to clear text when sent through E-mail
C. PDF passwords are not considered safe by Sarbanes-Oxley
D. When sent through E-mail, PDF passwords are stripped from the document completely

Answer: A

Q: 19 Meyer Electronics Systems just recently had a number of laptops stolen out of their office. On these laptops contained sensitive corporate information regarding patents and
company strategies. A month after the laptops were stolen, a competing company was found to have just developed products that almost exactly duplicated products that Meyer produces. What could have prevented this information from being stolen from the laptops?

A. EFS Encryption
B. DFS Encryption
C. IPS Encryption
D. SDW Encryption

Answer: A

Q: 20 Kimberly is studying to be an IT security analyst at a vocational school in her town. The school offers many different programming as well as networking languages. What networking protocol language should she learn that routers utilize?

A. ATM
B. UDP
C. BPG
D. OSPF

Answer: D

Q: 21 What is the target host IP in the following command? C:\> firewalk -F 80
10.10.150.1 172.16.28.95 -p UDP

A. 172.16.28.95
B. 10.10.150.1
C. Firewalk does not scan target hosts
D. This command is using FIN packets, which cannot scan target hosts

Answer: A

Q: 22 George is a senior security analyst working for a state agency in Florida. His state's congress just passed a bill mandating every state agency to undergo a security audit annually. After learning what will be required, George needs to implement an IDS as soon as possible before the first audit occurs. The state bill requires that an IDS with a "time-based induction machine" be used. What IDS feature must George implement to meet this requirement?

A. Signature-based anomaly detection
B. Pattern matching
C. Real-time anomaly detection
D. Statistical-based anomaly detection

Answer: C

Q: 23 John is using Firewalk to test the security of his Cisco PIX firewall. He is also utilizing a sniffer located on a subnet that resides deep inside his network. After analyzing the sniffer log files, he does not see any of the traffic produced by Firewalk. Why is that?

A. Firewalk cannot pass through Cisco firewalls
B. Firewalk sets all packets with a TTL of zero
C. Firewalk cannot be detected by network sniffers
D. Firewalk sets all packets with a TTL of one

Answer: D

Q: 24 After undergoing an external IT audit, George realizes his network is vulnerable to DDoS attacks. What countermeasures could he take to prevent DDoS attacks?

A. Enable direct broadcasts
B. Disable direct broadcasts
C. Disable BGP
D. Enable BGP

Answer: B

Q: 25 George is performing security analysis for Hammond and Sons LLC. He is testing security vulnerabilities of their wireless network. He plans on remaining as "stealthy" as possible during the scan. Why would a scanner like Nessus is not recommended in this situation?

A. Nessus is too loud
B. Nessus cannot perform wireless testing
C. Nessus is not a network scanner
D. There are no ways of performing a "stealthy" wireless scan

Answer: A

Q: 26 At what layer of the OSI model do routers function on?

A. 4
B. 3
C. 1
D. 5

Answer: B

Q: 27 Frank is working on a vulnerability assessment for a company on the West coast. The company hired Frank to assess its network security through scanning, pen tests, and vulnerability assessments. After discovering numerous known vulnerabilities detected by a temporary IDS he set up, he notices a number of items that show up as unknown but questionable in the logs. He looks up the behavior on the Internet, but cannot find anything related. What organization should Frank submit the log to find out if it is a new vulnerability or not?

A. APIPA
B. IANA
C. CVE
D. RIPE

Answer: C

Q: 28 George is the network administrator of a large Internet company on the west coast. Per corporate policy, none of the employees in the company are allowed to use FTP or SFTP
programs without obtaining approval from the IT department. Few managers are using SFTP program on their computers. Before talking to his boss, George wants to have some proof of their activity.
George wants to use Ethereal to monitor network traffic, but only SFTP traffic to and from his network. What filter should George use in Ethereal?

A. src port 23 and dst port 23
B. udp port 22 and host 172.16.28.1/24
C. net port 22
D. src port 22 and dst port 22

Answer: D

Q: 29 Your company uses Cisco routers exclusively throughout the network. After securing the routers to the best of your knowledge, an outside security firm is brought in to assess the network security. Although they found very few issues, they were able to enumerate the model, OS version, and capabilities for all your Cisco routers with very little effort. Which feature will you disable to eliminate the ability to enumerate this information on your Cisco routers?

A. Border Gateway Protocol
B. Cisco Discovery Protocol
C. Broadcast System Protocol
D. Simple Network Management Protocol

Answer: B


© 2014 Cheat-Test.com, All Rights Reserved