Free Cheat-test Samples and Demo Questions Download
Adobe exams Adobe
Apple exams Apple
Avaya exams Avaya
Check Point exams Check Point
Cisco exams Cisco
Citrix exams Citrix
CIW exams CIW
CompTIA exams CompTIA
CWNP exams CWNP
EC-Council exams EC-Council
EMC exams EMC
Exin exams Exin
Fortinet exams Fortinet
GIAC exams GIAC
Hitachi exams Hitachi
HP exams HP
IBM exams IBM
Isaca exams Isaca
ISC exams ISC
ISEB exams ISEB
Juniper exams Juniper
LPI exams LPI
McAfee exams McAfee
Microsoft exams Microsoft
Oracle exams Oracle
PMI exams PMI
Riverbed exams Riverbed
SNIA exams SAP
Sun exams SAS
Symantec exams Symantec
VMware exams VMware
All certification exams

3COM 3M0-331 Exam - Cheat-Test.com

Free 3M0-331 Sample Questions:

Q: 1 In V2.x code on a 3Com 5000 or 6000 series router, if the firewall is enabled, which packet is NOT inspected by default?
A. Non-fragments
B. First fragments
C. Non-first fragments
Answer: C

Q: 2 In V2.x code on a 3Com 5000 or 6000 series router, which is NOT provided by Application Specific Packet Filtering (ASPF)?
A. Java Blocking
B. Site and content blocking
C. Enhanced session logging
D. Support for Port to Application Mapping (PAM)
E. Defense against Denial of Service (DoS) attacks
Answer: B

Q: 3 In V2.x code on a 3Com 5000 or 6000 series router with firewall enabled, what happens when exact packet matching for fragments is enabled?
A. L3 information is recorded for all fragments
B. L3 information is recorded for first fragments
C. Non-L3 information is recorded for all fragments
D. Non-L3 information is recorded for first fragments
Answer: D

Q: 4 Which term does not describe or refer to a frame relay function or parameter?
A. DE
B. CIR
C. DLCI
D. IPCP
E. FECN
Answer: D

Q: 5 What OSI layer do routers operate at in the OSI model?
A. Session
B. Network
C. Physical
D. Data Link
E. Transport
F. Application
Answer: B

Q: 6 Which three resiliency features are supported on both the Router 3000 and Router 5000 products? (Choose three.)
A. The router shuts down any WAN interfaces without active traffic
B. Standby ports can provide both backup and load-sharing capabilities
C. Built-in Standby Center can provide standby ISDN BRI or ISDN PRI backup
D. When the traffic threshold is reached on all active ports, the standby interface with the lowest priority is activated
E. When the traffic threshold is reached on all active ports, the standby interface with the highest priority is activated
Answer: B, C, E

Q: 7 The PPP LCP protocol is associated with which layer of the OSI model?
A. Session
B. Physical
C. Data Link
D. Transport
E. Presentation
Answer: C

Q: 8 Which three are characteristics of a router? (Choose three.)
A. Forwards packets between networks
B. Connects only networks of similar types
C. Finds the best path from one network to another network
D. Works at Layer 4, the Transport Layer according to the OSI model
E. Connects networks into physically unified internetworks, with each network retaining its own identity
Answer: A, C, E

Q: 9 Which four are important considerations when planning a wide area network design? (Choose four.)
A. Current and planned throughput requirements
B. Proper WAN traffic management to prevent serious congestion
C. Detailed plan for reconfiguring the WAN when expansion is required
D. Disaster recovery plan that facilitates backing up key corporate data
E. Determining if and how backup links will be incorporated into the WAN design
F. What is required to provide customers and partners reasonable access to your Web site
Answer: A, B, E, F

Q: 10 Frame relay is associated with which layer of the OSI model?
A. Network
B. Session
C. Physical
D. Data link
E. Transport
Answer: D

Q: 11 Which is the default match order used for ACL rules?
A. auto
B. LIFO
C. config
D. longest match
E. determined by ?bits
Answer: C

Q: 12 Which two protocols does the Router 5000/6000 series use to exchange network reachability information with other Internet systems or routers? (Choose two.)
A. IP
B. IPX
C. IS-IS
D. BGP-4
E. PPPoE
Answer: C, D

Q: 13 What is the IPSEC security feature that can detect an illegal change to a packet's content referred to as?
A. 3DES
B. Anti-replay
C. Data integrity
D. Data confidentiality
E. Data authentication
Answer: C

