Free Cheat-test Samples and Demo Questions Download
Adobe exams Adobe
Apple exams Apple
Avaya exams Avaya
Check Point exams Check Point
Cisco exams Cisco
Citrix exams Citrix
CIW exams CIW
CompTIA exams CompTIA
CWNP exams CWNP
EC-Council exams EC-Council
EMC exams EMC
Exin exams Exin
Fortinet exams Fortinet
GIAC exams GIAC
Hitachi exams Hitachi
HP exams HP
IBM exams IBM
Isaca exams Isaca
ISC exams ISC
ISEB exams ISEB
Juniper exams Juniper
LPI exams LPI
McAfee exams McAfee
Microsoft exams Microsoft
Oracle exams Oracle
PMI exams PMI
Riverbed exams Riverbed
SNIA exams SAP
Sun exams SAS
Symantec exams Symantec
VMware exams VMware
All certification exams

Sun 412-600 Exam - Cheat-Test.com

Free 412-600 Sample Questions:

1. You want to add space between paragraphs. Which of the following menu items and/or commands enables you to accomplish this?
A. Format > Paragraph > Alignment
B. Format > Paragraph > Text Flow
C. Format > Paragraph > Position
D. Format > Paragraph > Indents and Spacing
Answer: D

2. You want to create a formula inside a table cell within your text document. Which of the following menu items and/or commands enables you to accomplish this?
A. Key F3
B. Key F2
C. Tools > Formula
D. Table > Formula
E. type an equals sign in an empty cell
Answer: BDE

3. Which key has to be pressed to copy during a drag and drop?
A. Alt
B. Ctrl
C. Shift
D. Ctrl + Alt
Answer: B

4. How can you display OpenOffice.org 3's Help system?
A. F1
B. Window > OpenOffice.org Help
C. Help > OpenOffice.org Help
D. Click ee]4a494ad24c62
Answer: ACD

5. A master document has which file extension?
A. .ott
B. .odt
C. .odg
D. .odm
Answer: D

6. You want OpenOffice.org 3 Writer to create each new document based on a specific template (e.g., your letterhead). Where do you define this?
A. Edit > Template > select the check box titled standard template
B. When saving the template you activate the check box 'standard document'
C. File > Templates > Organize, then select your template, browse through the submenu of 'Commands' and select 'Set as Default Template'
D. OpenOffice.org 3 can only use its -in templates as default templates.
Answer: C

7. You want to rotate a word 90 degrees in OpenOffice.org 3 Writer. Which of the following menu items and/or commands enables you to accomplish this?
A. Format > Character > Font Effects tab and select 90 degrees in Rotation/Scaling
B. Edit > Character > Font Effects tab and select 90 degrees in Rotation/Scaling
C. Format > Character > Position tab and select 90 degrees in Rotation/Scaling
D. Format > Styles and Formatting > Select the rotation icon on the palette
Answer: C

8. You want to display the formula H2O correctly. Which of the following menu items and/or commands enables you to accomplish this?
A. Format > Character > Position
B. Format > Paragraph > Position
C. Format > Change Case > Subscript
D. Tools > Options > Subscript
Answer: A

9. You are working in a document that consists of primarily French words. You include a single paragraph of English and you want the spellcheck to recognize only this single paragraph as English. Which of the following menu items and/or commands enables you to accomplish this?
A. Tools > Spelling and Grammar
B. The document Status Bar
C. File > Properties
D. This is not possible in OpenOffice.org 3
Answer: B

10. You want to display the footer of a document. Which of the following menu items and/or commands enables you to accomplish this?
A. View > Footer
B. Tools > Footer
C. Format > Page
D. Insert > Indexes and Tables > Footer
Answer: C

11. You want to change the background color of your page. Which of the following menu items and/or commands enables you to accomplish this?
A. File > Page > Settings
B. Format > Object > Background
C. Format > Page
D. File > Page Preview
Answer: C

12. Which function does the following icon enable? ee]4a494ad94303
A. Copy formats
B. Copy texts
C. Highlight texts
D. Select texts
Answer: A

13. You want to change your document's font and font size. Which of the following menu items and/or commands enables you to accomplish this?
A. Edit > Paragraph
B. Edit > Character
C. Format > Character
D. Format > Paragraph
Answer: C

14. You want to add bullets to a series of paragraphs in a document. Which of the following menu items and/or commands enables you to accomplish this?
A. Format > Bullets and Numbering
B. Insert > Bullets
C. ee]4a494ad903cc
D. eee4a494ad933a6
Answer: AC

15. You want to separate your text into columns. Which of the following menu items and/or commands enables you to accomplish this?
A. Insert > Columns
B. Format > Page > Columns
C. Format > Columns
D. Insert > Formatting Mark > Columns
Answer: BC

16. You want to change outline levels in the Bullets and Numbering toolbar. Which of the following menu items and/or commands enables you to accomplish this?
A. ee]4a494ad91da7
B. ee]4a494ad9426d
C. eee4a494ad97d71
D. ee]4a494ad91b53
Answer: AD

17. Which of the following functions are present in the word processing module of OpenOffice.org 3?
A. Automatic Spell-check
B. Hyphenation
C. AutoCorrect
D. AutoText
E. Conditional Formatting
F.Tables
Answer: ABCDEF

18. What does this icon show in a document? qce4a494acf0752
A. A section break
B. A space
C. A tab marker
D. A line break
Answer: D

19. How can you select a whole sentence with your left mouse button?
A. Triple Click
B. Single Click
C. Double Click
D. Alt > double click
Answer: A

20. What happens when you click on the framed icon?
A. You define the alignment of your tabs
B. You insert a page break
C. You define the margin
D. You reset your tabs
Answer: A


© 2014 Cheat-Test.com, All Rights Reserved