Free Cheat-test Samples and Demo Questions Download
Adobe exams Adobe
Apple exams Apple
Avaya exams Avaya
Check Point exams Check Point
Cisco exams Cisco
Citrix exams Citrix
CIW exams CIW
CompTIA exams CompTIA
CWNP exams CWNP
EC-Council exams EC-Council
EMC exams EMC
Exin exams Exin
Fortinet exams Fortinet
GIAC exams GIAC
Hitachi exams Hitachi
HP exams HP
IBM exams IBM
Isaca exams Isaca
ISC exams ISC
ISEB exams ISEB
Juniper exams Juniper
LPI exams LPI
McAfee exams McAfee
Microsoft exams Microsoft
Oracle exams Oracle
PMI exams PMI
Riverbed exams Riverbed
SNIA exams SAP
Sun exams SAS
Symantec exams Symantec
VMware exams VMware
All certification exams

Cisco 400-101 Exam - Cheat-Test.com

Free 400-101 Sample Questions:

Q: 1
Which prefix list will only match on class A addresses with classful masks?
A. ip prefix-list CLASS_A permit 0.0.0.0/1 ge 8 le 8
B. ip prefix-list CLASS_A permit 0.0.0.0/1 le 8
C. ip prefix-list CLASS_A permit 0.0.0.0/1 le 32
D. ip prefix-list CLASS_A permit 0.0.0.0/1 ge 8 le 16
E. ip prefix-list CLASS_A permit 0.0.0.0/1 ge 8 le 32
Answer: A

Q: 2
Which statement is correct about 1Pv6 RA guard?
A. 1n host mode, all RA and router redirect messages are allowed on the port.
B. The RA guard feature is supported only in the egress direction; it is not supported in the ingress direction.
C. The RA guard feature is not supported on auxiliary VLANs and private VLANs.
D. The RA guard feature compares configuration information on the Layer 2 device with the information in the received RA frame.
Answer: D

Q: 3
While troubleshooting OSPF issues on a broadcast network, the network administrator notices that some routers are stuck in two-way state.
What is the cause of this issue?
A. This is normal on OSPF broadcast network types.
B. The network type is configured incorrectly on these routers
C. There is an MTU mismatch between these routers and their neighbors.
D. This only happens to routers that have their OSPF priority set to 0.
E. Hello packets are not being received on these routers.
Answer: A

Q: 4
Which of these best describes the actions taken when a VTP message is received on a switch configured with the VTP mode "transparent"?
A. VTP updates are ignored and forwarded out all ports.
B. VTP updates are ignored and forwarded out trunks only.
C. VTP updates are made to the VLAN database and are forwarded out trunks only.
D. VTP updates are ignored and are not forwarded.
Answer: B

Q: 5
Half of your network uses RIPv2 and the other half runs OSPF. The networks do not communicate with each other. Which two of these factors describe the impact of activating EIGRP over each separate part? (Choose two.)
A. EIGRP will not be accepted when configured on the actual RIPv2 routers.
B. OSPF will no longer be used in the routing table, because you only have EIGRP internal routes running.
C. OSPF will no longer be used in the routing table, because you only have EIGRP external routes running.
D. RIPv2 will populate its RIP database but not its routing table, because you only have EIGRP external routes running.
E. RIPv2 will populate its RIP database but not its routing table, because you only have EIGRP internal routes running.
F. OSPF database will have RIPv2 routes.
Answer: B, E

Q: 6
Which two of these are differences between traffic policing and traffic shaping? (Choose two.)
A. with traffic shaping, a router stores excess traffic in packet buffers until bandwidth is available again
B. with policing you can tune the buffer usage for traffic exceeding the specified CIR
C. with shaping you can tune the buffer usage for traffic exceeding the specified CIR
D. shaping should only be applied for ingress traffic, policing only for egress
E. policing uses a token bucket algorithm, shaping uses an SPD algorithm
Answer: A, C

Q: 7
You are the network administrator of an enterprise company that just deployed a global IP telephony environment. In order to guarantee good voice quality, you asked your provider to implement QoS on the CE routers of your MPLS network. On your LAN, you have also deployed QoS.
Users, however, keep complaining about bad voice quality, and the provider does not see matches on the DSCP values that you have asked him to match upon. What is most likely the problem?
A. The phones are not sending traffic with the correct DSCP value.
B. The Cisco CallManager is not marking the traffic correctly.
C. This is most likely a bug on the CE routers.
D. Your LAN QoS is incorrectly configured.
Answer: D

Q: 8
Which two are differences between IGMPv2 and IGMPv3 reports? (Choose two.)
A. IGMPv3 has the ability to include or exclude source lists.
B. All IGMPv3 hosts send reports to destination address 224.0.0.22.
C. Only IGMPv2 reports may contain multiple group state records.
D. All IGMPv3 hosts send reports to destination address 224.0.0.23.
E. IGMPv2 does not support the Leave Group message.
Answer: A, B

Q: 9
Which statement best describes OSPF external LSAs (type 5)?
A. OSPF external LSAs are automatically flooded into all OSPF areas, unlike type 7 LSAs, which require that redistribution be configured.
B. External LSAs (type 5) are automatically changed to type 1 LSAs at ASBRs.
C. Type 5 LSAs are route summaries describing routes to networks outside the OSPF Autonomous System.
D. External network LSAs (type 5) redistributed from other routing protocols into OSPF are not permitted to flood into a stub area.
Answer: D

Q: 10
Which two options does Cisco PfR use to control the entrance link selection with inbound optimization? (Choose two.)
A. Prepend extra AS hops to the BGP prefix.
B. Advertise more specific BGP prefixes (longer mask).
C. Add (prepend) one or more communities to the prefix that is advertised by BGP.
D. Have BGP dampen the prefix.
Answer: A, C


© 2014 Cheat-Test.com, All Rights Reserved