Free Cheat-test Samples and Demo Questions Download
Adobe exams Adobe
Apple exams Apple
Avaya exams Avaya
Check Point exams Check Point
Cisco exams Cisco
Citrix exams Citrix
CIW exams CIW
CompTIA exams CompTIA
CWNP exams CWNP
EC-Council exams EC-Council
EMC exams EMC
Exin exams Exin
Fortinet exams Fortinet
GIAC exams GIAC
Hitachi exams Hitachi
HP exams HP
IBM exams IBM
Isaca exams Isaca
ISC exams ISC
ISEB exams ISEB
Juniper exams Juniper
LPI exams LPI
McAfee exams McAfee
Microsoft exams Microsoft
Oracle exams Oracle
PMI exams PMI
Riverbed exams Riverbed
SNIA exams SAP
Sun exams SAS
Symantec exams Symantec
VMware exams VMware
All certification exams

SAIR 3X0-103 Exam - Cheat-Test.com

Free 3X0-103 Sample Questions:

1. You wish to communicate with hosts on your wide-area network. Which of the following is the exact sequence of commands used to manually configure an Ethernet interface, assuming driver modules are not loaded?
A. lsmod, insmod, ifconfig
B. insmod, ifconfig, route
C. lsmod, rmmod, insmod, ifconfig
D. ifconfig, route
Answer: B

2. Which of the following are TRUE about buffer size? (Choose two.)
A. A large buffer can lead to wasted system memory.
B. A small buffer can lead to slower data transfer lines.
C. Having a small buffer will free system memory, allocating fewer registers.
D. The larger the buffer, the faster the transfer rate, reducing time arrival jitter.
Answer: AB

3. Which of the following is TRUE concerning the Address Resolution Protocol (ARP)?
A. It binds a physical address to a broadcast address.
B. It binds a MAC (Media Access Control) address to a logical address.
C. It binds a logical address to an IP address.
D. It binds a MAC (Media Access Control) address to a physical address.
Answer: B

4. Which of the following can tunneling be used for?
A. It can connect two IPX networks separated by some different network.
B. It can connect two IPv4 networks separated by some different network.
C. It can provide mobile IP support and amateur radio support.
D. It can connect two IPv6 networks separated by some different network.
E. All of the above.
Answer: E

5. Which of the following commands will allow you to view the ARP table when the configured name server is not functioning? (Choose the best answer.)
A. arp -v
B. arp -a
C. arp -n
D. arp -s
Answer: C

6. Which of the following can you do with the "ping" command? (Choose two.)
A. Determine if a remote host can be contacted.
B. Create and modify (n)x-u NIS network maps.
C. View the MAC address of a given host.
D. Display the route along which an IP packet travels.
Answer: AD

7. A default policy of DENY and ACCEPT may be implemented for a system's ipchains. Which of the following options will change the default input policy to DENY?
A. ipchains -a input DENY
B. ipchains -a output DENY
C. ipchains -P input DENY
D. ipchains -all input DENY
E. ipchains -input DENY
Answer: C

8. inetd is responsible for waiting for new network requests and authenticating users based on the contents of the "inetd.conf" file.
A. TRUE
B. FALSE
Answer: B

9. Telnet was developed as a continuation of what other communications program developed for ARPANET? (Select the best answer.)
A. rpc
B. tele
C. login
D. ftp
E. mutt
F. None of the above
Answer: D

10. Which path accurately depicts a three-way handshake between Network X and Network Y for establishing a TCP connection? (Select the best answer.)
A. X sends SYN to Y; Y sends SYN to X; X sends ACK to Y
B. X sends SYN to Y; Y sends two SYNs to X; X sends ACK to Y
C. X sends ACK to Y; Y sends SYN to X ; X sends ACK to Y
D. X sends SYN to Y; Y sends ACK to X ; X sends ACK to Y
E. X sends ACK to Y; Y sends SYN and ACK to X; X sends ACK to Y
Answer: D

11. Which of the following is FALSE concerning TCP, IP, and UDP? (Select the best answer.)
A. Transport Control Protocol (TCP) supports unicast addressing.
B. User Datagram Protocol (UDP) supports unicast addressing.
C. TCP supports multicasting.
D. UDP supports multicasting.
E. Internet Protocol (IP) supports multicasting.
Answer: C