Q: 14 Which three are features of IP Security (IPSec)? (Choose three.)
A. Is a Layer 2 Virtual Private network (VPN) protocol
B. Is a Layer 3 Virtual Private network (VPN) protocol
C. Can transport IP, IPX, AppleTalk and other protocols
D. Supports two security modes: tunneling and transport mode
E. Requires Point-to-Point Protocol (PPP) as a transport protocol
F. Consists of three protocols: Authentication Header, Encapsulation Security Payload, and Internet Key Exchange
Answer: B, D, F

Q: 15 What Class D IP address range is reserved for Multicast packets?
A. 224.0.0.0 through 239.0.0.0
B. 222.0.0.0 through 224.255.255.255
C. 224.0.0.0 through 239.255.255.255
D. 224.255.255.255 through 239.255.255.255
Answer: C

Q: 16 When there are multiple IGMP-enabled routers connected to an IP subnet, which router will become the IGMP querier (IGMP-designated router)?
A. The router with the lowest Router ID
B. The router with the highest Router ID
C. The router with the lowest IP address
D. The router with the highest IP address
E. The router with the least cost route to the Internet
Answer: C

Q: 17 What is a standard way to group users for audio/video applications without overwhelming network bandwidth?
A. IP Unicasting
B. IP Multicasting
C. IP Broadcasting
D. Link Aggregation
E. Spanning Tree Protocol
Answer: B

Q: 18 Which three are characteristics of xDSL technology? (Choose three.)
A. It can transfer data at speeds up to 30 Mbps
B. It converts existing twisted pair telephone lines into high-speed data paths
C. It simultaneously provides high-speed data and Plain Old Telephone Service (POTS)
D. It uses the same packet/frame format as Ethernet, which makes it ideal for LAN to WAN access
E. The speed of an xDSL service depends on the thickness of copper wire and the distance from the telco Central Office (CO)
Answer: B, C, E

Q: 19 What customer-premises equipment (CPE) always connects to the local loop digital service?
A. Analog modem
B. Permanent Virtual Circuit (PVC)
C. Private Branch Exchange (PBX)
D. Channel Service Unit (CSU)/ Data Service Unit (DSU)
Answer: D

Q: 20 Which three are important Router ID considerations when using Open Shortest Path First (OSPF) routing protocol? (Choose three.)
A. The Router ID must be unique in a network
B. By default, the Router ID is the first IP address configured on a router
C. The Router ID is a 24-bit address that identifies the router within an OSPF domain
D. The Router ID is a 32-bit address that identifies the router within an OSPF domain
E. The Router ID is always the number ?9?that identifies the routing protocol as OSPF
Answer: A, B, D

Q: 21 Which of the following is not an OSPF packet type?
A. Hello
B. Goodbye
C. Link-state request
D. Database description
E. Link-state acknowledgment
Answer: B

Q: 22 Which 3COM router supports 64 serial interfaces?
A. 4300
B. 5012
C. 5682
D. 6040
E. 6080
Answer: E

Q: 23 Choose three reasons for using Open Shortest Path First (OSPF) routing protocol versus Routing Information Protocol (RIP) with the Router 5000/6000 series? (Choose three.)
A. When the network has more than 10 routers
B. When hop count is the primary path cost determinate
C. When voice or video multicasting is used extensively on a network
D. When very quick, network convergence is required by the customer
E. When the network employs multiple IP addressing schemes and subnet masks
Answer: A, D, E

Q: 24 How is an ATM connection identified?
A. Local VPI/VCI pair
B. Global VPI/VCI pair
C. Source and destination socket pair
D. Source and destination address pair
Answer: A

Q: 25 Which type of Virtual Circuits does the Router 6000 family support?
A. PVCs only
B. SVCs only
C. PVCs and SVCs
Answer: A

Q: 26 Which is the correct ATM hierarchy?
A. Physical Paths contain Virtual Channels which contain Virtual Paths
B. Physical Paths contain Virtual Paths which contain Virtual Channels
C. Virtual Paths contain Virtual Channels, which contain Physical Paths
D. Virtual Channels contain Virtual Paths, which contain Physical Paths
Answer: B

Q: 27 Which three WAN Multifunction Interface Modules (MIM) is available for the 3Com Router 5232/5642/5682 series? (Choose three.)
A. One-port, OC-3 MIM
B. Four-port, ISDN MIM
C. Four-port, serial MIM
D. Two-port, E1/CE1/PRI MIM
E. Eight-port enhanced serial MIM
Answer: B, C, D


© 2014 Cheat-Test.com, All Rights Reserved