Free Cheat-test Samples and Demo Questions Download
Adobe exams Adobe
Apple exams Apple
Avaya exams Avaya
Check Point exams Check Point
Cisco exams Cisco
Citrix exams Citrix
CIW exams CIW
CompTIA exams CompTIA
CWNP exams CWNP
EC-Council exams EC-Council
EMC exams EMC
Exin exams Exin
Fortinet exams Fortinet
GIAC exams GIAC
Hitachi exams Hitachi
HP exams HP
IBM exams IBM
Isaca exams Isaca
ISC exams ISC
ISEB exams ISEB
Juniper exams Juniper
LPI exams LPI
McAfee exams McAfee
Microsoft exams Microsoft
Oracle exams Oracle
PMI exams PMI
Riverbed exams Riverbed
SNIA exams SAP
Sun exams SAS
Symantec exams Symantec
VMware exams VMware
All certification exams

3COM 3M0-600 Exam - Cheat-Test.com

Free 3M0-600 Sample Questions:

1. The 3Com Wireless LAN Access Point 8xx0 family supports a single Virtual Access Point (VAP) per RF radio installed in the unit.
A. False
B. True
Answer: A

2. Which functionality is transferred from 3Com Access Points (APs) to the 3Com Wireless LAN Controller/Switch, creating Fit APs or Managed Access Points (MAPs) with the 3Com Wireless LAN Mobility System?
A. Radio frequency (RF) radio, encryption and roaming
B. Encryption, roaming and security policy
C. Authentication, roaming and security policy
D. Encryption, authentication, roaming and security policy
E. Encryption, authentication and security policy
Answer: C

3. Which three steps are required to configure a non-encrypted 3Com Wireless Distribution System? (Choose three.)
A. Ensure all access points (APs) are configured for Managed Access Point (MAP) mode
B. Copy the access points (APs) to the Wireless Distribution System (WDS) configuration
C. Configure the access points (APs) for bridge mode
D. Assign each access point (AP) the same IP address
E. Configure the access points (APs) for group mode
F. Assign each access point (AP) the same Service Set ID (SSID) and radio channels
Answer: B,C,F

4. What can the 3Com Wireless LAN Switch Manager (3WXM) do when it discovers a wireless rogue device?
A. Flood the access point (AP), causing a Denial of Service (DoS) condition
B. Verify the IP address of the rouge device and send the information to a Syslog server
C. Verify the IP address of the rouge device and send the information to the management software, which blocks future packets from the device
D. Deactivate the access point (AP) and send a message to the network management software
Answer: A

5. What is a key alignment issue when installing an outdoor Wireless LAN (WLAN) panel antenna?
A. Identical vertical and/or horizontal polarization
B. Fresnel zone obstructions
C. Acknowledgement delay timeout (ACK) setting
D. Length of the antenna cable from the wireless bridge
Answer: A

6. Which describes the 3Com Receiver Signal Strength Indicator (RSSI) access point (AP) implementation?
A. AP displays its own signal strength and quality as a percentage value
B. AP displays neighbor AP's signal strength and quality as a value from 0 to 255
C. AP displays its own signal strength as a value from 0 to 255
D. AP displays neighbor AP's signal strength as a percentage value
Answer: D

7. The network administrator can draw or import a JPEG or AutoCAD building floor plan using the 3Com Wireless LAN Switch Manager (3WXM).
A. True
B. False
Answer: A

8. Which three are features of 3Com Dynamic Security Link? (Choose three.)
A. Local and remote access point (AP) authentication and encryption support
B. Per user, per session dynamic key encryption
C. Internal database supporting up to 1,000 user names and passwords
D. 40-, 128- and 168-bit shared key encryption support
E. Superior wireless security for networks without a centralized authentication server
Answer: B,C,E


© 2014 Cheat-Test.com, All Rights Reserved