12. Typical implementations of ping use the _____ to send echo requests to other hosts.
A. Internet Protocol (IP)
B. Internet Control Message Protocol (ICMP)
C. User Datagram Protocol (UDP)
D. Transport Control Protocol (TCP)
Answer: B

13. Because of flow control, UDP will generally lead to network congestion, while TCP helps prevent congestion.
A. True
B. False
Answer: A

14. Assume that a software company has a subnet address 192.168.1.0/255.255.255.0. How many possible hosts can this subnet support, and what is the network address for the subnet?
A. 64; 192.168.1.255
B. 254; 192.168.1.0
C. 255; 192.168.1.0
D. 256; 192.168.1.255
E. 128; 192.168.1.1
Answer: B

15. If a machine has an IP address of 192.168.1.61 and the netmask is 255.255.255.0, what is its subnet address?
A. 192.0.0.0
B. 192.168.0.0
C. 192.168.1.0
D. 0.0.0.61
Answer: C

16. Which of the following subnet masks is usually associated with a Class A IP address?
A. 255.255.0.0
B. 255.255.255.0
C. 255.0.0.0
D. 255.255.255.255
Answer: C

17. Which of the following host IP addresses are on networks normally reserved for intranets? (Choose three.)
A. 10.1.220.1
B. 12.1.2.4
C. 172.16.0.30
D. 192.168.0.18
E. 187.10.30.200
Answer: ACD

18. For a Class C network, which of the following denotes a valid host address on the 192.168.3.0 network?
A. 192.168.3.255
B. 192.168.3.1
C. 192.168.3.0
D. 192.168.3.256
Answer: B

19. Which of the following statements is TRUE about the subnet mask?
A. Another name for the subnet mask is the subnet address.
B. In the subnet mask, zeros represent the host ID and ones represent the network ID.
C. In the subnet mask, ones represent the host ID and zeros represent the network ID.
D. The subnet mask is used to aid in name resolution for root name servers.
Answer: B

20. Which Resource Record allows the redirecting of mail to another host, assuming the correct accounts exist?
A. TXT
B. PTR
C. SOA
D. MAIL
E. MX
Answer: E

21. Which of the following is TRUE concerning the PTR Resource Record?
A. PTR records do not map IP addresses to host addresses.
B. PTR records point to the IP address of a host.
C. PTR records provide the ability for reverse lookups for hosts.
D. PTR records are pointers that point to host names, thus saving memory on the name server.
Answer: C

22. Which of the following can be accomplished using the "route" command?
A. View the list of routers a set of packets will take.
B. View metrics for a given route.
C. Alter the IP to MAC address entries.
D. Alter the IP to FQDN resolution entries.
Answer: B

23. What is the significance of the IP address 127.0.0.1?
A. It is the address of the root name server; it can be helpful in name resolution.
B. It is the default IP for all intranet networking but cannot be used as a Internet IP.
C. It is the default loopback address and is used to test the local machine.
D. It is the default hardware address for most Network Interface Cards (NICs).
E. It is reserved for "unconnected" networks and can only be used within intranets.
Answer: C

24. The loopback device allows one to simulate a network environment without any physical network interfaces.
A. True
B. False
Answer: A

25. A user is attempting to set up a connection from his home computer to his company's IPX network. At home, the user has no network connection but does have a modem. In order to connect to the company's dial-in servers, which of the following would he use?
A. TCP/IP
B. IPX
C. PPP
D. SLIP
E. CSLIP
Answer: C

26. Which of the following is NOT usually found on the Network Layer of the OSI Model? (Choose two.)
A. ICMP
B. RIP
C. IGMP
D. ARP
E. IP
F. OSPF
Answer: BF

27. In order to establish a PPP connection with a server's PPP daemon, a user must have a valid _______ script.
A. ifup
B. net
C. dip
D. ifconfig
E. chat
Answer: E

28. Which of the following protocols are valid serial connection protocols? (Choose two.)
A. SLIP
B. CHX
C. SPX
D. IPX
E. PPP
Answer: AE

29. Which of the following are required to set up a virtual host? (Choose two.)
A. A valid IP address that is static or dynamic
B. A virtual private network connection
C. A fully qualified domain name
D. A separate physical server for each virtual host
E. A separate physical network connection for each virtual host
Answer: AC

30. Setting up a virtual host is a good idea for a large corporation with a Web site that receives many hits each day.
A. True
B. False
Answer: B


© 2014 Cheat-Test.com, All Rights Reserved